Rath & Stok

Rath & Stok er en dansk producent af stilrene møbler til opbevaring af vinylplader og magasiner. Vi har bygget deres webshop i WordPress og hjulpet dem med øget eksponering i Google på relevante keywords.

Minimalistisk og æstetisk webshop

Rath & Stok kontaktede os, da de ikke var tilfredse med deres nuværende webshop-løsning. Den afspejlede ikke deres identitet og værdisæt som et high-end brand, der producerer et nicheprodukt af høj kvalitet.

Løsningen blev en æstetisk og lækkert WooCommerce-webshop med fokus på høj brugervenlighed og konverteringsoptimering. Designmæssigt er her tale om en minimalistisk webshop, hvor produktbillederne er i fokus.


Kunde:
Rath & Stok

Levering:
2 uger

CMS:
WooCommerce


Vi byggede en æstetisk, minimalistisk og brugervenlig webshop til Rath & Stok på 3 uger. Resultatet var mere end 400 % flere salg og øget eksponering i Google i løbet af de første 3 måneder.

Den nye webshop resulterede i 400% flere salg

Resultatet af vores arbejde har i høj grad båret frugt. Den nye webshop resulterede i kombination med en øget SEO-indsats i, at konverteringsraten blev hævet med mere end 400 % i løbet af de første 3 måneder.

Kontakt osSe flere cases