Content marketing

Skab relevant indhold, der matcher din målgruppes interesser med content marketing. Få flere besøgende på din hjemmeside via målrettet indhold, der informerer, engagerer og motiverer.


Hvad er content marketing?

Content marketing handler i bund og grund om at skabe informerende indhold, der er relevant for din potentielle målgruppe. På den måde kan du tiltrække de rigtige besøgende til din hjemmeside eller webshop, som du kan nurse til at foretage en ønsket handling på sigt.

Det er vigtigt, at du leverer information, der har værdi for din målgruppe – eksempelvis ved at hjælpe dem, når de befinder sig i research-fasen, så du kan købsmodne dem og på sigt sælge dem et produkt eller en ydelse.

Du skaber samtidig loyalitet med content marketing, da du bidrager positivt med informativt indhold, der giver den besøgende svar på de spørgsmål, vedkommende har. I sidste ende skulle det gerne ende ud i et øget antal konverteringer.

En af de væsentligste forskelle fra content marketing og traditionel markedsføring er, at der ikke er fokus på salg, men at skabe værdi for den besøgende. Du skal give noget, før du kan få noget igen. Først skaber du et behov, og efterfølgende skaber du et salg.

Hvorfor investere i content marketing?

Selvom dine kunder ved, hvad de vil have, søger de typisk efter uddybende information på nettet, før de foretager et køb – og det er her, content marketing har sin værdi. Med informerende og værdifuldt indhold har du mulighed for at påvirke din målgruppe i research-fasen.

Du kan altså tilbyde dine besøgende værdifuldt indhold, der ikke sælger, men guider dem til at foretage den rigtige købsbeslutning. Dermed øges din kundes loyalitet, og du styrker både dit brand og din position på markedet, når du er til stede i denne fase.

Content marketing er derfor tæt forbundet med søgemaskineoptimering, da det typisk er gennem søgemaskinerne, brugerne finder frem til et website. Jo mere brugbart og værdifuld indhold du har på din hjemmeside, desto flere besøgende får du på din hjemmeside.

Vil du ha' et tilbud?Gratis og helt uforpligtende.

Content marketing påvirker dine placeringer i Google

Når du investerer tid og ressourcer i at udarbejde godt, relevant og brugbart indhold på din hjemmeside eller webshop, opnår du automatisk bedre placeringer i Google – hvis indholdet vel at mærke er udarbejdet efter søgeforespørgsler med volume.

Altså, de søgeord og -fraser, som dine potentielle kunder indtaster i Google, når de søger efter dine produkter, ydelser eller andre emner, der relaterer sig til din forretning. Du får altså ikke bare mulighed for at påvirke dine potentielle kunder i beslutningsfasen – du får også bedre placeringer i Google, der resulterer i mere trafik til din hjemmeside.

Content marketing er desuden effektivt til linkbuilding, der går ud på at skabe indgående links til din hjemmeside. Når du har godt og informationsrigt indhold, øger du dine forudsætninger for at få naturlige og relevante links til din hjemmeside, der højner dens værdi i Googles øjne.

Sådan arbejder vi med content marketing,
der sikrer et fast flow af nye kunder.

Hvad søger din målgruppe efter?

Vi analyserer din målgruppe og finder frem til de søgeord, de anvender, når de søger på nettet. Samtidig analyserer vi intentionen bag søgningen, så vi kan skræddersy indholdet til at imødekomme denne.

Hvad søger din målgruppe efter?

Vi finder ud af, hvilke udfordringer kunden har, så vi kan udarbejde indhold og materiale, der imødekommer disse. Det er vigtigt, at indholdet ikke er sælgende, men informerende og tager udgangspunkt i kundens udfordringer.

Plan for content marketing-strategien

Når vi har fundet ud af, hvad målgruppen søger efter, samt hvilke udfordringer de har, udarbejder vi en plan for content marketing-strategien. Denne beskriver, hvilket indhold der skal produceres, og hvornår det publiceres.

Mål for content marketing-indsatsen

Det er væsentligt at vide, hvad målet er med content marketing-strategien. Derfor opstiller vi en række mål, så vi kan se, om vi når succeskriteriet – det kan være at få flere besøgende, flere konverteringer eller noget tredje.

Vi skaber unikt og værdifuldt indhold

Indholdet på din hjemmeside skal løse de udfordringer, som kunderne har. Vi skriver artikler, der er målrettet de søgeforespørgsler, som kunden søger efter, ligesom de besvarer kundens spørgsmål og udfordringer.

Vi evalurerer løbende

Du kan høste frugterne af content marketing i mange år ud i fremtiden, men det er vigtigt, at der løbende evalueres på indsatsen. Derfor holder vi jævnligt status, hvor vi opgør, hvorvidt målene er blevet indfriet eller ej.

Proces for content marketing

Vi har udarbejdet en effektiv strategi for, hvordan vi arbejder med content marketing. På den måde er vi sikre på, at vi øger synligheden i Google, får flere besøgende og i sidste ende flere henvendelser og salg.

#1: Indledning

Indledningsvist tager vi en samtale, hvor vi sporer os ind på din virksomhed og din målgruppe. Dette bruger vi til udarbejde en konkret plan for din content marketing-strategi.

#2: Analyse

Vi foretager en søgeordsanalyse, der synliggør din målgruppes søgeadfærd. Det er analysen, der ligger til grund for det videre arbejde med content marketing.

#3: Udarbejdelse

Vi udarbejder en række artikler på baggrund af søgeordsanlysen. Disse tager udgangspunkt i målgruppens udfordringer og har til påvirke købsbeslutningen.

#4: Publicering

Jo mere indhold, desto bedre – vi sørger for løbende at publicere indhold til din hjemmeside eller webshop, så den hele tiden opdateres. Det sikrer mere synlighed i Google og flere besøgende.


Vil du vide mere om, hvordan du får succes med content marketing?

Tag din virksomhed til nye højder med en veludført content marketing-strategi, der sikrer dig flere besøgende, flere kunder og en højere omsætning. Kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi skaber succes for din virksomhed.

Kontakt os nu

Skal vi gi' dig etuforpligtende tilbud?

Vi er et marketing- og webbureau beliggende i Odense.  Når du vælger os, er det, fordi du går op i godt håndværk og ønsker et webbureau, som leverer en god service. Hos os er du altid i trygge hænder – både før, under og efter samarbejdet.

Kontakt os nu