Klæd din virksomhed godt på med professionel grafik, der appellerer til målgruppen.

Det er vigtigt, at din virksomhed er visuelt imponerende, hvis du vil etablere et brand. Den almene forbruger er desuden mere villig til at vælge din virksomhed frem for en anden, hvis den visuelle stil ser bedre ud.

Lad vores dygtige grafiker udarbejde smukke webdesigns, flot kampagnegrafik eller en ny visuel identitet for dit brand. Ring til os på (+45) 42 31 23 92, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan forbedre din virksomheds grafiske elementer. Du kan også sende en mail til kontakt@mondae.dk.

Grafik til kampagner på sociale medier.

Hvor ofte klikker du på en annonce på Facebook eller andre sociale medier? Og hvorfor klikker du på lige netop den annonce, du gjorde? Det har ofte noget at gøre med den visuelle fremtoning, der anvendes. Du skiller dig ikke ud i det sociale nyhedsfeed, hvis ikke du anvender den rigtige grafik, der henvender sig til den rigtige målgruppe.

Vi har kompetencerne til at klæde dig godt på på de sociale medier, så du rammer rigtigt hver gang. Det er bevist, at du får mere ud af din annoncering, hvis du anvender professionel grafik.

Få flere kunder med visuelle kampagner i Googles Display-netværk.

Anvender du Googles Display-netværk, når du annoncerer? Hvis ikke, har du rigtigt meget at vinde. Det fungerer lige som AdWords, men du anvender her grafiske elementer, der bliver vist i forskellige medier. Du opnår en langt højere klikfrekvens, hvis du anvender professionelt udarbejdet grafik til dine kampagner. Og lige netop den type grafik, er vi eksperter i hos Mondae.

Nå ud til langt flere kunder med visuelle kampagner og bannere, der er skræddersyet til Display-netværket. Ring eller skriv for at høre nærmere omkring dine muligheder.

Sender du de rigtige signaler? Få en professionel visuel identitet.

Din visuelle identitet er selve kernen i din forretning. Det er blandt andet her, du etablerer dit brands image, og det er her, du vælger, hvilke associationer folk skal have til dit brand. Vi elsker at udvikle identiteter, der sender de rigtige signaler – og så er vi hamrende dygtige til det.

Las os tage en snak omkring dine muligheder. Så sørger vi for, at dine potentielle kunder vil associere din virksomhed med høj professionalisme.

Sørgsmål? Er du i tvivl om noget, så ring til os på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@mondae.dk.