ud til flere kunder med annoncering  Facebook.

Med Facebook-annoncering har du mulighed for at nå ud til nye kunder. Målret dine annoncer efter specifikke segmenter og gør brug af Facebooks enorme rækkevidde.

Udfyld kontaktformularenog få en halv times 1:1-sparring

Facebook-annocering

Sociale medier er ikke til at undgå, hvis du driver en forretning, der ønsker en online tilstedeværelse. Facebook er det mest anvendte sociale medie i Danmark, og her har du mulighed for at målrette dine annoncer efter specifikke målgrupper.


Hvorfor bruge Facebook-annoncering?

Facebook har mange forskellige muligheder i deres annonceværktøj, Business Manager, og det er ikke noget, du lærer på én uge. Det tager tid at opnå den indsigt, der er nødvendig, hvis du vil have succes med dine annoncer.

Facebook Business Manager er et avanceret værktøj, hvor du kan oprette annoncer og målrette dem efter din specifikke målgruppe. Du har samtidig mulighed for at splitteste annoncerne, så du hele tiden optimerer på performance og kun viser de annoncer, der rent faktisk genererer salg.

Den helt store fordel ved Facebook-annoncering er, at du kan målrette dine annoncer efter specifikke målgrupper, ligesom du kan udforme dine annoncer, så de appellerer til målgruppen, rent visuelt. Det giver dig en række andre fordele end eksempelvis Google Ads og søgemaskineoptimering.

Hvilke muligheder har jeg med Facebook-annoncering?

På Facebook kan du anvende mange forskellige annonceformater. Dem kan du bruge både på Facebook og Instagram, ligesom du kan vise annoncer direkte i Messenger-app’en med Facebook Audience Network.

En Facebook-annonce er bygget op i to forskellige områder:

  • Formatet: Annoncens udseende
  • Placering: Hvor annoncen vises

De enkelte formater har hver især en række krav, der skal overholdes, hvis du vil have accepteret dine annoncer. Eksempelvis på teksten i billedet maksimalt fylde 20 % af billedet, ligesom du ikke må gøre brug af skældsord, racistiske ord og lignende.

Når du har opfyldt de tekniske krav, er der efterfølgende en række indstillinger for målgruppen, du skal definere. Disse defineres på baggrund af Facebook-brugernes interaktioner, tilkendegivelser og generelle interesser.

Vil du ha' et tilbud?Gratis og helt uforpligtende.

Målret dine Facebook-annoncer
så de fanger din målgruppes opmærksomhed.

Målrettet din målgruppe

Tekstforfatning skal være skrevet i øjenhøjde - det skal appellere til målgruppen, motivere og opfordre til handling.

Høj kvalitet

Når du vælger os til tekstforfatning, får du velskrevne tekster, der matcher din virksomheds tone of voice.

Fast kontaktperson

Hos os får du en fast kontaktperson, så du ikke skal kommunikere med flere forskellige personer.

Skrevet til Google

Vores skribenter ved, hvordan man skriver tekster, der sikrer dig bedre placeringer i søgeresultaterne.

Hurtig levering

Når du hyrer os til professionel tekstforfatning, kan du se frem til høj kvalitet, fair priser og hurtig levering.

Fair priser

Vi er ikke blandt de billigste på markedet, men vores priser er til gengæld mere end rimelige for den kvalitet, du får.

Proces for tekstforfatning

Vi anvender en simpel proces, når vi skriver dine tekster. Først tager vi en indledende snak omkring dine ønsker, hvorefter vi skriver teksterne. Efterfølgende modtager du et udkast, som du kan forholde dig til.

#1: Indledning

Al tekstforfatning starter med en indledende snak omkring dine ønsker og behov. Når vi har, hvad vi skal bruge, går vores skribenter i gang.

#2: Research

Vi researcher på emnet, så vi har den nødvendige information at basere teksterne på. Research-graden bunder i, hvilket emne der er tale om.

#3: Produktion

Vores skribenter går i gang med at skrive dine tekster. Når de er færdige, modtager du et udkast, som du har mulighed for at komme med rettelser til.

#4: Levering

Når teksterne er klar, modtager du dem. Du kan enten selv implementere dem på dit website, eller vi kan hjælpe dig med det, hvis du ønsker det. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på at indsætte teksterne.


Skal vi hjælpe dig med professionel tekstforfatning, der skaber salg?

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på tekstforfatning. Afhængigt af, hvilken type tekster der er tale om, tager vi en fast pris pr. ord eller en timepris. Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os nu

Skal vi gi' dig etuforpligtende tilbud?

Vi er et marketing- og webbureau beliggende i Odense.  Når du vælger os, er det, fordi du går op i godt håndværk og ønsker et webbureau, som leverer en god service. Hos os er du altid i trygge hænder – både før, under og efter samarbejdet.

Kontakt os nu