GET STARTED

0$

Thanks, we will contact you soon

Hvor stort er dit budget?

Prisen for en hjemmeside afhænger langt hen ad vejen om dit ambitionsniveau. Vælg, hvad dit budget er herunder.

Jeg har brug for en professionel, men forholdsvist simpel hjemmeside, der har et par undersider, som beskriver mine ydelser.

Jeg ønsker en simpel hjemmeside, der primært skal bruges som visitkort. Én forside er nok, og der behøves ingen undersider.

Jeg ønsker en skræddersyet hjemmeside, som er konverteringsoptimeret og fungerer som led i min salgsstrategi.

Du skal træffe et valg, før du kan fortsætte.

Næste trin

Hvor mange undersider er der brug for?

Du skal træffe et valg, før du kan fortsætte.

Næste trin

Har du brug for særlige funktioner?

Nej, jeg nøjes med en kontaktformular
En kontaktformular er rigeligt til min hjemmeside.
Lorem ipsum
Jeg har brug for funktioner
Jeg har brug for booking-funktion, log in-funktion eller lignende funktioner.
Lorem ipsum
Du skal træffe et valg, før du kan fortsætte.

Næste trin

Sprog

Nej, kun et sprog
Lorem ipsum
Ja, flere sprog
Lorem ipsum
Du skal træffe et valg, før du kan fortsætte.

Næste trin

Har du særlige ønsker til designet?

Nej, I styrer designet
Lorem ipsum
Ja, jeg ønsker en smule indflydelse
Lorem ipsum
Jeg har specifikke ønsker til designet
Lorem ipsum
Du skal træffe et valg, før du kan fortsætte.

Næste trin

Få prisestimat

Du skal træffe et valg, før du kan fortsætte.

Næste trin

Hvor mange undersider er der brug for? (1)

Du skal træffe et valg, før du kan fortsætte.

Næste trin

Hvad er formålet med hjemmesiden?

Formålet med hjemmesiden er vigtigt, da det stiller krav til dens visuelle udformning, indhold og øvrige elementer.

Jeg har brug for en professionel, men forholdsvist simpel hjemmeside, der har et par undersider, som beskriver mine ydelser.

Jeg ønsker en professionel hjemmeside, der kan præsentere min hjemmeside for potentielle kunder, men ikke fungerer som et salgsværktøj.

Hjemmesiden skal fungere som en essentiel del af salgsstrategien, så den kan bruges til at skaffe kommende kunder. Min virksomheds omsætning afhænger af hjemmesiden.

Du skal træffe et valg, før du kan fortsætte.

Næste trin

Final cost

Summary

Beskrivelse Information Quantity Pris
Discount :
Total:

Modtag prisestimat

Professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside udgør en væsentlig del af salgsprocessen i den moderne virksomhed. Det er vigtigere end nogensinde før, at du har en professionel hjemmeside, der afspejler din virksomheds identitet – og som fungerer som opslagsværk, så dine potentielle kunder både kan læse mere om din virksomhed og dine produkter eller ydelser.

SEO-optimeret hjemmeside

En professionel hjemmeside skal kunne findes i Google. Der er flere end 200 faktorer, Google lægger vægt på, når de analyserer en hjemmeside. Vi ved, hvilke der virker, og vi sørger for at optimere alle de hjemmesider, vi laver, så de er klar til at blive indekseret i Google. På mange måder har Google overtaget telefonbogens rolle, da det er det primære sted, dine potentielle kunder leder, når de skal finde den ydelse eller det produkt, du tilbyder. Hvis ikke du er til stede på Google, går du glip af vigtige kunder.

Hvorfor vælge WordPress?

En WordPress-hjemmeside er det oplagte valg, hvis du ønsker en hjemmeside, der er så nem at opdatere som muligt. WordPress er verdens mest udbredte CMS, og det er der flere grunde til. Først og fremmest er det open source, så alle kan udvikle på det. Herudover er der utallige muligheder for at skræddersy en WordPress-hjemmeside, så den matcher præcis dit behov og ambitionsniveau. Flere end 30 % af alle hjemmesider i verden er baseret på WordPress, hvilket gør det til en klar fordel, hvis man sammenligner med andre systemer.

Hosting af din WordPress-hjemmeside

Du er mere end velkommen til at selve at vælge hosting-udbyder, når du får udarbejdet en WordPress-hjemmeside hos os. Hvis du er i tvivl om, hvordan man gør, eller hellere vil have, at vi skal stå for hosting af din hjemmeside, kan vi ligeledes hjælpe med det. Vi tilbyder fleksible hosting-løsninger, hvor du samtidig kan få hjælp og support til din professionelle hjemmeside, når den er lanceret.

Hastighedsoptimering

Hastigheden på din hjemmeside er afgørende for, om den besøgende forlader siden igen. Hvis din side er langsom, vil det gå udover både brugervenlighed, konverteringsraten og dine placeringer i Google. En professionel hjemmeside skal kunne indlæses hurtig, så brugeren er sikret den bedst mulige oplevelse og ikke forlader siden, før den er loadet.

Indhold på dine nye WordPress-hjemmeside

Det indhold, der er på en professionel hjemmeside, er essentielt, da det både skal være informerende, opfordre til handling og være udformet efter de faktorer, Google lægger vægt på. Vi skriver engagerende, informerende og motiverende tekster, som bliver fundet i søgeresultaterne. Du kan naturligvis også selv stå for at skrive teksterne, hvorefter vi implementerer dem på din WordPress-hjemmeside. Det er nemt at opdatere indholdet på din WordPress-hjemmeside, når den er lanceret.

Skræddersyet webdesign

Vi tilbyder skræddersyet hjemmeside design, der sikrer en optimal brugeroplevelse. Samtidig sørger vi for, at designet af din nye WordPress-hjemmeside stemmer overens med din virksomheds identitet, så du kan anvende den som en essentiel del af din markedsføring. Herudover opsætter vi tydelige call to actions, der opfordrer brugeren til at foretage handling, som i sidste ende skaffer dig flere henvendelser, salg eller på anden vis styrker omsætningen i din forretning. En professionel hjemmeside skal kunne konvertere den besøgende til kunde.

Mobilvenlig WordPress-hjemmeside

Ligegyldigt, hvilken pakke du vælger, er den optimeret til mobilen. En mobilvenlig WordPress-hjemmeside er essentiel, hvis du vil fange alle brugere. Afhængigt af din virksomheds branche, vil de fleste af dine besøgende i langt de fleste tilfælde tilgå din hjemmeside via mobilen, hvorfor det er essentielt, at den besøgende får en god brugeroplevelse på alle enheder – uanset, om der er tale om mobil, tablet eller desktop.