Hjemmeside

Præsentér din virksomhed professionelt med en skræddersyet hjemmeside.

I et digitalt landskab fyldt med løsninger, der ligner hinanden, er det nødvendigt at skille sig ud, hvis du vil foran konkurrenterne. Det nytter ikke noget at gøre det samme som alle andre.

Derfor ser du ingen standardløsninger blandt vores kunder. Med Mondae får du en unik løsning, der er skræddersyet, så den matcher de visioner, du har for din forretning.

Er du interesseret? Ring til os på (+45) 42 31 23 92, og lad os tage en snak om dine muligheder. Du kan også læse mere om, hvordan vi udvikler din hjemmeside, herunder.

Vi starter med et indledende møde om dine behov.

Alle samarbejder starter med et indledende møde, hvor vi lærer hinanden at kende. Vi sætter os grundigt ind i din forretning, så vi ved, hvilke værdier hjemmesiden skal signalere.

Samtidig sporer vi os ind på, hvilke funktioner der er brug for, samt hvilke ønsker du har til din kommende hjemmeside. Ud fra dette udarbejdes en kravspecifikation, hvorefter vi lægger en strategi for din hjemmeside.

Vi udarbejder designet, der bliver til din nye hjemmeside.

Når vi er blevet enige om, hvilke funktioner din hjemmeside skal have, udarbejder vi et designudkast. Når det er færdigt, modtager du det, hvorefter du kan komme med eventuelle rettelser.

Vi når til enighed omkring designet, og vores programmør går i gang med at kode din nye hjemmeside. Før den bliver lanceret, sikrer vi, at det hele fungerer efter hensigten.

Din WordPress-hjemmeside er nu klar til at blive lanceret.

Når vi har kvalitetssikret og gennemtestet din nye hjemmeside, er den klar til at blive offentliggjort. Vi lægger det nye site op på dit domæne, og sikrer at alt fungerer, som det skal.

Efterfølgende tilbyder vi naturligvis også markedsføring til din nye hjemmeside. Uanset, om du ønsker mere synlighed i søgemaskinerne eller mere trafik fra de sociale medier, kan vi hjælpe. Vi sikrer, at du får mest muligt ud af din online tilstedeværelse.

Spørgsmål? Vi har gratis support den første måned.

Du behøver ikke at være teknisk for at få udarbejdet en hjemmeside hos os – det er det, vi er her for. Vores support sidder klar ved telefonerne fra 09:00 – 16:00 i hverdagene, og ellers kan du altid kontakte os via mail.

Med alle vores webløsninger får du gratis support den første måned, så vi er sikre på, at du kommer godt fra start med din nye hjemmeside.

Sørgsmål? Er du i tvivl om noget, så ring til os på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@mondae.dk.