Professionel WordPress-hjemmeside

Få en ny professionel hjemmeside,der genererer leads.

Vi bygger professionelle hjemmesider, der er optimeret til Google og skaber værdi for brugeren. Få flere kunder online og vækst din forretning. Se, hvordan vi gør herunder.

Kontakt osSe, hvad vi tilbyder

Optimeret til Google

Alle hjemmesider, vi bygger, optimeres til Google, så de har de bedste forudsætninger for det videre arbejde med søgemaskineoptimering.

Ingen dyre mellemled

Vi har ingen fordyrende mellemled. Når du er kunde hos os, har du personlig kontakt med din designer, så udgifterne holdes til et minimum.

Få flere kunder online

Vi bygger din hjemmeside med henblik på, at den skal kunne generere leads og øge omsætningen i din forretning.


Indhold

Indhold, design og struktur afgør, om du får succes.

SEO er blandt de marketing-tiltag, der giver dig pengene flest gange igen. Det kræver, at dit site er optimeret, så det bliver fundet i søgeresultaterne på de rigtige søgeord. Vi hjælper med alt fra analyse til implementering.

Få #1-pladsen

Med en søgeordsanalyse finder vi de søgeord, der passer til din branche, så du kan optimere dit indhold.

Få trafik

Vi optimerer dit indhold, så det bliver fundet på Google, når en bruger indtaster en søgeforespørgsel i Google.

Sådan bygger vi din nye hjemmeside

Vi bruger altid samme proces, når vi udvikler din nye hjemmeside. På den måde sikrer vi, at resultatet bliver så godt som muligt.

1. Indledende samtale

Vi starter samarbejdet med en uforpligtende snak omkring dine ønsker, ambitioner og behov.

2. Prototype

Du modtager en prototype på din nye hjemmeside, hvor du kan kommentere direkte på designet.

3. Iterationer

Når vi har modtaget din feedback, retter vi til, indtil begge parter er tilfredse med designet.

4. Implementering

Vi implementerer dit design på en hemmelig URL, hvor du kan følge med i vores arbejde.

5. Go live

Når hjemmesiden er 100 % godkendt og testet, lægger vi den live, så den er åben for besøgende.

6. Support

Vi tilbyder support- og driftsaftaler, så du er sikker på, at hjemmesiden forbliver opdateret.

Skal vi bygge din nye hjemmeside?

Vi hjælper hver dag kunder med at få booste deres besøg via Google. Indtast dine oplysninger og lad os tage en snak!

Din hjemmeside er din vigtigste salgskanal

Din hjemmeside fungerer som mere end bare et visitkort. Det er en toptunet salgskanal, der skaber opmærksomhed omkring dine produkter eller ydelser, og gør det nemt for de besøgende at kontakte dig eller på anden måde skabe en konvertering.

Det sikrer vi gennem en forudgående SEO-indsats, skarpt indhold og design med konvertering for øje. Vi ved, hvordan man skruer en hjemmeside sammen, så den placeres godt i Google på relevante søgeresultater, imødekommer den besøgendes intention med besøget på sitet og sikrer konverteringer gennem.

Når du vælger os som leverandør af din nye hjemmeside, er det fordi, du ønsker en knivskarp samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at øge omsætningen i din forretning.

Vi bruger WordPress – verdens foretrukne CMS

WordPress er verdens mest populære CMS, og det er med god grund. WordPress er open source, hvilket betyder, at det er gratis og hele tiden bliver udviklet. Du er med andre ord sikker på, at din hjemmeside kan holdes opdateret i fremtiden.

Samtidig er WordPress enormt brugervenligt, nemt at håndtere, og så er der en kæmpe brugerflade, som udvikler plugins til platformen. Det er med til at holde omkostningerne for nyudvikling nede, så du ikke ender med at betale for omkostningsfulde funktioner, der allerede er udviklet.

Hvorfor vælge os?

Vi er (ikke for at prale) eksperter i WordPress, SEO, konverteringsoptimering og brugervenlighed, så vi kan garantere dig, at du får en professionel hjemmeside, der øger din omsætning. Der er naturligvis flere fordele ved at vælge os som webbureau. Se nogle af dem her:

  • Vi bruger WordPress, som er verdens mest populære CMS
  • Ingen skjulte gebyrer – du ejer selv din hjemmeside
  • Intuitivt og nemt kontrolpanel
  • Din hjemmeside er optimeret til Google
  • Øg din omsætning og få leads via din hjemmeside

Vi sikrer en rød trådmellem kommunikation og indhold.

Indhold

Indholdet er afgørende for, om din hjemmeside får succes. Det skal ikke bare skrives til den besøgende, men også være udarbejdet efter de parametre, Google vurderer din side ud fra – ellers har du ingen chance for at blive fundet i søgeresultaterne.

Heldigvis ved vi, præcis hvordan en tekst skrives, så den er optimeret efter de søgeord, der er relevante for din forretning – og samtidig engagerer, vækker interesse og opfordrer til konvertering.

Design

Designet på din hjemmeside skal stemme overens med de værdier og den tone of voice, der kendetegner din virksomhed. Før vi går i gang med at designe, researcher vi derfor grundigt på din virksomhed, så vi er sikre på, at der er en rød tråd med det visuelle udtryk og den øvrige kommunikation.

Du har naturligvis mulighed for komme med feedback undervejs i designprocessen, så vi når et lykkeligt resultat, begge parter er tilfredse med.

Vi sikrer en rød tråd mellem design, indhold og øvrig kommunikation på din hjemmeside.

Linkbuilding rapport

SEO

Vi sikrer, at din hjemmeside struktureres rigtigt fra start, så den er klar til det øvrige SEO-arbejde. Samtidig kan vi hjælpe dig med en indledende søgeordsanalyse, så vi er sikre på, at din hjemmeside er optimeret efter de helt rigtige keywords. Dem, der giver besøg på din hjemmeside og sikrer dig værdifulde leads.

Leadgenerering

For at konvertere dine besøgende til egentlige leads, opsætter vi tydelig call to action på din hjemmeside. Samtidig sørger vi for, at den er brugervenlig, overskuelig og designet med din målgruppe for øje. Du får altså en hjemmeside, at du får en hjemmeside, der fungerer som en salgskanal, og som kan sikre dig øget vækst og omsætning.

Det eneste, du skal gøre, er at tage telefonen eller svare på mails, når dine nye kunder henvender sig. En velstruktureret og konverteringsoptimeret hjemmeside vil ofte være din allerstørste salgskanal.

Bare rolig, vi er her for dig!

Vi tilbyder ekstraydelser, så du er sikker på, at du får mest muligt ud af din hjemmeside. Vi kan både hoste, drifte og hjælpe med markedsføring. Du kan naturligvis også stå for det selv – det er helt op til dig.

Hosting

Vi tilbyder hurtig, stabil og sikker hosting, så du ikke skal bekymre dig om nedetid, ssl-certifikater og langsom loadhastighed.

Drift

Har du ikke tid eller ressourcer til at vedligeholde din hjemmeside selv, kan du oprette en driftsaftale, så hjælper vi dig.

Markedsføring

Det er ikke nok at have en hjemmeside – den skal også markedsføres. Vi tilbyder forskellige marketing-tiltag, så du udnytter potentialet.

Bliv kontaktet

Skal vi bygge din nye hjemmeside?

Få en uforpligtende samtale omkring dine muligheder. Indtast dine kontaktoplysninger i formularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.