RESULTATER

Med en ny WordPress-hjemmeside fra Mondae kan du forvente seriøse resultater på alle parametre.


Flere konverteringer

Få flere kundehenvendelser og øg din omsætning.


Lynhurtigt website

Et lynhurtigt website øger brugervenligheden og dine placeringer.


Bedre placeringer

Vi optimerer din hjemmeside, så den imødekommer Googles algoritme.


Lavere bounce rate

Færre besøgende forlader dit website uden at have interageret med det.


Længere tid på site

Vi optimerer indhold og design for at fastholde brugeren på din hjemmeside.


100 % kundetilfredshed

Vores kunder oplever succes med de hjemmesider, vi leverer.

Brug for en professionel hjemmeside? Få et uforpligtende tilbud.

Hos Mondae designer og udvikler vi seriøse og professionelle WordPress-hjemmesider, der sikrer synergi mellem din virksomheds brand og websitets udformning. Vi går systematisk til værks og følger altid den samme proces, så vi er sikre på, at vi opnår resultater for din virksomhed.

Din hjemmeside bliver designet med konvertering for øje. Det primære mål for din nye hjemmeside er at skaffe dig flere kunder – og dét understøtter designet. Samtidig tager vi højde for SEO-tekniske krav, så din nye WordPress-hjemmeside er klar til at blive markedsført.

Derfor indleder vi alle hjemmeside-projekter med en designfase, hvor du får mulighed for at komme med input og feedback til designet. Du får overleveret det via et link, hvor det er nemt at kommentere, så vi er helt sikre på, at vi får al feedback med.


Når det overordnede design er godkendt, skal der indhold på. Det er vigtigt, at dit indhold bliver skrevet til dine besøgende – men i lige så høj grad, at det er optimeret til at imødekomme de faktorer, søgemaskinerne lægger vægt på.

Vi ved, hvordan man skriver en tekst, så den sælger dit produkt eller ydelse, samtidig med at den er udformet korrekt i forhold til Googles algoritme. Det betyder, at du får knivskarpt content, der bliver fundet i søgemaskinerne.

Når indholdet er godkendt, implementeres det i designet, så vi er sikre på, at det passer ind. Om nødvendigt justerer vi en smule i enten design eller indhold, så alt går op i en højere enhed.


Vi udvikler udelukkende hjemmesider i WordPress. Det skyldes, at det er verdens mest populære CMS (Content Management System), og at det samtidig er gratis. Du er sikret en løsning, der kan opdateres, men som også imødekommer de tekniske krav, der stilles til en moderne hjemmeside.

Afhængigt af dit budget, skræddersyer vi enten en hjemmeside, der matcher netop dit behov, eller anvender temabaserede løsninger, hvor dele af websitet allerede er udviklet. På den måde sparer du penge på din nye hjemmeside, da vi ikke skal udvikle alt fra bunden.

Vi opsætter din nye WordPress-hjemmeside på et staging-domæne, så du har mulighed for at følge med, imens vi udvikler, opsætter og tilpasser designet. Det er din sikkerhed for, at du altid er ajour med det arbejde, vi udfører.


Når hjemmesiden er lagt live, skal den markedsføres. Du kan vælge at købe en marketing-løsning igennem os, hvor vi står for at eksponere din nye WordPress-hjemmeside i Googles søgeresultater, på sociale medier eller som annoncer på andre hjemmesider.

Uanset, om du vælger os som marketing-partner eller ej, kan du være sikker på, at du får en løsning, der er klar til at blive markedsført. Vi sikrer, at din nye WordPress-hjemmeside lever op til SEO-tekniske krav, at kommunikationen er udarbejdet med henblik på Googles algoritme, samt at der er en rød tråd mellem dit brand og den visuelle udformning på din nye hjemmeside.

KUNDEUDTALELSE

"Vi har oplevet stor kundetilstrømning, efter vi fik udviklet vores nye WordPress-hjemmeside af Mondae. Faktisk får vi nu 279 % flere henvendelser end på vores gamle hjemmeside."

Frederik Jensen
Onlinetekster.dk

RESULTATER

Herunder ser du et udvalg af de hjemmesider, vi har designet og udvikler for vores kunder.

START PROJEKT

Skal vi hjælpe dig med din nye WordPress-hjemmeside?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer.