Vi har blandt andet hjulpet

Professionel WordPress hjemmeside med alt inklusiv

Drømmer du om flere kunder i din forretning? Løsningen er en professionel hjemmeside – og vælger du WordPress, kan du tilmed opdatere og vedligeholde den selv. Hos Mondae kan du forvente et strømlinet og gennemsigtig forløb, hvor du bliver holdt i hånden fra start til slut.

Design, der matcher din forretning

Du får en unik hjemmeside med design, der er skræddersyet til netop din virksomhed, så den udstråler de helt rigtige værdier.

100% tilfredshedsgaranti

Vi designer altid, indtil du er 100% tilfreds med resultatet. Det er din hjemmeside, og derfor skal designet indfri dine forventninger.

Priseksempler

Jeg tilbyder hjemmesider i flere prisklasser. Har du brug for et simpelt visitkort, er prisen lavere, end hvis du har brug for en skræddersyet hjemmeside, der kan tiltrække nye kunder. Se eksempler på mine priser her.

WordPress Basic

Velegnet til nye virksomheder, der ønsker en simpel hjemmeside, der primært fungerer som visitkort.

 • Simpelt design
 • Ideel som visitkort
 • Op til 5 undersider
 • Simpel kontaktformular
 • Opsætning i WordPress
 • Rådgivning fra start til slut
 • Finpudsning af indhold
 • Integration med marketing
 • Implementering af SEO

Fra 14.995 kr.

ekskl. moms

Bestil hjemmeside

WordPress Pro

Velegnet til etablerede virksomheder, der ønsker en professionel hjemmeside, der genererer nye kunder.

 • Skræddersyet design
 • Ideel til leadgenerering
 • Op til 30 undersider
 • Avanceret kontaktformular
 • Opsætning i WordPress
 • Rådgivning fra start til slut
 • Finpudsning af indhold
 • Integration med marketing
 • Implementering af SEO

Fra 34.995 kr.

ekskl. moms

Bestil hjemmeside

Vær opmærksom på, at ovenstående priser kun er vejledende. Jeg giver altid et skræddersyet tilbud på din nye hjemmeside, så det indfrier alle dine behov og ønsker.

Hej, mit navn er Frederik 👋

Jeg har designet professionelle WordPress-hjemmesider for store og små virksomheder i mere end 10 år. Ring til mig (+45) 42 31 23 92, så tager vi en snak om dit projekt. Du kan naturligvis også sende mig en mail.

Skriv til migRing på 42 31 23 92

Bygget på WordPress

Din nye hjemmeside bliver bygget på WordPress, som er en fremtidssikret løsning med uendelige muligheder, hvad angår design og sikkerhed.

WordPress er det mest populære CMS-system til hjemmesider i hele verden, og det er der god grund til. Det giver nemlig uendelige muligheder, både når det kommer til design og udvikling. Jeg bygger din nye hjemmeside med et framework, som gør, at du selv kan redigere i alle elementer efterfølgende.

Du skal derfor ikke have fat på en udvikler, hvis du vil oprette nye sider eller redigere i eksisterende elementer. Du kan sagtens oprette en vedligeholdelsesaftale, hvis du ikke selv vil have fingrene i maskinrummet. Så redigerer og udbygger jeg efter behov – og sørger for at holde WordPress opdateret.

5/5 stjerner på Trustpilot 5/5 stjerner på Trustpilot

Udfyld formularen og lad os snakke om dit projekt

Udfyld kontaktformularen og lad os tage en snak om dine behov, drømme og muligheder. Det er selvfølgelig helt uforpligtende – og gode råd er altid gratis.

Ring til mig

Skriv til mig

Styrk din virksomhed med unikt design

Professionelt webdesign handler om meget mere en æstetik. Jeg designer hjemmesider, som matcher den stil og det budskab, som din virksomhed ønsker at levere. Designet kommer med andre ord til at understøtte din virksomheds værdier og vækststrategi.

Udfyld kontaktformular

Bygget på WordPress for ultimativ fleksibilitet

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, hvis den allerede findes. WordPress indeholder en lang række funktioner, som gør, at det hele ikke skal udvikles fra bunden. Det frigiver tid, så jeg kan kredse om de små detaljer og gå i dybden med designet.

Udfyld kontaktformular

Solid brugeroplevelse på alle enheder

Jeg sikrer, at din hjemmeside ser fantastisk ud på alle enheder ved hjælp af responsivt design og elegant layout. Det gælder både for større løsninger til etablerede brands og standard-hjemmesider til mindre erhvervsdrivende og soloselvstændige.

Udfyld kontaktformular

Strømlinet proces

Sådan bygger jeg din WordPress hjemmeside

1

Ønsker og behov

Alle projekter starter med en indledende snak over telefonen eller et fysisk møde, hvor vi taler om dine ønsker og behov samt de muligheder, der er.

Alle projekter starter med et indledende møde, hvor jeg primært lytter til dine behov, ønsker og krav. Når jeg har et overblik over, hvilken type hjemmeside du er på udkig efter, så taler vi videre om de muligheder, der er. Jeg kan bygge de fleste typer af hjemmesider, og ofte er jeg i stand til at give en bedre pris end etablerede webbureauer.

Mødet kan enten foregå over telefon, et videokald eller et fysisk møde, hvis du er bosiddende på Fyn. Ofte er det rart at se hinanden i øjnene, så vi kan vurdere, om der er et match, men løsningen bliver lige så god, hvis vi klarer det hele over telefon. I sidste ende er det op til dig, hvad du foretrækker.

2

Tilbud og accept

Jeg udarbejder et tilbud baseret på vores snak, og hvis du accepterer, går jeg i gang med at bygge din hjemmeside med det samme.

Jeg udarbejder et skræddersyet tilbud baseret på dine ønsker og behov, som vi vendte i den indledende samtale. I tilbuddet beskriver jeg projektet detaljeret, så der er styr på, hvad din nye hjemmeside kommer til at indeholde – og du er selvfølgelig altid velkommen til at komme med ændringer eller lignende, hvis der er noget, som er utydeligt eller mangler.

Det giver både dig og mig en sikkerhed, at vi har det hele nedfældet på skrift. Du ved, hvad du har krav på, og jeg har et overblik over, hvad tilbuddet dækker over. Der er intet med småt, ingen binding eller andre ubehageligheder. Tilbuddet er udelukkende en sikkerhed til dig og mig, så vi er sikre på, at du får, hvad du har krav på.

3

Produktion

Jeg går i gang med design og implementering i WordPress, og du får adgang til en lukket URL, hvor du kan følge med i arbejdet.

Jeg designer både i Figma og direkte i WordPress. På den måde sparer vi tid, samtidig med at resultatet bliver bedre. Du får adgang til en lukket staging-url, hvor jeg opsætter din hjemmeside. På den måde kan du følge med i arbejdet, i takt med at designet bliver implementeret – og du kan komme med rettelser undervejs.

Websitet er først færdigt, når du er 100% tilfreds med det designet. Fordelen er, at du til enhver tid kan se, hvordan hjemmesiden kommer til at se ud i browseren, fordi designprocessen foregår direkte i WordPress. Samtidig kræver det hverken FTP-adgang eller kendskab til programmering, når du skal ændre billeder, tekst og indhold på din WordPress-hjemmeside. Du klarer det hele fra kontrolpanelet.

4

SEO og launch

Når design, tekst og billeder er implementeret, og du har godkendt resultatet, laver jeg on-site SEO, så din nye hjemmeside er klar til launch.

Når designet er implementeret i WordPress, og vi har fået rettet den til, så den spiller på alle de rigtige tangenter, skal siden lægges live. Før den bliver det, er det dog vigtigt, at den er optimeret til Google. Derfor optimerer jeg sidens title tags, metabeskrivelser, installerer et cache-plugin og andre tiltag, der har til formål at gøre den klar til at performe i Google og de andre søgemaskiner.

Når siden bliver lanceret, tjekker vi efterfølgende, at alt er, som det skal være, så vi er sikre på, at du kommer godt fra start. Hvis du anvender din egen hostingservice, er det vigtigt, at du giver os alle de oplysninger, vi skal bruge, for at kunne lancere din nye WordPress-hjemmeside.

Mobilvenligt design

Din WordPress hjemmeside tilpasser sig automatisk skærmstørrelsen, så den ser godt ud på både mobil, tablet og computer.

100% tilfredshed

Jeg designer, indtil du er tilfreds med din nye hjemmeside. Du er derfor garanteret et resultat, der indfrier dine forventninger.

Kom online hurtigt

Min effektive arbejdsmetode gør, at jeg kan levere høj kvalitet på kort tid. Din hjemmeside kan typisk være i luften om bare 14 dage.

5/5 stjerner på Trustpilot 5/5 stjerner på Trustpilot

"Frederik har hjulpet os med vores hjemmeside, og vi er super glade for det endelige resultat. Virkelig god service, og vi får altid hjælp indenfor kort tid, når der er hasteopgaver, som ikke kan vente.”

Astrid Thorsen
Onlinetekster.dk

Sådan arbejder jeg med WordPress

Der findes ikke bare én måde at arbejde med WordPress på. Faktisk er der et hav af forskellige måder, man kan bygge hjemmesider i WordPress. Hos mig får du en skræddersyet WordPress hjemmeside, som tager udgangspunkt i WordPress core-funktionalitet, hvilket betyder, at jeg ikke er nødt til at bygge det hele fra bunden.

Det betyder, at jeg får mere tid til at koncentrere mig om dét, der rent faktisk giver værdi for dig – nemlig designet. WordPress er verdens mest populære CMS-system til udvikling af hjemmesider, og det er der god grund til. Det giver stort set uendelige muligheder i forhold til design, men det er også fortrinligt til SEO, hastighed og sikkerhed.

Dette er din hjemmeside bygget op omkring

Alle Mondaes WordPress-hjemmesider tager udgangspunkt i ét specifikt tema, som hedder Uncode. Det er et avanceret, men alligevel simpelt tema, som tilføjer en række udvidelser til WordPress, der gør det muligt at implementere avanceret design og funktionalitet uden at kode det hele fra bunden. En kosteffektiv løsning, der sparer dig penge.

Det betyder, at vi ikke tager udgangspunkt i præ-designede skabeloner, men derimod designer det hele fra bunden. På den måde er vi i stand til at skræddersy din WordPress-hjemmeside til lige nøjagtigt dit behov, uden at der skal involveres en udvikler, som trækker processen i langdrag og gør den dyrere en højst nødvendigt.

WordPress er i princippet en simpel platform, men det er muligt at installere en række plugins. Vi holder os til et minimalt antal af plugins, da et stort antal plugins resulterer i høj kompleksitet og udfordrende vedligeholdelse, fordi de risikerer at konflikte med hinanden. Alligevel er der en række plugins, som altid er relevante at have installeret.

Vi anvender udelukkende anerkendte og nødvendige plugins, som løbende bliver opdateret og tilføjer værdifuld funktionalitet. Eksempelvis Rank Math, som er et SEO-plugin, og Ninja Forms, som er et plugin til at bygge kontaktformularer. På den måde sparer vi en masse timer på programmering, hvilket gør vores løsninger billigere.

En page builder, der på dansk oversættes til ‘sidebygger’, er et plugin til WordPress, som gør det muligt at opsætte avanceret layout uden at kode det fra bunden. Vi anvender en skræddersyet version WPBakery til at opsætte din hjemmeside, hvilket betyder, at du selv har mulighed for at redigere i alle elementer efterfølgende.

I vores optik er det den mest effektive page builder, da den gør det muligt at implementere stort set alle webdesigns i WordPress uden at programmere. Du kan nemt redigere indholdet på din hjemmeside via den integrerede ‘drag-and-drop’-brugerflade, så du behøver ikke at have fat i os hver gang, du skal ændre i en tekst eller skifte et billede.

Selvom vi ikke installerer oceaner af plugins, som øger din sides kompleksitet og vedligeholdelsesbehov, så bliver der jævnligt frigivet opdateringer af både temaer, plugins og selve WordPress som platform. Du kommer derfor ikke udenom, at det er nødvendigt at vedligeholde din WordPress-hjemmeside løbende, hvis du vil være sikker på, at den performer optimalt.

Vi tilbyder WordPress-serviceaftaler, hvor vi står for at opdatere dine plugins, dit tema og din WordPress-installation, så den altid er up to date. Prisen afhænger af dit specifikke behov, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et tilbud, eller hvis du bare har spørgsmål – vi guider dig gerne, hvis du selv vil vedligeholde din hjemmeside.

Din hjemmeside skal have et navn, og det betyder, at du skal købe et domæne. Det er dog ikke alt, for den skal også ligge på en server hos en hostingudbyder. Vi hjælper dig gerne med at finde en god hostingservice, hvor du får god valuta for pengene – og vi kan faktisk også tilbyde at hoste din side for dig.

Uanset hvad, så er der ingen grund til at fortvivle, hvis du ikke har forstand på, hvordan man køber et domæne og et webhotel. Hos os er du garanteret rådgivning fra start til slut – og der er ingen spørgsmål, der er dumme. Det koster selvfølgelig ikke ekstra, og vi forsøger ikke at prakke dig en dyr løsning på. Vi ønsker faktisk bare, at du får en sublim hjemmeside, som er skræddersyet til din virksomhed.

Hvad er WordPress?

WordPress er verdens mest populære CMS. CMS står for Content Management System, og det er betegnelsen for det kontrolpanel, som du, når du er logget ind, kan redigere din hjemmeside igennem. Du er altså i stand til selv at redigere i alle elementer på din hjemmeside, når du vælger at få den bygget i WordPress.

I dag er flere end 455 millioner hjemmesider bygget på WordPress, og antallet stiger hele tiden. Faktisk bliver det estimeret, at omkring 40% af alle hjemmesider i verden er WordPress-hjemmesider. WordPress er altså med længder den platform, som der bliver bygget flest hjemmesider på. Prøv prisberegneren

Da WordPress blev lanceret i 2003, var det udelukkende beregnet til blogs. Med tiden har WordPress dog udviklet sig til et langt mere avanceret system, hvor det er muligt at bygge komplekse hjemmesider med skræddersyet funktionalitet. Det er derfor muligt at bygge professionelle, æstetiske og avancerede WordPress-hjemmesider til stort set alle behov i dag.

Flere af verdens største sites er bygget på WordPress

Flere af de største hjemmesider i verden er baseret på WordPress – internationale brands som Sony, Disney, BBC, New Yorker og MTV har alle WordPress hjemmesider. Faktisk bruger omkring 60% af de 100 hurtigst voksende virksomheder i verden WordPress som platform til deres hjemmeside.

WordPress’ popularitet og fleksibilitet skyldes ikke mindst, at der er tale om open source software. Det betyder, at alle, der har en interesse i det, kan udvikle på platformen, ligesom WordPress er gratis at anvende. Det har været med til at accelerere udviklingen, så systemet i dag er et af de mest avancerede, men også mest populære CMS-systemer.

At WordPress er open source har samtidig den fordel, at platformen konstant bliver forbedret, således at WordPress hjemmesider hele tiden følger de nyeste sikkerhedsstandarder. Der lanceres opdateringer på månedlig basis, og ofte vil fejl og sikkerhedshuller blive fikset, før du når at opdage dem. På den måde kan du holde din side sikker både nu og fremadrettet.

I princippet er WordPress skelettet på din hjemmeside. Det er selve motoren, som der bygges oven på, og det er gennem WordPress’ kontrolpanel, du opdaterer din indholdet på din hjemmeside. Det er der en lang række fordele ved, da det blandt andet betyder, at en WordPress hjemmeside ikke nødvendigvis skal bygges fra bunden. Den indeholder en række standard-funktioner, som gør, at man kan bygge forholdsvist avanceret webdesign, uden man skal starte forfra hver gang.

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

Helt grundlæggende bør du vælge en WordPress hjemmeside, hvis du ønsker et fleksibelt system, som du selv kan opdatere. Som nævnt, så har en WordPress hjemmeside et både intuitivt og brugervenligt kontrolpanel, hvor du kan at opdatere og tilpasse din hjemmeside, selvom du ikke nødvendigvis har teknisk snilde eller forstand på programmering.

Det giver dig en lang række muligheder, uanset hvad formålet med din hjemmeside er. Først og fremmest er du ikke nødt til at hyre en dyr udvikler, hver gang du skal have opdateret din hjemmeside, ligesom det var tilfældet før i tiden. Det sparer dig for en del penge, når du skal vedligeholde din hjemmeside, da du kan klare det meste selv.

Herudover er der en lang række plugins, som du kan installere på din WordPress hjemmeside. Det giver dig mulighed for at tilføje avanceret funktionalitet, uden det skal udvikles fra bunden, og på den måde sparer du også penge. Du kan tilføje forskellige funktioner til din hjemmeside via plugins, men generelt bør du holde dig til et minimum af plugins, hvis du vil holde din side sikker og funktionel.

#1: WordPress er gratis

WordPress er blandt de største open source-platforme til hjemmesider. Open source betyder, at alle har mulighed for at udvikle på systemet, samt at det ikke kræver en licens at installere det eller redigere i platformen. I stedet er det fuldkommen gratis at bruge WordPress på din hjemmeside.

Det betyde også, at der er flere tusinde frivillige udviklere, der konstant arbejder på at forbedre og optimere WordPress. Du skal således ikke vente i flere måneder på en vigtig opdatering, da platformen hele tiden bliver optimeret, og du kan opdatere systemet kvit og frit.

#2: En WordPress hjemmeside er fleksibel

Som nævnt, er WordPress et utroligt fleksibelt system, som ikke kræver, at alt bliver bygget fra bunden. I princippet kan du bygge en WordPress hjemmeside kvit og frit, da der findes både temaer og plugins, som du kan basere den på.

Mange af dem er gratis, men der findes også plugins og temaer, som koster penge. Det er ofte en god idé at vælge de plugins og temaer, som koster penge, da de typisk bliver opdateret med jævne mellemrum. Du kan læse mere om WordPress her.

#3: En WordPress hjemmeside er SEO-venlig

Det er nemt at arbejde med SEO på en WordPress hjemmeside. Først og fremmest er platformen bygget op med kvalitetskode, som gør, at Google og andre søgemaskiner nemt kan indeksere en WordPress hjemmeside.

Samtidig findes der en række plugins, som gør, at du kan komprimere billeder, indsætte titel og meta-beskrivelse på dine undersider samt en lang række andre tiltag, der øger din synlighed i de organiske søgeresultater.

#4: En WordPress hjemmeside er sikker

Hvis du sørger for at holde din WordPress hjemmeside opdateret og gør brug af plugins og temaer, som bliver vedligeholdt, er du garanteret en sikker løsning. Som nævnt, udgives der jævnligt opdateringer til WordPress, og det er vigtigt, at du installerer dem.

Der er forskel på opdateringerne af WordPress. Fra tid til anden udkommer WordPress i en ny version, som har en lang række nye funktioner. Mere typisk er det dog, at opdateringerne har til formål at lappe sikkerhedshuller og lignende.

En WordPress hjemmeside er derfor sikker, hvis du sørger for at opdatere den og gøre brug af plugins og temaer fra anerkendte udviklere – og derfor kan det godt betale sig at betale for plugins og temaer, selvom der findes tilsvarende i gratis versioner.

Samtidig kan du installere forskellige plugins, som har til formål at styrke sikkerheden på din WordPress hjemmeside. Det kan eksempelvis være plugins, som giver dig besked, når der er blevet forsøgt at logge ind på din side.

Hvorfor skal jeg ikke vælge en WordPress hjemmeside?

Der er forskellige scenarier, hvor en WordPress hjemmeside ikke er den bedste løsning. Hvis du har en webshop med mange tusinde produkter, er WordPress sjældent en god løsning, da WordPress primært egner sig til mindre webshops.

Det betyder ikke, at WordPress ikke er nogen god løsning, hvis du driver en webshop – faktisk tværtimod. Med WooCommerce, som er et plugin til WordPress, kan du omdanne din WordPress hjemmeside til en funktionel WooCommerce webshop.

Dog er der stadig tale om en tilføjelse til din eksisterende WordPress hjemmeside, hvorfor du bør vælge en mere dedikeret webshop-platform, hvis du driver en stor og avanceret webshop med mange tusinde produkter.

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Prisen for en WordPress hjemmeside varierer, afhængigt af hvilket behov du har. Hvis du blot ønsker en simpel WordPress hjemmeside, som ikke skal kunne generere leads til din virksomhed, men blot fungere som visitkort, kan du komme langt uden noget større budget. Prøv prisberegneren og find din hjemmeside pris her.

Hvis du skal bruge din WordPress hjemmeside til at generere leads og salg, er det dog en god idé at overlade arbejdet til en professionel webdesigner. En freelance webdesigner kan hjælpe dig med at designe en WordPress hjemmeside, som både matcher din virksomheds identitet, men også formår at få den besøgende til at foretage en handling.

I princippet kan du få en ny hjemmeside til at erstatte en sælger, hvis den er designet og implementeret korrekt. Har du opnået gode placeringer i Google på værdifulde søgeord, kan du generere nye kundeemner på alle tider af døgnet, fordi din hjemmeside dukker op på relevante søgeforespørgsler.

Hvorfor betale for en WordPress hjemmeside?

Selvom du kan bygge en WordPress hjemmeside gratis, er det ikke altid nogen fornuftig løsning. Dét, du hyrer mig til, er ikke at opsætte en hjemmeside i WordPress. Du hyrer mig, fordi du ønsker en professionel WordPress hjemmeside, der kan skabe vækst i din forretning.

En professionel WordPress hjemmeside er konverteringsoptimeret, så den hele tiden arbejder for dig. Hvis det primære formål med din hjemmeside er at få flere henvendelser fra potentielle kunder, så bliver den designet med dét for øje.

Jeg bruger lang tid på at designe din WordPress hjemmeside, før jeg implementerer designet i WordPress. Det betyder blandt andet, at jeg sætter mig grundigt ind i din virksomheds værdier og konkrete behov, før jeg går i gang med at designe din nye, professionelle WordPress hjemmeside.

Det er væsentligt, at din hjemmeside er optimeret med henblik på at sikre dig flest mulige konverteringer. Det kræver, at den er brugervenlig og intuitiv. Herudover skal den kunne findes i Google – og det stiller krav til indholdet.

Jeg har mere end 10 års erfaring med søgemaskineoptimering og tekstforfatning til hjemmesider. Det betyder, at jeg har 100% styr på, hvordan man skruer en hjemmeside sammen, som er klar til at drive værdifuld trafik fra Google på relevante søgeord.

Hvorfor investere i en professionel hjemmeside?

Der er flere gode grunde til at investere i en professionel hjemmeside. Først og fremmest sikrer den, at dine potentielle kunder bliver efterladt med et positivt førstehåndsindtryk, som gør dem mere tilbøjelige til at handle hos dig frem for dine konkurrenter. Herudover arbejder den aktivt for at generere salg og skabe vækst i din forretning på alle tider af døgnet.

Derfor bør du overveje en professionel hjemmeside:

Førsteindtryk: Din hjemmeside er ofte det første sted, hvor potentielle kunder og samarbejdspartnere møder din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at den ser professionel ud og giver et godt førsteindtryk af din virksomhed. Det gør den mere troværdig og skaber en rød tråd i al din markedsføring.

Brugeroplevelse: En professionel hjemmeside har en bedre brugeroplevelse, som øger kundetilfredsheden og maksimerer chancerne for, at dine potentielle kunder kommer igen. Brugervenlige hjemmesider er også mere tilbøjelige til at rangere højt i søgemaskiner som Google, hvilket betyder, at din hjemmeside når ud til flere potentielle kunder i din målgruppe.

Tillid: En professionel hjemmeside giver din virksomhed mere troværdighed og autoritet. En velfungerende og professionel hjemmeside sender signaler om, at din virksomhed er pålidelig og seriøs – og dét gør, at du er et skridt foran dine konkurrenter, hvis de ikke har investeret i en professionel hjemmeside.

Branding: En professionel hjemmeside giver dig mulighed for at skabe et brand og en identitet for din virksomhed. Du kan bruge din hjemmeside til at formidle din virksomheds værdier, mission og vision, samtidig med at du kan drive værdifuld trafik til relevante undersider gennem online markedsføring.

Konkurrencefordel: I dagens digitale verden forventer kunder og samarbejdspartnere, at virksomheder har en professionel hjemmeside. Ved at have en professionel hjemmeside kan du skille dig ud fra din konkurrence og tiltrække flere kunder og samarbejdspartnere. Du opnår altså en konkurrencemæssig fordel, når du investerer i en professionel hjemmeside.

Som du kan se, så er der altså mange gode grunde til, at du bør investere i en professionel hjemmeside. Det gælder især, hvis du ønsker at sælge dine varer, ydelser eller viden over nettet. Har du ikke en professionel hjemmeside, vil din målgruppe være mere tilbøjelige til at vælge en anden virksomhed frem for din.

Hvad indeholder en professionel hjemmeside?

Prisen for en professionel WordPress-hjemmeside varierer afhængigt af en række faktorer – eksempelvis kompleksiteten af ​​designet og funktionaliteten, antallet af sider, om det er en skabelon eller skræddersyet design, om der er behov for specialfunktioner, og hvilket firma eller freelance webdesigner du arbejder med.

Det betyder dog ikke, at du skal ofre en bondegård på en professionel hjemmeside. Hvis du driver en mindre servicevirksomhed, kan du sagtens nøjes med en simpel hjemmeside, som ikke har avanceret funktionalitet. Her har du ofte kun brug for et visuelt lækkert visitkort med et par undersider og en simpel kontaktformular.

Driver du en større virksomhed, får du ofte behov for en mere kompleks og avanceret hjemmeside. Den koster naturligvis mere, og prisen spænder som regel fra omkring 15.000 kr. og helt op til flere hundredetusinde, afhængigt af hvem du vælger. Mine priser ved 8.995 kr. for en simpel hjemmeside, mens mere avancerede løsninger typisk koster mellem 19.995 og 29.995 kr.

Nogle firmaer tilbyder desuden forskellige former for service og vedligeholdelse, som kan påvirke den endelige pris. Jeg tilbyder ligeledes vedligeholdelses- og serviceaftaler, som er velegnede til virksomheder, der ikke selv ønsker at opdatere deres hjemmeside samt opsætte og redigere indhold.

Det er vigtigt at huske på, at prisen på en professionel hjemmeside typisk betaler sig selv hjem, fordi det ikke bare er en udgift. Det er en investering i din virksomhed, fordi den aktivt arbejder for at sikre dig flere kunder. De enkelte undersider bliver optimeret med henblik på at sikre dig flere slag, leads, signups eller andre formål, som gavner din forretning og i sidste ende skaber vækst.

Jeg bygger din side på WordPress core-funktioner

Jeg har skåret de dyre udviklingstimer væk. Det betyder, at jeg ikke koder din nye hjemmeside fra bunden, men i stedet tager udgangspunkt i de værktøjer, som WordPress stiller til rådighed. På den måde er jeg i stand til at levere lækre, skræddersyede og brugervenlige hjemmesider, som matcher din virksomheds identitet, til en lavere pris end større bureauer.

Jeg anvender et framework til at bygge din hjemmeside, som i forvejen indeholder en lang række af de funktioner, der skal til for at bygge en professionel hjemmeside. På den måde kan jeg fokusere 100% på designet, når jeg udvikler din nye hjemmeside, så du ikke skal betale for dyre udviklingstimer, som du i princippet ikke får noget ud af.

Det betyder imidlertid ikke, at du er nødsaget til at gå på kompromis, når du vælger mig. Faktisk er det en klar fordel for dig som virksomhedsejer eller marketingmedarbejder, fordi det gør det langt nemmere et redigere og optimere din hjemmeside på egen hånd. Det kræver nemlig ikke, at du har kendskab til kodning, eller at du betaler os for at gøre det.

I stedet kan du via den intuitive ‘drag-and-drop’-grænseflade trække og slippe forskellige elementer, som f.eks. billeder, tekst, formularer, knapper og andre funktioner, når du skal opdatere din hjemmeside. På den måde er det nemt at redigere i billeder, tekst og indhold. Dog anbefaler jeg ikke, at du ændrer ved det overordnede design, selvom det er muligt, da du risikerer at ødelægge den visuelle oplevelse.

Fordelene ved at vælge en ‘no code’-løsning er, at det er hurtigere og billigere at komme i mål med din nye hjemmeside, fordi der ikke er behov for en programmør. I stedet er det designeren, der bygger din hjemmeside, og resultatet bliver lige så godt, som hvis det hele blev kodet fra bunden – og i mange tilfælde faktisk bedre, fordi du selv er i stand til at ændre i elementerne på din hjemmeside efterfølgende.

Jeg går op i mine kunder og leverer en sublim service

Det er vigtigt, at du føler, at du er i trygge hænder, når du vælger et webbureau eller en freelance webdesigner. Din hjemmeside er en væsentlig del af din forretning og har en afgørende betydning for din forretnings brand, og derfor er det vigtigt, at du har tillid til, at dine samarbejdspartnere kan løfte opgaven for dig.

Det har jeg naturligvis forståelse for, og derfor kan du også forvente et gennemsigtigt, tillidsfuldt og professionelt samarbejde, når du vælger mig. Jeg går nemlig hele vejen for at sikre dig en god oplevelse, når du får udarbejdet din hjemmeside hos mig. Det samme gør sig naturligvis gældende for alle de øvrige ydelser, jeg tilbyder.

Jeg lægger vægt på at gøre tingene ordentligt, og jeg afsætter hellere et par timer mere for at løse opgaven ordentligt, end jeg insisterer på at løse den indenfor den tid, der er afsat til opgaven. Det vigtigste for mig er, at jeg leverer et fornuftigt og tilfredsstillende resultat, som har den ønskede effekt. Kvalitet og tillid er mine vigtigste kerneværdier – og dem værner jeg om.

Derfor er det heller alle, der bør vælge mig. Hvis du ønsker den billigste løsning på markedet, så er der andre, der kan lavere løsninger til lavere priser. Det samme gælder for mere avancerede løsninger, hvor det hele skal udvikles fra bunden. Her kan jeg heller ikke løse opgaven bedre end andre bureauer, og derfor forsøger jeg altid at pege dig i retning af en anden leverandør, hvis du har en forespørgsel, som jeg ikke kan opfylde.

Når alt kommer til alt, er vi det perfekte match, hvis du leder efter en tillidsfuld og serviceminded webdesigner, som går hele vejen for at sikre dig resultater – og som møder dig i øjenhøjde og skærer tingene ud i pap for dig, hvis der er brug for det.

Hvorfor vælge Mondae til din WordPress hjemmeside?

Du skal vælge Mondae, hvis du ønsker en professionel WordPress hjemmeside, som kan bidrage til, at din virksomhed får flere kunder. Der, hvor mine kompetencer primært befinder sig, er i webdesign, kommunikation og søgemaskineoptimering. Det har jeg 100% styr på, og det er her, jeg adskiller mange af mine konkurrenter.

Du skal til gengæld ikke vælge mig, hvis du ønsker en WordPress-udvikler, der bygger tingene fra bunden – eksempelvis til at implementere et design, du selv har lavet. Jeg arbejder udelukkende med hjemmesider, som jeg selv designer, da det er her jeg kan garantere de bedste resultater.

Når du vælger mig, får du fuld valuta for pengene og en samarbejdspartner, der går hele vejen og sikrer dig rådgivning fra start til slut. Derfor fortsætter mine kunder også hos mig i lang tid. Fordi de værdsætter et langvarigt samarbejde med fokus på den gode kundeservice.

Kontakt mig for at høre mere

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få flere kunder på nettet med en professionel WordPress-hjemmeside? Så udfyld min kontaktformular og lad os tage en snak omkring dine ønsker og behov. Så vurderer vi efterfølgende, om vi er det rigtige match. Det er naturligvis 100% uforpligtende og helt frivilligt, om du ønsker at indlede et samarbejde med mig efterfølgende.

Du kan også ringe til mig på 42 31 23 92 eller sende en mail til kontakt@mondae.dk – og hvis du har behov for det, så giver jeg gerne et skræddersyet tilbud på din opgave. Det koster ikke noget at spørge, og vi er lige gode venner, hvis du vælger at gå videre med en anden løsning.

Hvis du er bosiddende på Fyn, så kommer jeg gerne forbi til et fysisk møde, så vi kan se hinanden i øjnene. Det giver ofte den bedste forudsætning for et samarbejde. Hvis du ikke er bosiddende på Fyn, kan vi i stedet tage et møde over telefonen eller et videokald, så vi kan hilse på hinanden og tage en snak om dine udfordringer, ønsker, behov og muligheder.

Professionel WordPress hjemmeside uden binding

Få en professionel WordPress-hjemmeside, der matcher din virksomheds identitet. Helt uden binding eller andet med småt – og du har selvfølgelig 100% ejerskab over siden, når den er færdig.

Se WordPress-pakkerSe eksempler
[site_reviews_summary schema="true" hide="bars,rating,summary"]

“Mondae har med stor succes designet vores nye hjemmeside. Frederik er altid kreativ og løsningsorienteret i udførelsen af opgaverne og har en sikker hånd i at forene lækkert design og brugervenlighed.”

Ulrik Lund-Sørensen
IPSCenter Danmark

Har du nogen spørgsmål? lad os tage en snak

Hvis der er noget, du er i tvivl om, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak. Du får svar på din henvendelse inden for 24 timer, og jeg tager telefonen mellem 09:00 og 15:00 på hverdage.

Udfyld kontaktformularRing på 41 32 23 92