Vi bygger effektive WordPress-hjemmesider

Vi bygger professionelle hjemmesider, som er optimeret til Google. Du får en 100 % køreklar hjemmeside, som kan skaffe dig nye (og bedre) kunder hver måned.

Vores professionelle WordPress-hjemmesider
inkluderer alt, hvad du skal bruge.

Skræddersyet design

Få en unik hjemmeside, der er designet, så den matcher din virksomheds værdier.

Brugervenligt CMS

Vi bygger WordPress-hjemmesider, fordi det har mest brugervenlige kontrolpanel.

Fast kontaktperson

Du får tilknyttet én fast kontaktperson, som rådgiver dig gennem hele forløbet.

All in one-løsning

Få en professionel hjemmeside inkl. tekstforfatning og markedsføring.

Kontaktformular

Potentielle kunder kan nemt kontakte dig via kontaktformularen.

SEO-optimeret

Alle WordPress-hjemmesider er køreklar til Google, så du kan få besøgende.

Indhold

Vores professionelle skribenter hjælper dig med at udarbejde indhold.

Hosting

Vi tilbyder at hoste din hjemmeside, hvis ikke du selv har fundet en hostingudbyder.

Proces for udvikling af hjemmeside

Vi udvikler professionelle WordPress-hjemmeside efter en simpel proces. Det skal være nemt at få udviklet din nye WordPress-hjemmeside hos os – også selvom du ikke er specialist i IT. Vi har derfor udviklet en skræddersyet proces, der er baseret på mange års erfaring.

#1: Indledning

Alle samarbejder starter med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på dine ønsker til din nye hjemmeside. Som udgangspunkt foregår det både via telefon og mail.

#2: Opsætning

Når vi har modtaget de informationer og materialer, vi skal bruge, går vi i gang med at udarbejde et design. Når designudkastet er godkendt, opsætter vi det i WordPress.

#3: Tilretning

Når din nye WordPress-hjemmeside er opsat, er der som regel nogle rettelser, vi skal igennem. Disse foregår i samarbejde med dig, så du har mulighed for at give feedback.

#4: Lancering

Når du har godkendt din nye hjemmeside, skal den lægges online. Det er dig, der ejer din hjemmeside, så du nu kan redigere den selv – eller vælge at investere i et klippekort.

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så bliver du kontaktet indenfor 24 timer.

Professionel hjemmeside uden binding
Ingen binding

Du ejer din hjemmeside

Du ejer selv din hjemmeside, når den er lanceret, og du kan selv vælge, hvor den skal hostes. Det betyder, at du ikke skal betale nogle gebyrer efterfølgende. Vi kan naturligvis hjælpe dig med hosting, hvis du har behov for det.

Support

Personlig rådgiver

Når vi starter et samarbejde, får du tilknyttet en personlig rådgiver, som altid er opdateret på din hjemmeside. Din rådgiver vil guide dig gennem fra indledende samtale til køreklar WordPress-hjemmeside.

Professionel WordPress-hjemmeside
Professionel markedsføring af hjemmeside
Få nye kunder

Effektiv markedsføring

Vi tilbyder effektiv markedsføring for din WordPress-hjemmeside, hvis du har behov for det efterfølgende. Gør opmærksom på din nye hjemmeside, få flere besøgende og konvertér dem til kunder.

Priseksempler

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, som egner sig til de alle typer virksomheder. Vælg den, der matcher dit behov og ambitionsniveau. Er du i tvivl? Så ring på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@mondae.dk, så hjælper vi dig med at vælge rigtigt.

Basis-hjemmeside

WordPress som CMS

Simpelt webdesign

Opsætning af kontaktformular

Privatlivspolitik og cookie-notifikation

Simpelt blogunivers

Opsætning af billeder, video og tekst


Prisniveau:

6-12.000 kr.

Mest populære pakke

Basis inkl. design

Alt fra ‘basis’-pakken

+ Design af forside + 1 underside

+ Tekstforfatning

+ Søgeordsanalyse

+ Komprimering af billeder

+ 4 relevante links


Prisniveau:

12-55.000 kr.

Skræddersyet løsning

Alt fra ‘basis inkl. design’-pakken

+ Ubegrænset design af undersider

+ Kodet fra bunden

+ Udvidet søgeordsanalyse

+ Skræddersyede funktioner

+ Opsætning af design i prototype


Prisniveau:

+50.000 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, der er ingen løbende udgifter, når du får udarbejdet en professionel hjemmeside hos os. Du har mulighed for at optimere din hjemmeside med forskellige ydelser som eksempelvis markedsføring, service, hosting og grafik, hvis du ønsker det – men det er helt op til dig selv.

Som udgangspunkt vil der gå mellem 2-3 uger, før din nye WordPress-hjemmeside er færdig. Det afhænger dog af, hvor hurtig du er til at vende tilbage på vores henvendelser, samt hvor kompleks en hjemmeside der er tale om.

Det er helt op til dig selv, om du ønsker, at vi skal hoste din hjemmeside for dig, eller du vil have den liggende på dit eget webhotel. Vi tilbyder fleksibel webhosting til alle behov, men det er helt okay, hvis du vil benytte dig af en ekstern hostingudbyder.

Som udgangspunkt fakturerer vi for de første 50 % af hjemmesidens samlede pris, når vi opstarter et projekt. Når din nye WordPress-hjemmeside er lanceret, bliver du fakturerer vi den sidste halvdel af beløbet.

Vi er dog fleksible og har forståelse for, hvis der er behov for, at beløbet deles op i flere rater. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring betaling af din nye hjemmeside.

Bare rolig, alle vores WordPress-hjemmesider er optimeret til brug på mobiltelefonen. Det er vigtigt, at en professionel hjemmeside er responsiv, så den kan anvendes på alle enheder – uanset, om der er tale om mobil, tablet eller desktop.

Er der noget,
du er i tvivl om?

Hvis der er noget, du er i tvivl om, svarer vi hellere end gerne på dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.

42 31 23 92kontakt@mondae.dk

Professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside udgør en væsentlig del af salgsprocessen i den moderne virksomhed. Det er vigtigere end nogensinde før, at du har en professionel hjemmeside, der afspejler din virksomheds identitet – og som fungerer som opslagsværk, så dine potentielle kunder både kan læse mere om din virksomhed og dine produkter eller ydelser.

SEO-optimeret hjemmeside

En professionel hjemmeside skal kunne findes i Google. Der er flere end 200 faktorer, Google lægger vægt på, når de analyserer en hjemmeside. Vi ved, hvilke der virker, og vi sørger for at optimere alle de hjemmesider, vi laver, så de er klar til at blive indekseret i Google. På mange måder har Google overtaget telefonbogens rolle, da det er det primære sted, dine potentielle kunder leder, når de skal finde den ydelse eller det produkt, du tilbyder.

Hvorfor vælge WordPress?

En WordPress-hjemmeside er det oplagte valg, hvis du ønsker en hjemmeside, der er så nem at opdatere som muligt. WordPress er verdens mest udbredte CMS, og det er der flere grunde til. Først og fremmest er det open source, så alle kan udvikle på det. Herudover er der utallige muligheder for at skræddersy en WordPress-hjemmeside, så den matcher præcis dit behov og ambitionsniveau. Flere end 30 % af alle hjemmesider i verden er baseret på WordPress, hvilket gør det til en klar fordel, hvis man sammenligner med andre systemer.

Hosting af din WordPress-hjemmeside

Du er mere end velkommen til at selve at vælge hosting-udbyder, når du får udarbejdet en WordPress-hjemmeside hos os. Hvis du er i tvivl om, hvordan man gør, eller hellere vil have, at vi skal stå for hosting af din hjemmeside, kan vi ligeledes hjælpe med det. Vi tilbyder fleksible hosting-løsninger, hvor du samtidig kan få hjælp og support til din professionelle hjemmeside, når den er lanceret.

Hastighedsoptimering

Hastigheden på en professionel hjemmeside er afgørende for, om den besøgende forlader siden igen. Hvis din side er langsom, vil det gå udover både brugervenlighed, konverteringsraten og dine placeringer i Google. En professionel hjemmeside skal kunne indlæses hurtig, så brugeren er sikret den bedst mulige oplevelse og ikke forlader siden, før den er loadet.

Indhold på dine nye WordPress-hjemmeside

Det indhold, der er på en professionel hjemmeside, er essentielt, da det både skal være informerende, opfordre til handling og være udformet efter de faktorer, Google lægger vægt på. Vi skriver engagerende, informerende og motiverende tekster, som bliver fundet i søgeresultaterne. Du kan naturligvis også selv stå for at skrive teksterne, hvorefter vi implementerer dem på din WordPress-hjemmeside. Det er nemt at opdatere indholdet på din WordPress-hjemmeside, når den er lanceret.

Skræddersyet webdesign

Vi tilbyder skræddersyet webdesign, der sikrer en optimal brugeroplevelse. Samtidig sørger vi for, at designet af din nye WordPress-hjemmeside stemmer overens med din virksomheds identitet, så du kan anvende den som en essentiel del af din markedsføring. Herudover opsætter vi tydelige call to actions, der opfordrer brugeren til at foretage handling, som i sidste ende skaffer dig flere henvendelser, salg eller på anden vis styrker omsætningen i din forretning. En professionel hjemmeside skal kunne konvertere den besøgende til kunde.

Mobilvenlig WordPress-hjemmeside

Ligegyldigt, hvilken pakke du vælger, er den optimeret til mobilen. En mobilvenlig WordPress-hjemmeside er essentiel, hvis du vil fange alle brugere. Afhængigt af din virksomheds branche, vil de fleste af dine besøgende i langt de fleste tilfælde tilgå din hjemmeside via mobilen, hvorfor det er essentielt, at den besøgende får en god brugeroplevelse på alle enheder – uanset, om der er tale om mobil, tablet eller desktop.

Uforpligtende tilbud

Skal vi bygge en professionel hjemmeside til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger i kontaktformularen og beskriv dine ønsker til din nye hjemmeside. Efterfølgende kontakter vi dig til en indledende dialog omkring, hvordan vi skaber en funktionel webløsning.

4.8 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser.