Hvad koster en professionel hjemmeside?

Prisen på en professionel hjemmeside afhænger af, hvilken funktionalitet hjemmesiden skal have, samt hvilket formål den har. Der er mange faktorer, der påvirker prisen på en professionel hjemmeside. Herunder finder du en række priseksempler på de hjemmesider, jeg bygger.

En hjemmesides pris påvirkes blandt andet af:

 • Webdesignerens kompetencer
 • Om der skal tænkes SEO ind i hjemmesiden
 • Formålet med hjemmesiden
 • Teknisk forståelse
 • Tekstforfatning

Funktioner på hjemmesiden:

 • Blog
 • Flere sprog
 • Shopfunktion
 • Loginfunktion
 • Antallet af sider
 • Kontaktformular

Ovenstående er udelukkende et udpluk af de faktorer, der påvirker prisen på en professionel hjemmeside. Hvis du vil have en toptunet løsning, hvor der følger indhold med, som bliver fundet i Google, er prisen højere, end hvis du blot vil have en hjemmeside, der fungerer som visitkort.

Hvad koster en professionel hjemmeside hos Mondae?

Jeg tilbyder gennemarbejdede WordPress-hjemmesider, som skaber flere henvendelser og præsenterer din virksomhed som markedsførende. Når jeg designer din hjemmeside, tager jeg altid udgangspunkt i dit specifikke behov og budget.

Det betyder, at jeg kan tilbyde hjemmesider til ethvert prisniveau. De fleste hjemmesider, jeg designer, ligger dog i et prisspænd mellem 10.000-15.000 kr., mens jeg også tilbyder større løsninger, hvor prisen ligger væsentligt højere.

Hos mig får du kompromisløst design og implementering i WordPress med det antal undersider, du har brug for. Du kan få alt, hvad du skal bruge – eventuelt en optimeret blogfunktion og lignende indholdstyper, som er pakket ind i et lækkert design, der tiltrækker kunder.

Jeg tager altid udgangspunkt i det samme setup, så jeg er sikker på, at din hjemmeside fungerer korrekt og kan findes i Google. Det betyder, at jeg ikke starter fra scratch hver gang, men derimod baserer mine hjemmesider på et setup, som jeg ved virker.

Du får en hjemmeside, som er køreklar til Google, og som er designet til lige præcis din virksomhed. Du får udførlig vejledning til, hvordan du selv vedligeholder din hjemmeside efterfølgende, så du er sikker på, at alt fungerer, som du skal.

Løsningen passer derfor til dig, der forstår værdien af professionelt design. Min leveringstid er på mellem 2-8 uger, men jeg afleverer ofte indenfor de første to uger.

En WordPress-hjemmeside med 5 undersider koster typisk 10.000 kr.

Hvad koster en professionel hjemmeside om året?

Når du driver en hjemmeside, skal du betale for hosting – ellers er det ikke muligt at tilgå den i browseren. Herudover skal du betale for selve domænet, og det koster omkring 50 kr. om året. Til hosting anbefaler jeg Simply.com, som er mere end rigeligt til de fleste informationsbaserede hjemmesider. Her koster hosting omkring 400 kr. om året.

Herudover skal du overveje, om du selv vil stå for at vedligeholde din hjemmeside, eller om du ønsker hjælp til at opdatere plugins, tage backup og monitorere sikkerheden på din WordPress-hjemmeside. Jeg tager 500 kr. om måneden for en WordPress-serviceaftale, hvilket løber op i 6.000 kr. om året.

Pas på med de billige hjemmesider

Hvis en virksomhed eller freelance webdesigner tilbyder en lidt for attraktiv pris, bør du være påpasselig. I mange tilfælde ejer du ikke hjemmesiden efterfølgende, hvorfor du skal betale en høj pris for at få den driftet.

Hvis der er en lang opsigelsesperiode, bør du ligeledes være påpasselig. Typisk får du ikke lov til selv at opdatere hjemmesiden eller ændre i indholdet, hvorfor det ender med at blive en langt dyrere løsning, end hvis du havde betalt lidt mere for et ordentligt produkt, som du selv ejer.

Min pris på professionel hjemmeside er ikke den laveste

Jeg lægger vægt på at designe og implementere din hjemmeside, så den fungerer, som den skal ud fra et teknisk perspektiv. Herudover søgemaskineoptimerer jeg den, så den er klar til at blive fundet i Google og på den måde drive trafik.

Mit prisniveau er ikke blandt de laveste i branchens, men til gengæld får du et topprofessionelt produkt, som fungerer i mange år fremadrettet. Samtidig er min pris langt lavere end hos et webbureau, hvor du samtidig risikerer at få en juniorprofil.

Hvis du ønsker en knivskarp hjemmeside, som både skaber flere henvendelser, ligger godt placeret i Google og yder din virksomhed respekt, så kontakt mig. Min timepris er 800 kr., og jeg sælger også klippekort, så du får mængderabatter.

Ring nu på 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@mondae.dk. Det er gratis at spørge – og jeg tager altid en uforpligtende samtale, hvor jeg sporer mig ind på dit behov. Det er naturligvis helt uforpligtende, og du bestemmer selv, om du ønsker at gå videre med løsningen.

Hvad koster en professionel hjemmeside?
Hvad koster en professionel hjemmeside?