Instagram-annocering

Instagram har mere end en milliard aktive brugere hver måned, hvilket gør platformen til en af de absolut mest populære i verden. Instagram-annoncering giver dig en lang række muligheder, som du kan bruge til at udbrede kendskabet til dit brand og dine produkter.


Hvorfor bruge Instagram-annoncering?

Instagram er et utroligt effektivt redskab til digital markedsføring. Annoncerne på Instagram er en direkte forlængelse af Facebooks annonceringsværktøj, Business Manager, og det er derfor også her, annoncerne administreres.

Instagram-annoncering egner sig især til forretninger, hvis produkter befinder sig indenfor bolig, mode og fødevareindustrien, men det betyder ikke, at andre virksomheder ikke kan få noget ud af platformen.

Målret din Instagram-annoncering

Instagram har mere end en milliard månedlige brugere, og kønsfordelingen er nogenlunde ligelig, og det samme er aldersfordelingen. Det betyder, at du har gode muligheder for at nå ud til din målgruppe, uanset hvilke køn, alder og interesser de har.

Samtidig er Instagram en visuel platform, hvorfor du har god mulighed for at præsentere dine produkter og din forretning på bedste vis. Instagram-annoncering er et utroligt effektivt og spændende redskab til markedsføring, hvis mulighederne udnyttes optimalt.

Instagram-annoncering byder på spændende annonceformater

Dine annoncer kan bestå af klassiske billeder, interaktive videoer eller det visuelt prangende karrusel-format. Du har derfor mange muligheder for at variationer af dine annoncer, ligesom du kan splitteste dem, så det kun er de annoncer, der performer bedst, der bliver vist.

Hvis du i forvejen gør brug af Facebook-annoncering, kan du med ganske få klik genbruge dine nuværende annoncer på Instagram. I de fleste tilfælde vil det dog være en god idé at variere dine annoncer, så de matcher det medie, de anvendes på.

Brug eksempelvis Instagram-annoncering til at opnå følgende resultater:

  • Lokal opmærksomhed
  • Større kendskabsgrad
  • Klik til website
  • Salg af produkter
  • Videoafspilninger
    Installation af app

Målret dine Facebook-annoncer
så de fanger din målgruppes opmærksomhed.

Målrettet din målgruppe

Tekstforfatning skal være skrevet i øjenhøjde - det skal appellere til målgruppen, motivere og opfordre til handling.

Høj kvalitet

Når du vælger os til tekstforfatning, får du velskrevne tekster, der matcher din virksomheds tone of voice.

Fast kontaktperson

Hos os får du en fast kontaktperson, så du ikke skal kommunikere med flere forskellige personer.

Skrevet til Google

Vores skribenter ved, hvordan man skriver tekster, der sikrer dig bedre placeringer i søgeresultaterne.

Hurtig levering

Når du hyrer os til professionel tekstforfatning, kan du se frem til høj kvalitet, fair priser og hurtig levering.

Fair priser

Vi er ikke blandt de billigste på markedet, men vores priser er til gengæld mere end rimelige for den kvalitet, du får.

Proces for tekstforfatning

Vi anvender en simpel proces, når vi skriver dine tekster. Først tager vi en indledende snak omkring dine ønsker, hvorefter vi skriver teksterne. Efterfølgende modtager du et udkast, som du kan forholde dig til.

#1: Indledning

Al tekstforfatning starter med en indledende snak omkring dine ønsker og behov. Når vi har, hvad vi skal bruge, går vores skribenter i gang.

#2: Research

Vi researcher på emnet, så vi har den nødvendige information at basere teksterne på. Research-graden bunder i, hvilket emne der er tale om.

#3: Produktion

Vores skribenter går i gang med at skrive dine tekster. Når de er færdige, modtager du et udkast, som du har mulighed for at komme med rettelser til.

#4: Levering

Når teksterne er klar, modtager du dem. Du kan enten selv implementere dem på dit website, eller vi kan hjælpe dig med det, hvis du ønsker det. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på at indsætte teksterne.


Skal vi hjælpe dig med professionel tekstforfatning, der skaber salg?

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på tekstforfatning. Afhængigt af, hvilken type tekster der er tale om, tager vi en fast pris pr. ord eller en timepris. Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os nu

Skal vi gi' dig etuforpligtende tilbud?

Vi er et marketing- og webbureau beliggende i Odense.  Når du vælger os, er det, fordi du går op i godt håndværk og ønsker et webbureau, som leverer en god service. Hos os er du altid i trygge hænder – både før, under og efter samarbejdet.

Kontakt os nu