Bliv #1 i Google

Effektiv linkbuilding, der faktisk virker.

Linkbuilding er den primære faktor for, om du får succes i Google. Vi bygger links med relevans, der styrker dit domæne og øger dine placeringer i Google.

Bliv kontaktetLæs mere om linkbuilding

Flere end 350 domæner

Vi har adgang til flere end 350 branchespecifikke domæner i vores domæneportefølje. Vi udvider løbende din linkprofil, så den hele tiden styrkes.

Linkrapport hver måned

Vi er 100 % transparent. Hver måned modtager du en detaljeret rapport over de eksterne links, vi har bygget til din hjemmeside.

Mærkbare resultater

Vi fokuserer på de søgeord, du ønsker, så du opnår resultater netop dér, hvor det giver mening for din forretning.


Få udarbejdet en effektiv linkbuilding-strategi

Hvis du ønsker synlighed i Googles organiske søgeresultater, er linkbuilding ikke til at komme udenom. Indgående links af høj kvalitet er en af de primære faktorer, når Google vurderer dit website. Mere end 70 % af al trafik på nettet sker på baggrund af de resultater, der ligger i toppen på Google.

Når en hjemmeside aktivt henviser til din hjemmeside, ser Google det som en anbefaling. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvorfra dine links kommer. Jo flere indgående og kontekstuelt relevante links, der er til det website, der linker til din hjemmeside, jo stærkere og mere autoritært vil linket være.

Vi bygger relevante links

Stærke links og autoritære links med høj relevans er den største enkeltstående faktor for, hvordan din hjemmeside ligger placeret i Googles søgeresultater. Det er derfor her, den største indsats bør ligge, når du arbejder med linkbuilding.

Det betyder dog ikke, at det udelukkende er her, du skal fokusere. Det gælder om at have en naturlig og varieret linkprofil, hvorfor det er nødvendigt at supplere med links, der ikke er af lige så høj kvalitet. Det kunne eksempelvis være fra et linkkatalog eller et profillink.

Supplement til den naturlige linkprofil

En naturlig linkprofil vil altid indeholde links, der ikke nødvendigvis er relevante eller stærke. Vi vurderer fra kunde til kunde, hvilke links der er nødvendige at bygge for at supplere og vedligeholde den naturlige linkprofil.

Vi har en holistisk tilgang til linkbuilding, og vi bruger mange forskellige metoder, når vi skal identificere, hvilke links der er de rette for din hjemmeside. Vi har adgang til mere end 350 domæner og link-muligheder, som vi kan anvende, når vi arbejder med linkbuilding.

Samtidig sikrer vi, at alle links ikke kommer på én gang, men bygger dem med et naturligt interval, måned for måned. Ofte i en kombination med on page-optimeringer, teknisk SEO og en aktiv content marketing-indsats.

Følg dine placeringer

Du får en detaljeret rapport hver måned, så du kan følge med i, hvordan dine placeringer stiger.

Fokus, hvor du ønsker

Vi vælger sammen, hvilke søgeord du ønsker at booste, så du får mest ud af vores arbejde.

Differentieret linkprofil

Få en differentieret, naturlig og sund linkprofil med de links, der skaber mest værdi for din forretning.

Strategisk indsats

Vi udarbejder altid en detaljeret linkbuilding-strategi, det matcher dine mål, før vi går i gang.

100 % gennemsigtighed

Vi er gennemsigtige og skjuler intet. Du får en liste med de links, vi har bygget, hver måned.

Indledende SEO-tjek

Vi tjekker altid din hjemmeside efter i sømmene, før vi begynder vores linkbuilding-arbejde.

Virker linkbuilding for din hjemmeside?

Vi har eksekveret linkbuilding-kampagner for et 3-cifret antal hjemmeside over de seneste år, og driver selv flere end 20 domæner med mere end 75.000 besøgende om måneden. Det skyldes en aktiv SEO-indsats, der i særdeleshed beror på arbejdet med at bygge links.

Derfor er det korte svar på ovenstående spørgsmål: ja, linkbuilding virker for dig. Det er dog nødvendigt, at din hjemmeside er opbygget og struktureret, så den fungerer optimalt, SEO-teknisk. Før vi påbegynder en linkbuilding-kampagne for en kunde, går vi derfor altid hjemmesiden efter i sømmen, så vi er sikre på, at vores arbejde har den bedst mulige effekt.

En strategisk og veleksekveret linkbuilding-indsats øger din hjemmesides autoritet og relevans betragteligt.

Linkbuilding rapport

Vi tilbyder linkbuilding til ethvert ambitionsniveau

Uanset, om du driver en mindre, nystartet virksomhed eller har været i gang længe, kan vi hjælpe dig med linkbuilding. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, der henvender sig til hvert sit budget og ambitionsniveau.

Ring nu på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail på kontakt@mondae.dk, så tager vi en snak om, hvad der giver mening for dig og din forretning.

Sådan gør du

Hvordan skaffer du links til din hjemmeside?

Hvilke links har dine konkurrenter?

Det første, du bør gøre, når du skal finde links til dit website, er at analysere dine konkurrenters links. Find de sider, der ligger øverst i Google, på de søgeord eller -fraser, du ønsker at ranke på, og undersøg hvilke backlinks de har.

Ved at analysere backlinks’ne for de sider, der ligger i toppen på de søgeord, du ønsker at ranke på, får du en vigtig indsigt – her kan du nemlig udlede, hvilke links og af hvilken kvalitet, du skal gå efter, når du vil ranke godt på de specifikke søgeord.

Kopiér konkurrenternes links links

Nu gælder det om at kopiere så mange af deres links som muligt. Det er ikke sikkert, at du kan kopiere allesammen, men forsøg så vidt muligt at gøre dem kunsten efter. Hvis dit indhold er bedre end den konkurrende side, så er chancerne for at du kan overgå konkurrenten store, hvis du kopierer dennes backlinkprofil.

Værktøjer til analysere dine konkurrentrs links

Der findes masser af værktøjer, du kan bruge til at analysere, hvilke links dine konkurrenter har. Semrush, Ahrefs og Majestic er fremragende til opgaven. Hvis du ikke har budget til værktøjerne, kan du starte med Ahrefs gratisk backlink-værktøj, som er aldeles fremragende til opgaven.

  • Semrush: Med Semrush kan du lave 10 gratis søgninger om dagen.
  • Ahrefs: Ahrefs har et udemærket gratis værktøj, du kan bruge til at analysere dine konkurrenters links.
  • Majestic: Majestic har en skrabet version, du kan bruge gratis, men den viser ikke backlinks – så skal du op og betale for værktøjet.
Hvad er linkbait?

Linkbait går helt konkret ud på, at du skaber indhold, der er så godt, at folk deler det af egen fri vilje. Denne fremgangsmåde er ikke den nemmeste, da det enten kræver, at folk på forhånd kender dit site (og hvordan skulle de gøre det, hvis ikke de kan finde det i søgeresultaterne, fordi du ikke har nok indgående links?), eller at du selv kontakte hjemmesideejere, for hvem det kunne være relevant at linke til dit indhold.

En svær disciplin at mestre

Når du kontakter hjemmesideejere med henblik på at få et backlink fra dem, kaldes det for outreach, og medmindre du er heldig, har erfaring eller er et naturtalent vil din succesrate formentlig ikke være for høj. Samtidig kræver det, at du rammer rigtigt ift. det forhold, som brugerne vil dele.

Det skal altså være branchespecifikt indhold, som du kan få folk uden for din branche til at dele, medmindre det ligefrem er så godt, at dine konkurrenter linker til det. Det kræver med andre ord en enorm indsats at skabe indhold, der er så godt og relevant, at folk har lyst til at dele det på deres hjemmeside.

Betal dig til linkbuilding med advertorials

En måde at skaffe links på er ved at betale sig fra det i for af en advertorial. En advertorial er en reklame, der er camoufleret som en artikel. Du har forskellige muligheder, når du arbejder med advertorials – i bund og grund er det op til dig at bruge din fantasi; tag kontakt til bloggere og andre relevante medier og forhør dig omkring mulighederne for at få et link ind på deres side.

Priserne varierer selvfølgelig, og det er bestemt ikke den billigste måde, du kan skaffe links på. Til gengæld er der mulighed for at få gode links, der har en god troværdighed i Googles øjne.

Støt et godt formål og få et link i retur

Der findes et utal af hjemmesider, der tilbyder et link i retur for at donere eller blive sponsor. Det kan du benytte dig af, når du arbejder med linkbuilding til din hjemmeside – og så støtter du samtidig et godt formål. Ren win-win.

Nogle af de hjemmesider, der tilbyder links i retur for et sponsorat eller donation, er:

  • Hjerteforeningen
  • WWF
  • Danske Hospitalsklovne
Tidskrævende, men effektiv

En gratis, men tidskrævende måde at skaffe links på, er ved at kontakte forskellige medier med en pressemeddelelse eller nyhed omkring din virksomhed. Vær dog opmærksom på at medier ikke bare publicerer hvad som helst – og ofte slet ikke, hvis de skal lægge en masse arbejde i det. Skal de det, skal du have en virkelig banebrydende nyhed, ellers skal du have lave talt forarbejdet for dem.

Find en spændende vinkel på din virksomhed og få udarbejdet en god pressemeddelelse, som du kan sende ud til journalister, bloggere eller andre personer, for hvem det måtte være relevant at publicere din pressemeddelelse.

Gør brug af dit netværk, når du linkbuilder

Du kan sagtens gøre brug af dine relationer i forbindelse med dit linkbuilding-arbejde. Tag kontakt til andre hjemmesideejere og hør, om de er interesserede i at linke til din hjemmeside. Det kan være, at du har et familiemedlem, en ven, en samarbejdspartner, en leverandør eller en anden relation, der er interesseret i at linke til din side.

Hjælpe andre hjemmesideejer med at skabe godt indhold

Google elsker indhold. Det tager dog tid at forfatte, publicere og vedligeholdeindhold, og derfor er mange hjemmesideejere interesserede i at samarbejde, hvis du foreslår at hjælpe dem med at forfatte indholdet. Tag kontakt til en blogger eller en hjemmesideejer, og spørg om du må skrive en artikel eller et indlæg, der er relevant for deres niche,i bytte for et linktil din hjemmeside.

Linkkataloger er en nem måde at linkbuilde på

Et linkatalog er betegnelsen for en hjemmeside, der udelukkende eksisterer for at vise links til andre hjemmesider. Linkkataloger er en nem måde at skaffe links på, men det er ikke stærke links du får, når du opretter din hjemmeside i et linkkatalog. Alligevel har de dog sin eksistensberettigelse, da de bidrager til at IP-diversitere din linkprofil.

IP-diversitet går i al sin enkelhed ud på, at du får links fra hjemmesider med forskellige IP-adresser, hvilket vil være tilfældet, hvis du har en naturlig linkprofil.

Promovér din virksomhed og få et stærkt backlink

Der findes masser af sider, hvor du kan oprette en virksomhedsprofil. Udover, at du promoverer din virksomhed, får du ofte også mulighed for at angive din hjemmeside, så du får et effektivt ‘dofollow’-link. Ofte er disse sider store portaler, der har masser af indgående backlinks.

Forumlinks er nemme links med lav autoritet

På trods af sociale mediers store popularitet findes der stadig adskillige fora i Danmark og udlandet, hvor du kan oprette en profil og skrive en kommentar eller oprette et debatindlæg. Her kan du ofte linke til eksterne sider, og det kan du gøre brug af, når du skal bygge links til dit eget site.

De links, du får fra fora, er typisk ikke links af høj kvalitet, men de vil være med til at skabe en naturlig linkprofil, hvis du ellers har styr på dine links. Herudover vil de styrke din IP-diversitet, hvilket også er positivt.

Kommentarlinks er lige så nemme, men ofte ‘nofollow’

Et kommentarlink er også en nem måde at bygge links på. Metoden går helt konkret ud på, at du finder et blogindlæg eller en artikel, som du har mulighed for at kommentere på. Ofte vil linket være markeret med ‘nofollow’-tagget, hvilket kort og godt betyder, at der ikke bliver sendt værdifuld linkjuice med linket.

Dog vil du alligevel kunne skabe et relevant link, hvis du vælger en artikel eller blog indenfor samme niche, du selv befinder dig i. Og så er det samtidig værd at huske på, at alle linkprofiler består af både almindelige links og ‘nofollow’-links. Derfor er det helt sikkert værd at bruge tid på kommentarlinks, omend det ikke er her, du skal lægge dit primære fokus når du arbejder med linkbuilding.

Indsæt et certifikat/mærke på din side og få et link retur

I Danmark har vi en del certifikat- og mærkeanordninger, der tilbyder, at du får et link retur, hvis du indsætter et symbol på din hjemmeside. Det er en nem måde at bygge links på, og så findes der tilmed masser af gratis muligheder, du kan benytte.

Herunder finder du en oversigt over et par af de certificeringer og mærkningsanordninger, der tilbyder et link i retur:

  • MineCookies.org (gratis)
  • MiljøvenligPakning (gratis)
  • Co2neutral.dk (betalt)
  • eSCR.dk (6 måneder gratisk, herefter betalt)
Bliv kontaktet

Skal vi hjælpe dig med linkbuilding?

Vi kan hjælpe dig med at planlægge og eksekvere en effektiv linkbuilding-strategi. Indtast dine kontaktoplysninger i formularen herunder, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.