Vi hjælper hver dag danske virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale.

Vores opgave er at skabe målbare resultater for din virksomhed. Resultater, der afspejles direkte på bundlinjen. Det gør vi ved at kombinere kreativ tænkning med solid, teknisk ekspertise, der sætter dig foran konkurrenterne.

Kontakt os nuLæs mere

Vores team består af specialister.

Mondae består udelukkende af eksperter indenfor konverteringsoptimering, e-Commerce, SEO og annoncering på sociale medier.

Det betyder, at du har direkte kontakt med de specialister, der udfører arbejdet. På den måde er du sikret de absolut bedste resultater for din online markedsføring da alt det overflødige er skåret fra.

Vi bygger solide webløsninger, der sikrer et fast flow af kunder hver måned.

Hos os kan du få hjælp til online markedsføring, der sikrer dig flere besøgende, flere kunder og højere omsætning. Kontakt os i dag for en snak om dine muligheder – vi giver altid et uforpligtende tilbud.

Online marketing, der virker

Uanset, om du har brug for en hjemmeside, webshop eller digital markedsføring, er vi klar til at hjælpe din virksomhed. Se vores ydelser herunder.

  • Hjemmeside
  • Webshop
  • SEO
  • Annoncering
  • Content marketing
Kontakt os nu

Holdet bag Mondae

Vores team består af specialister indenfor hvert sit  specifikke fagområde. Hos os har du direkte kontakt med dem, der udfører arbejdet. Se vores medarbejdere herunder.

Frederik Baastrup

Projektleder

Frederik Baastrup

Projektleder

Frederik Baastrup

Projektleder

Hjemmeside

Vi designer og udvikler professionelle hjemmesider i WordPress. Klik på linket herunder for at se et udpluk af vores cases og læs mere om vores arbejdsproces.

Læs mere

Webshop

Vi hjælper kunder med konverteringsoptimerede webshops, der bliver fundet i søgemaskinerne. Klik på linket herunder for at se, hvordan vi har hjulpet kunder med webshops.

Læs mere

Markedsføring

Din hjemmeside eller webshop er intet værd, hvis ikke den har trafik. Vi hjælper virksomheder med at få flere kunder via online markedsføring som SEO, Facebook-annoncering og content.

Læs mere