Hej, mit navn er Frederik 👋

Jeg er manden bag Mondae – et lille webbureau beliggende i Odense, som har eksisteret siden 2018. Dog har jeg beskæftiget mig professionelt med webdesign og online kommunikation siden 2012, hvor jeg blev uddannet som Multimediedesigner. Siden har jeg taget en bachelor i Medievidenskab og arbejdet hos et par af landets større bureauer, hvor jeg har dygtiggjort mig yderligere indenfor mit felt.

Jeg har specialiseret mig i at bygge brugervenlige WordPress-hjemmesider, som ikke bare ser godt ud, men som også bliver fundet i Google og fungerer efter hensigten – at skabe vækst for mine kunder.

Skriv til migRing på 42 31 23 92

Populære services

Her kan du se vores mest populære ydelser. Klik på dem for at læse mere om, hvordan de kan bidrage til at øge omsætningen i din forretning.

Hjemmeside

Få en WordPress-hjemmeside, som yder din forretning respekt. Vi designer æstetiske hjemmesider baseret på ‘no code’-principper. Det betyder, at vi har skåret de dyre udviklingstimer fra, så vi i stedet kan fokusere dét, der er vigtigt – nemlig funktionalitet og design.

Priser fra 8.995 kr.

Webshop

Få designet og opsat en professionel webshop, hvor du kan sælge dine produkter. Vi bygger din nye webshop i WooCommerce, som er en udvidelse til WordPress. Når vi designer, lægger vi vægt på brugervenlighed og design, så du kan forvente en lækker og æstetisk løsning.

Priser fra 19.995 kr.

Effektive og æstetiske 'no code'-løsninger

Vi har specialiseret os i at udvikle hjemmesider helt uden at kode noget fra bunden. I stedet tager vi udgangspunkt i den funktionalitet, som allerede er i WordPress – og dét betyder, at vi kan tilbyde professionelle hjemmesider til en brøkdel af prisen. Helt uden, at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Udfyld kontaktformularLæs mere

Skarpe tekster, der yder din forretning respekt

Din virksomhed skal efterlade et troværdigt førstehåndsindtryk, hvis du skal konvertere de besøgende til betalende kunder. Derfor er det en god idé at investere i ordentlige tekster, som henvender sig til målgruppen – og som samtidig imødekommer Googles algoritme. Lad os skrive dine tekster, så du kan høste frugterne.

Udfyld kontaktformularLæs mere

Bliv fundet i Google og tiltræk din målgruppe

Google er den mest anvendte søgemaskine i Danmark – og i resten af den sags skyld. Udnytter du ikke det i din markedsføring, så bliver du hurtigt hægtet af. Hvis din virksomhed ikke dukker op på relevante søgeforespørgsler i Google, så er søgemaskineoptimering løsningen. Vi tilbyder forskellige pakker til ethvert behov.

Udfyld kontaktformularLæs mere

Vi brænder for den gode service

Alle vores ydelser er nøje udvalgt, så de bidrager til ét fælles mål – at sikre vores kunder mere synlighed, flere besøgende og en højere konverteringsrate. Af samme årsag tilbyder vi ikke alle discipliner indenfor online markedsføring, men koncentrerer os udelukkende om de områder, hvor vi ved, at vi kan gøre en forskel. Når du vælger Mondae som dit online webbureau i Odense, får du et stærkt team, som går hele vejen for at sikre dig succes.

Udfyld kontaktformular

Vi har hjulpet 150+ glade kunder

[site_reviews_summary schema="true" hide="bars,rating,summary"]

“Mondae har med stor succes designet vores nye hjemmeside. Frederik er altid kreativ og løsningsorienteret i udførelsen af opgaverne og har en sikker hånd i at forene lækkert design og brugervenlighed.”

Ulrik Lund-Sørensen
IPSCenter Danmark

Har du nogen spørgsmål? lad os tage en snak

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer, og vi tager telefonen mellem 09:00-15:00 på hverdage.

Udfyld kontaktformularRing på 41 32 23 92

Marketing bureau i Odense med fokus på SEO

Monde er et marketing bureau beliggende i Odense. Vi er ambitiøse på både vores egne og vores kunders vegne, og vi arbejder udelukkende med projekter, som vi ved, at vi kan gøre en forskel for. Vi brænder for at gøre en forskel, hvilket du vil kunne mærke, når du samarbejder med os. Vi går all-in, og det forventer vi også, at du gør.

Vores kernekompetencer er Google-baseret markedsføring – herunder særligt søgemaskineoptimering, som er vores kernekompetence. Alle de services, vi tilbyder, bidrager til, at du opnår større eksponering i Google. Det gælder, uanset om vi bygger en ny WordPress hjemmeside til dig, eller du vælger en af vores linkbuilding pakker eller SEO pakker.