Et personligt samarbejde baseret på tillid, gensidig respekt og god energi.

Jeg har en bred pallette at kompetencer, som jeg bringer i spil, uanset om jeg designer en hjemmeside, skriver tekster eller arbejder med online markedsføring.

Jeg skaber målbare resultater gennem design, kommunikation og teknisk know-how.

Jeg har 10 års erfaring med design og kommunikation – både fra bureau, men de seneste år som selvstændig designer og tekstforfatter. Jeg har et solidt kendskab til online markedsføring og ved derfor, hvordan man designer en hjemmeside, der også kan markedsføres og dermed fungere som leadgenerator for din virksomhed.

Udfyld kontaktformular

Jeg vægter en personlig relation til mine kunder højt.

Når vi indgår et samarbejde, er det udelukkende, fordi jeg ved, at jeg kan gøre en forskel for dig. Jeg vægter den personlige relation til mine kunder højt, og jeg brænder for mit arbejde.

Det betyder, at du kan forvente en sparringspartner, som sætter sig grundigt ind i din forretning. Kombinationen af solid forretningsforståelse og stærke kompetencer indenfor UI/UX-design, konverteringsoptimering og kommunikation sikrer dig resultater.

Udfyld kontaktformular

Jeg har stærke kompetencer indenfor flere områder, som alle bidrager til succes.

Web

Skal vi tage en snak?

Jeg er altid klar til at tage en snak omkring dit projekt – og du får altid et uforpligtende tilbud. Alle henvendelser bliver besvaret indenfor 24 timer.

Få et tilbud