En professionel hjemmeside styrker din forretning

Professionel hjemmesideskræddersyet til din virksomhed.

Jeg designer professionelle hjemmesider, som skaber henvendelser og tager din virksomhed til næste niveau. Når du vælger mig som webdesigner, får du en samarbejdspartner, der går all in. Jeg ved, hvordan man bygger en professionel hjemmeside, der matcher din virksomheds identitet og arbejder aktivt for din forretnings vækststrategi.


34%

af alle hjemmesider
er baseret på WordPress

100%

tilfredshedsgaranti
på din professionelle hjemmeside

150+

kunder har jeg hjulpet
med professionelle hjemmesider

Hvem er Mondae?

Mit navn er Frederik Baastrup – og Mondae er mit freelance-bureau, hvor jeg hjælper virksomheder med professionelt webdesign. Jeg har mere end 10 års erfaring fra marketing- og webbranchen, og hos mig får du ingen halvhjertede løsninger.

Læs mere om mig

Få en professionel hjemmeside, der øger din omsætning.

En professionel hjemmeside sikrer, at din hjemmeside er synlig for potentielle kunder. Ofte er din hjemmeside det første, din kunder ser i relation til din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at den efterlader et godt førstehåndsindtryk.

En professionel hjemmeside indeholder blandt andet:

 • Tilpasset design
 • Opsætning af sider og menu
 • Hurtig levering
 • Rådgivning gennem forløbet
 • WordPress
 • Mobilvenligt design
 • Lynhurtig hjemmeside
 • Lancering
Få prisestimat

Få en professionel hjemmeside,
der inkluderer alt, hvad du skal bruge.

Skræddersyet design

Få en unik hjemmeside, der er designet, så den matcher din virksomheds værdier.

Brugervenligt CMS

Vi bygger WordPress-hjemmesider, fordi det har det mest brugervenlige kontrolpanel.

Fast kontaktperson

Du får tilknyttet én fast kontaktperson, som rådgiver dig gennem hele forløbet.

All in one-løsning

Få en professionel hjemmeside inkl. tekstforfatning og markedsføring.

Kontaktformular

Potentielle kunder kan nemt kontakte dig via kontaktformularen.

SEO-optimeret

Alle WordPress-hjemmesider er køreklar til Google, så du kan få besøgende.

Indhold

Vores professionelle skribenter hjælper dig med at udarbejde indhold.

Hosting

Vi tilbyder at hoste din hjemmeside, hvis ikke du selv har fundet en hostingudbyder.

Proces for udvikling af hjemmeside

Vi bruger altid samme arbejdsproces, når vi designer, udvikler og lancerer professionelle hjemmesider. Din kontaktperson vejleder dig fra indledende samtale til færdig hjemmeside, så du føler dig tryg gennem hele forløbet.

#1: Indledning

Alle samarbejder starter med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på dine ønsker til din nye hjemmeside. Som udgangspunkt foregår det både via telefon og mail.

#2: Opsætning

Når vi har modtaget de informationer og materialer, vi skal bruge, går vi i gang med at udarbejde et design. Når designudkastet er godkendt, opsætter vi det i WordPress.

#3: Tilretning

Når din nye WordPress-hjemmeside er færdigudviklet, er der som regel nogle rettelser, vi skal igennem. Disse foregår i samarbejde med dig, så du har mulighed for at give feedback.

#4: Lancering

Når du har godkendt din nye hjemmeside, skal den lægges online. Det er dig, der ejer din hjemmeside, så du nu kan redigere den selv – eller vælge at investere i et klippekort.

Professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside udgør en væsentlig del af salgsprocessen i den moderne virksomhed. Det er vigtigere end nogensinde før, at du har en professionel hjemmeside, der afspejler din virksomheds identitet – og som fungerer som opslagsværk, så dine potentielle kunder både kan læse mere om din virksomhed og dine produkter eller ydelser.

Professionel hjemmeside kan findes i Google

En professionel hjemmeside skal kunne findes i Google. Der er flere end 200 faktorer, Google lægger vægt på, når de analyserer en hjemmeside. Vi ved, hvilke der virker, og vi sørger for at optimere alle de hjemmesider, vi laver, så de er klar til at blive indekseret i Google. På mange måder har Google overtaget telefonbogens rolle, da det er det primære sted, dine potentielle kunder leder, når de skal finde den ydelse eller det produkt, du tilbyder. Hvis ikke du er til stede på Google, går du glip af vigtige kunder.

Hvorfor vælge WordPress?

En WordPress-hjemmeside er det oplagte valg, hvis du ønsker en hjemmeside, der er så nem at opdatere som muligt. WordPress er verdens mest udbredte CMS, og det er der flere grunde til. Først og fremmest er det open source, så alle kan udvikle på det. Herudover er der utallige muligheder for at skræddersy en WordPress-hjemmeside, så den matcher præcis dit behov og ambitionsniveau. Flere end 30 % af alle hjemmesider i verden er baseret på WordPress, hvilket gør det til en klar fordel, hvis man sammenligner med andre systemer.

Hosting af professionel hjemmeside

Du er mere end velkommen til at selve at vælge hosting-udbyder, når du får udarbejdet en WordPress-hjemmeside hos os. Hvis du er i tvivl om, hvordan man gør, eller hellere vil have, at vi skal stå for hosting af din hjemmeside, kan vi ligeledes hjælpe med det. Vi tilbyder fleksible hosting-løsninger, hvor du samtidig kan få hjælp og support til din professionelle hjemmeside, når den er lanceret.

En professionel hjemmeside er hurtig

Hastigheden på en professionel hjemmeside er afgørende for, om den besøgende forlader siden igen. Hvis din side er langsom, vil det gå udover både brugervenlighed, konverteringsraten og dine placeringer i Google. En professionel hjemmeside skal kunne indlæses hurtig, så brugeren er sikret den bedst mulige oplevelse og ikke forlader siden, før den er loadet.

Indhold på dine nye professionelle hjemmeside

Det indhold, der er på en professionel hjemmeside, er essentielt, da det både skal være informerende, opfordre til handling og være udformet efter de faktorer, Google lægger vægt på. Vi skriver engagerende, informerende og motiverende tekster, som bliver fundet i søgeresultaterne. Du kan naturligvis også selv stå for at skrive teksterne, hvorefter vi implementerer dem på din professionelle hjemmeside. Det er nemt at opdatere indholdet på din professionelle hjemmeside, når den er lanceret.

Få et unikt design på din professionelle hjemmeside

Vi tilbyder skræddersyet professionel hjemmeside design, der sikrer en optimal brugeroplevelse. Samtidig sørger vi for, at designet af din nye WordPress hjemmeside stemmer overens med din virksomheds identitet, så du kan anvende den som en essentiel del af din markedsføring. Herudover opsætter vi tydelige call to actions, der opfordrer brugeren til at foretage handling, som i sidste ende skaffer dig flere henvendelser, salg eller på anden vis styrker omsætningen i din forretning. En professionel hjemmeside skal kunne konvertere den besøgende til kunde.

En mobilvenlig hjemmeside til en professionel virksomhed

Ligegyldigt, hvilken pakke du vælger, er den optimeret til mobilen. En mobilvenlig professionel hjemmeside er essentiel, hvis du vil fange alle brugere. Afhængigt af din virksomheds branche, vil de fleste af dine besøgende i langt de fleste tilfælde tilgå din hjemmeside via mobilen, hvorfor det er essentielt, at den besøgende får en god brugeroplevelse på alle enheder – uanset, om der er tale om mobil, tablet eller desktop.

Hvorfor investere i enprofessionel hjemmeside?

En professionel hjemmeside er en investering, der tjener sig selv hjem mange gange. Vores hjemmesider er designet med henblik på at sikre vores kunder et fast flow af kundehenvendelser og leads.

Flere kunder

Få flere kunder og leads med en professionel hjemmeside, der er designet til din målgruppe.

Lokal synlighed

Eksponér din forretning for lokale kunder, der leder efter de ydelser og produkter, du tilbyder.

Bliv fundet i Google

Gør din virksomhed synlig for tusindvis af potentielle kunder via Google.

Optimeret til mobil

Fang de brugere, der tilgår din hjemmeside via mobilen med en professionel hjemmeside.

Priseksempler

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, som egner sig til de alle typer virksomheder. Vælg den, der matcher dit behov og ambitionsniveau. Er du i tvivl? Så ring på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@mondae.dk, så hjælper vi dig med at vælge rigtigt.

Basis-hjemmeside

WordPress som CMS

Simpelt webdesign

Opsætning af kontaktformular

Privatlivspolitik og cookie-notifikation

Simpelt blogunivers

Opsætning af billeder, video og tekst


Prisniveau:

6-12.000 kr.

Mest populære pakke

Basis inkl. design

Alt fra ‘basis’-pakken

+ Design af forside + op til 3 undersider

+ Tekstforfatning

+ Søgeordsanalyse

+ Komprimering af billeder

+ 4 relevante links


Prisniveau:

12-55.000 kr.

Skræddersyet løsning

Alt fra ‘basis inkl. design’-pakken

+ Ubegrænset design af undersider

+ Kodet fra bunden

+ Udvidet søgeordsanalyse

+ Skræddersyede funktioner

+ Opsætning af design i prototype


Prisniveau:

+50.000 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, der er ingen løbende udgifter, når du får udarbejdet en professionel hjemmeside hos os. Du har mulighed for at optimere din hjemmeside med forskellige ydelser som eksempelvis markedsføring, service, hosting og grafik, hvis du ønsker det – men det er helt op til dig selv.

Som udgangspunkt vil der gå mellem 2-3 uger, før din nye WordPress-hjemmeside er færdig. Det afhænger dog af, hvor hurtig du er til at vende tilbage på vores henvendelser, samt hvor kompleks en hjemmeside der er tale om.

Det er helt op til dig selv, om du ønsker, at vi skal hoste din hjemmeside for dig, eller du vil have den liggende på dit eget webhotel. Vi tilbyder fleksibel webhosting til alle behov, men det er helt okay, hvis du vil benytte dig af en ekstern hostingudbyder.

Som udgangspunkt fakturerer vi for de første 50 % af hjemmesidens samlede pris, når vi opstarter et projekt. Når din nye WordPress-hjemmeside er lanceret, bliver du fakturerer vi den sidste halvdel af beløbet.

Vi er dog fleksible og har forståelse for, hvis der er behov for, at beløbet deles op i flere rater. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring betaling af din nye hjemmeside.

Bare rolig, alle vores WordPress-hjemmesider er optimeret til brug på mobiltelefonen. Det er vigtigt, at en professionel hjemmeside er responsiv, så den kan anvendes på alle enheder – uanset, om der er tale om mobil, tablet eller desktop.

Har du spørgsmål?

Hvis der er noget, du er i tvivl om, svarer vi hellere end gerne på dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.

Udfyld kontaktformular42 31 23 92

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Hvad koster en professionel hjemmeside egentlig? Det har du garanteret spurgt dig selv om, og sandheden er, at der er mange forskellige faktorer, der spiller ind. Du kan i princippet lave en billig hjemmeside selv for et ganske beskedent beløb, men spørgsmålet er, om det kan betale sig.

En professionel hjemmeside er nemlig ikke bare en hjemmeside – det er en essentiel del af din salgsstrategi, og hvis ikke du formår at bygge en  professionelhjemmeside, der formår at tiltrække besøgende og konvertere dem til betalende kunder, vil du ikke få meget ud af den.

Du bør derfor ikke se det som en udgift men en investering, når du betaler for et website. En professionel hjemmeside kan, hvis den er udarbejdet men henblik på at skabe konverteringer, bidrage til en stor vækst for din virksomhed.

Samtidig er det vigtigt, at både professionelle hjemmesider og webshops efterlader dine kunder med et indtryk af, at her er tale om en professionel virksomhed, som de har tillid til og er trygge ved at handle med. Det er dét, du betaler for, når du køber en professionel hjemmeside.

Professionel hjemmeside pris

Men hvad koster en professionel hjemmeside så? Det afhænger af dine ønsker og behov, og det er derfor vanskeligt at give et klart svar herpå. Vores priser spænder fra 6.500 kr. for en one page-hjemmeside og op til 100.000 kr. for en avanceret professionel hjemmeside, der er gearet til at generere kunder på baggrund af online markedsføring.

Vi skræddersyer alle vores tilbud, så de matcher din virksomhed. I princippet er der ingen opgave, der er for lille til, at vi vil tage den ind, men vi tager udelukkende opgaver ind, som vi mener, at vi kan løse med et god resultat, der indfrier dine forventninger.

Når du vælger os, får du ikke det billigste bureau i branchen – men du får heller ikke det dyreste. Vores priser er mere end rimelige, og vi giver altid et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til, før du accepterer. Vi er stolte af det, vi laver, og vi er gennemsigtige, så du altid ved, hvad du får for det, du betaler.

Professionel hjemmeside med webshop

Jeg bygger professionelle hjemmesider og webshops, og vi anvender WordPress og WooCommerce som CMS. Når du vælger mig, er det fordi, du ønsker et professionelt resultat, der kan indgå som en essentiel del af din salgsstrategi, ligesom den er klar til at blive promoveret via online markedsføring.

Få en professionel hjemmeside, der er klar til Google. Jeg optimerer altid din hjemmeside, så den er salgsklar og optimeret til Google på relevante søgeord. Du kan altså bruge en professionel hjemmeside til at vækste din forretning uden opsøgende salg. Jeg fokuserer altid på dine behov og dine ydelser, når jeg bygger din professionelle hjemmeside.

Vi er færdige, når du er tilfreds

Hjemmesiden er færdig, når du er tilfreds – og når vi kan stå inde for det, vi har lavet. Vi designer altid med konvertering for øje, så hjemmesiden rent faktisk kan tiltrække nye besøgende og konvertere dem til betalende kunder.

Herudover sikrer vi os, at alt spiller – og det indebærer eksempelvis, at hjemmesiden har et gyldigt SSL certifikat, at der er installeret Google Analytics, og at den er optimeret til sociale medier. Et SSL certifikat er essentielt på en professionel hjemmeside, hvis du vil sikre dig, at du ikke mister potentielle kunder. Vi bygger alle vores løsninger, så du nemt kan redigere dem selv, når vi har afleveret arbejdet.

Skal vi tage en snak?

Skal vi tage en snak? Jeg er altid klar til at hjælpe, og du er mere end velkommen til at ringe til mig for at høre mere, om hvordan vi griber kan hjælpe dig med en professionel hjemmeside. Hos mig har du altid mulighed for at få en professionel hjemmeside, der passer bedst til din virksomhed.

Hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så ring på 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@mondae.dk, så tager vi en uforpligtende snak om din nye hjemmeside med WordPress som CMS. Jeg anbefaler WordPress som CMS, da det er utroligt brugervenligt, og alt ikke skal udvikles fra bunden.

En professionel hjemmesideer målrettet dine potentielle kunder

Når vi designer og udvikler en professionel hjemmeside for en kunde, er det altid med henblik på at øge omsætningen. Derfor arbejder vi med brugervenlighed og salgsoptimering som en integreret del af designprocessen.

Det sikrer vores kunder de bedste forudsætninger for at blive fundet i Google og skabe salg via hjemmesiden. En professionel hjemmeside er en investering, der tjener sig selv hjem mange gange.

Hos Mondae.dk får du unikke, skræddersyede og professionelle hjemmesider og WooCommerce webshops, som primært henvender sig til mindre erhvervsdrivende. Vores mål er altid at opnå det absolut bedste udgangspunkt for at skabe succes for din forretning via en professionel hjemmeside. Dette gøres både ved hjælp af et skræddersyet hjemmeside-design, som opfordrer til handling.

Vi har samtidig fokus på at skabe hjemmesider, der kan boostes via forskellige marketingværktøjer som SEO, Google Ads og Facebook Ads. Din nye hjemmeside kan altså bruges til tage hul på en vækstrejse mod mere online synlighed, flere kunder og et bredere kendskab hos din målgruppe. Nøglen til succes er at få sammensat de rigtige løsninger, herunder en ny hjemmeside – og det kan vi hjælpe dig med, hvis du er seriøs omkring din virksomhed.

Udover at tilbyde attraktive priser på en ny hjemmeside, får du også fordelagtige vilkår, som giver dig ultimativ frihed. Du binder dig ikke på en lang og indviklet kontrakt. Du ejer al indhold selv, da du udelukkende betaler et engangsbeløb, hvorefter du ejer din nye hjemmeside selv. Vi tror på gennemsigtighed er de bedste forudsætninger for et godt samarbejde, og vi ønsker at sælge et produkt, som virker – og som du bliver glad for.

Når du får lavet en ny hjemmeside, er det vigtigt, at den bliver opbygget med henblik på, at den skal kunne performe godt i søgeresultaterne. Google vurderer en hjemmeside ud fra mere end 200 forskellige parametre, hvorfor det er alfa og omega, at der tages højde for dem. Når vi designer og udvikler en ny hjemmeside, sørger vi altid for, at den har de bedste forudsætninger for at blive fundet i Google på søgeord, der kan give kunder i butikken.

Vi sørger for at skabe indhold, som tager højde for de forskellige parametre, Google lægger vægt på, når du analyserer din side, ligesom vi hjælper med at udvælge de søgeord, der giver mening for netop din forretning. Herudover sikrer vi, at det tekniske fundament for din nye hjemmeside også er optimeret ud fra Googles algoritme. Det betyder blandt andet, at du får en hurtig hjemmeside, der er både brugervenlig og nem at navigere på. Du får altså en hjemmeside, der er klar til at blive markedsført i søgemaskinerne, på Facebook og andre sociale medier, så du er klar til at skabe vækst for din forretning.

Du kan læse mere om, hvorfor du SEO er essentielt for en professionel hjemmeside ved at klikke her.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring en ny hjemmeside. Du kan enten anvende vores kontaktformular, som du finder her på siden, du kan sende os en mail på kontakt@mondae.dk eller ringe på (+45) 42 31 23 92. Når du vælger at være kunde hos os, indgår vi et stærkt samarbejde, hvor vi hele tiden er i tæt dialog under udviklingen af ny hjemmeside for din virksomhed. Vi ønsker bare’ ikke kunder, men samarbejdspartnere, som vi kan hjælpe med at skabe vækst. Hvis du er klar til at begynde din vækstrejse, så kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende snak om, hvordan vi skaber succes for din forretning.

Det kan godt være, at du føler, du har styr på, hvordan man bygger en ny hjemmeside og derfor selv vil give dig i kast med det. Det er helt okay, for du skal naturligvis have lov til at bygge din hjemmeside selv, hvis det er det, du har lyst til. Før du går i gang, bør du dog overveje, om du har styr på følgende:

 • Hvordan du skaber en hjemmeside, der er professionel nok til at få trafik?
 • Hvordan du skaber en professionel hjemmeside, som ser godt ud på både mobil, tablet og computer?
 • Hvordan du skriver tekster, som appellerer til både søgemaskine og læser?
 • Hvordan du skaber en brugervenlig hjemmeside, som brugeren rent faktisk kan finde ud af at bruge?Hvis ikke du har styr på ovenstående, er det usandsynligt, at du får en hjemmeside, som rent faktisk bidrager til at skabe vækst i din forretning. Vi kan hjælpe dig med at spare både tid og besvær. Vi ved, hvordan vi sammen skaber en moderne, brugervenlig og professionel hjemmeside til en yderst attraktiv pris, så du kan komme i gang med at få flere kunder i butikken.

Vi hjælper dig også, hvis du har brug for hjælp til at skabe øget synlighed i Google, så du får flere besøgende på din hjemmeside – og tilmed de rigtige af slagsen, som ender med at blive til kunder. På kort tid kan vi designe en professionel hjemmeside til din virksomhed, så du øger din digitale tilstedeværelse. Vi tilpasser altid vores hjemmeside designs, så de matcher dine forventninger og virksomhedens værdier, samtidig med at vi fokuserer på kernemålgruppen.

Hos Mondae får du unikke, skræddersyede og professionelle hjemmesider med WordPress CMS, som gør det nemt for dig at opdatere din hjemmeside, så dine kunder altid har adgang til retvisende informationer. Hvis der er behov for det, tilbyder vi også langvarige samarbejder, der inkludere alt fra drift og hosting til markedsføring og support. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller en løs snak omkring dine muligheder.

Der er større konkurrence om kunderne, end der nogensinde har været. Hvis du ønsker at stå stærkt i kampen og være et skridt foran konkurrenterne, er det essentielt, at du har en moderne, mobilvenlig og professionel hjemmeside, som er både strømlinet og gennemført. Vi designer altid med vækst for øje, og vi ved, hvordan man opsætter en hjemmeside, så den sikrer flest besøgende konverteres til kunder.

Din hjemmeside skal ses som en butik i en gågade – hvis ikke facaden ser ordentlig, vedligeholdt og professionel ud, smutter kunderne igen. Det er nødvendigt, at din hjemmeside rent faktisk formår at skabe et professionelt førstehåndsindtryk, så de besøgende rent faktisk har lyst til at handle med dig. Formålet for dig er at blive den forretning, som fremstår mest professionel og æstetisk. Alt skal være simpelt, gennemført og fungere. Lad os hjælpe dig med at bygge en hjemmeside, som rent faktisk sikrer dig kunder i butikken!

Har du nogen spørgsmål?

Frederik sidder klar til at rådgive dig til den rigtige løsning for dig og din virksomhed. Ring nu på 42 31 23 92. Du kan også udfylde kontaktformularen og få svar indenfor 24 timer.