Vi anvender:

WordPress-hjemmeside

Vil du have en professionel hjemmeside, der er nem at finde i Google og kan bruges som en essentiel del af din salgsstrategi? Så lad os hjælpe dig med at bygge et sikkert og effektivt website, der afspejler dit brand.

Vi bygger effektive WordPress-hjemmesider

Vi bygger professionelle hjemmesider, som er optimeret til Google. Du får en 100 % køreklar hjemmeside, som kan skaffe dig nye (og bedre) kunder hver måned. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på en professionel hjemmeside.

"Mondae har hjulpet os med at relancere vores hjemmeside. Efter 6 måneder får vi i gennemsnit 342 % flere henvendelser end før."

Frederik Jensen Onlinetekster.dk

Få en professionel WordPress-hjemmeside,
der inkluderer alt, hvad du skal bruge.

Skræddersyet design

Få en unik hjemmeside, der er designet, så den matcher din virksomheds værdier.

Brugervenligt CMS

Vi bygger WordPress-hjemmesider, fordi det har mest brugervenlige kontrolpanel.

Fast kontaktperson

Du får tilknyttet én fast kontaktperson, som rådgiver dig gennem hele forløbet.

All in one-løsning

Få en professionel hjemmeside inkl. tekstforfatning og markedsføring.

Kontaktformular

Potentielle kunder kan nemt kontakte dig via kontaktformularen.

SEO-optimeret

Alle WordPress-hjemmesider er køreklar til Google, så du kan få besøgende.

Indhold

Vores professionelle skribenter hjælper dig med at udarbejde indhold.

Hosting

Vi tilbyder at hoste din hjemmeside, hvis ikke du selv har fundet en hostingudbyder.

Proces for udvikling af hjemmeside

Vi udvikler professionelle WordPress-hjemmeside efter en simpel proces. Det skal være nemt at få udviklet din nye WordPress-hjemmeside hos os – også selvom du ikke er specialist i IT. Vi har derfor udviklet en skræddersyet proces, der er baseret på mange års erfaring.

#1: Indledning

Alle samarbejder starter med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på dine ønsker til din nye hjemmeside. Som udgangspunkt foregår det både via telefon og mail.

#2: Opsætning

Når vi har modtaget de informationer og materialer, vi skal bruge, går vi i gang med at udarbejde et design. Når designudkastet er godkendt, opsætter vi det i WordPress.

#3: Tilretning

Når din nye WordPress-hjemmeside er opsat, er der som regel nogle rettelser, vi skal igennem. Disse foregår i samarbejde med dig, så du har mulighed for at give feedback.

#4: Lancering

Når du har godkendt din nye hjemmeside, skal den lægges online. Det er dig, der ejer din hjemmeside, så du nu kan redigere den selv – eller vælge at investere i et klippekort.

Skal vi kontakte dig?

Indtast dine kontaktoplysninger, så bliver du kontaktet indenfor 24 timer.

Ingen binding

Ultimativ frihed

Du ejer selv din hjemmeside, når den er lanceret, og du kan selv vælge, hvor den skal hostes. Du skal ikke betale nogle gebyrer efterfølgende. Vi kan naturligvis hjælpe dig med hosting, hvis du har behov for det.

Når vi har lavet din hjemmeside, er det dig, der ejer den.

Vi hjælper dig med at vælge den løsning, der giver bedst mening ift. din forretning.

Support

Personlig rådgivning

Når vi starter et samarbejde, får du tilknyttet en personlig rådgiver, som altid er opdateret på din hjemmeside. Din rådgiver vil guide dig gennem fra indledende samtale til køreklar WordPress-hjemmeside.

Få nye kunder

Effektiv markedsføring

Vi tilbyder effektiv markedsføring for din WordPress-hjemmeside, hvis du har behov for det efterfølgende. Gør opmærksom på din nye hjemmeside, få flere besøgende og konvertér dem til kunder.

Få hjælp til at markedsføre din hjemmeside, så du får mere trafik og flere kunder.

Priseksempler

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, som egner sig til de alle typer virksomheder. Vælg den, der matcher dit behov og ambitionsniveau. Er du i tvivl? Så ring på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@mondae.dk, så hjælper vi dig med at vælge rigtigt.

Basis-hjemmeside

WordPress som CMS

Simpelt webdesign

Opsætning af kontaktformular

Privatlivspolitik og cookie-notifikation

Simpelt blogunivers

Opsætning af billeder, video og tekst


Prisniveau:

6-12.000 kr.

Mest populære pakke

Basis inkl. design

Alt fra ‘basis’-pakken

+ Design af forside + 1 underside

+ Tekstforfatning

+ Søgeordsanalyse

+ Komprimering af billeder

+ 4 relevante links


Prisniveau:

12-55.000 kr.

Skræddersyet løsning

Alt fra ‘basis inkl. design’-pakken

+ Ubegrænset design af undersider

+ Kodet fra bunden

+ Udvidet søgeordsanalyse

+ Skræddersyede funktioner

+ Opsætning af design i prototype


Prisniveau:

+50.000 kr.

Ofte stillede spørgsmål

Nej, der er ingen løbende udgifter, når du får udarbejdet en professionel hjemmeside hos os. Du har mulighed for at optimere din hjemmeside med forskellige ydelser som eksempelvis markedsføring, service, hosting og grafik, hvis du ønsker det – men det er helt op til dig selv.

Som udgangspunkt vil der gå mellem 2-3 uger, før din nye WordPress-hjemmeside er færdig. Det afhænger dog af, hvor hurtig du er til at vende tilbage på vores henvendelser, samt hvor kompleks en hjemmeside der er tale om.

Det er helt op til dig selv, om du ønsker, at vi skal hoste din hjemmeside for dig, eller du vil have den liggende på dit eget webhotel. Vi tilbyder fleksibel webhosting til alle behov, men det er helt okay, hvis du vil benytte dig af en ekstern hostingudbyder.

Som udgangspunkt fakturerer vi for de første 50 % af hjemmesidens samlede pris, når vi opstarter et projekt. Når din nye WordPress-hjemmeside er lanceret, bliver du fakturerer vi den sidste halvdel af beløbet.

Vi er dog fleksible og har forståelse for, hvis der er behov for, at beløbet deles op i flere rater. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring betaling af din nye hjemmeside.

Bare rolig, alle vores WordPress-hjemmesider er optimeret til brug på mobiltelefonen. Det er vigtigt, at en professionel hjemmeside er responsiv, så den kan anvendes på alle enheder – uanset, om der er tale om mobil, tablet eller desktop.

Er der noget,
du er i tvivl om?

Hvis der er noget, du er i tvivl om, svarer vi hellere end gerne på dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.

42 31 23 92kontakt@mondae.dk

Professionel hjemmeside

En professionel hjemmeside udgør en væsentlig del af salgsprocessen i den moderne virksomhed. Det er vigtigere end nogensinde før, at du har en professionel hjemmeside, der afspejler din virksomheds identitet – og som fungerer som opslagsværk, så dine potentielle kunder både kan læse mere om din virksomhed og dine produkter eller ydelser.

SEO-optimeret hjemmeside

En professionel hjemmeside skal kunne findes i Google. Der er flere end 200 faktorer, Google lægger vægt på, når de analyserer en hjemmeside. Vi ved, hvilke der virker, og vi sørger for at optimere alle de hjemmesider, vi laver, så de er klar til at blive indekseret i Google. På mange måder har Google overtaget telefonbogens rolle, da det er det primære sted, dine potentielle kunder leder, når de skal finde den ydelse eller det produkt, du tilbyder.

Hvorfor vælge WordPress?

En WordPress-hjemmeside er det oplagte valg, hvis du ønsker en hjemmeside, der er så nem at opdatere som muligt. WordPress er verdens mest udbredte CMS, og det er der flere grunde til. Først og fremmest er det open source, så alle kan udvikle på det. Herudover er der utallige muligheder for at skræddersy en WordPress-hjemmeside, så den matcher præcis dit behov og ambitionsniveau. Flere end 30 % af alle hjemmesider i verden er baseret på WordPress, hvilket gør det til en klar fordel, hvis man sammenligner med andre systemer.

Hosting af din WordPress-hjemmeside

Du er mere end velkommen til at selve at vælge hosting-udbyder, når du får udarbejdet en WordPress-hjemmeside hos os. Hvis du er i tvivl om, hvordan man gør, eller hellere vil have, at vi skal stå for hosting af din hjemmeside, kan vi ligeledes hjælpe med det. Vi tilbyder fleksible hosting-løsninger, hvor du samtidig kan få hjælp og support til din professionelle hjemmeside, når den er lanceret.

Hastighedsoptimering

Hastigheden på din hjemmeside er afgørende for, om den besøgende forlader siden igen. Hvis din side er langsom, vil det gå udover både brugervenlighed, konverteringsraten og dine placeringer i Google. En professionel hjemmeside skal kunne indlæses hurtig, så brugeren er sikret den bedst mulige oplevelse og ikke forlader siden, før den er loadet.

Indhold på dine nye WordPress-hjemmeside

Det indhold, der er på en professionel hjemmeside, er essentielt, da det både skal være informerende, opfordre til handling og være udformet efter de faktorer, Google lægger vægt på. Vi skriver engagerende, informerende og motiverende tekster, som bliver fundet i søgeresultaterne. Du kan naturligvis også selv stå for at skrive teksterne, hvorefter vi implementerer dem på din WordPress-hjemmeside. Det er nemt at opdatere indholdet på din WordPress-hjemmeside, når den er lanceret.

Skræddersyet webdesign

Vi tilbyder skræddersyet hjemmeside design, der sikrer en optimal brugeroplevelse. Samtidig sørger vi for, at designet af din nye WordPress-hjemmeside stemmer overens med din virksomheds identitet, så du kan anvende den som en essentiel del af din markedsføring. Herudover opsætter vi tydelige call to actions, der opfordrer brugeren til at foretage handling, som i sidste ende skaffer dig flere henvendelser, salg eller på anden vis styrker omsætningen i din forretning. En professionel hjemmeside skal kunne konvertere den besøgende til kunde.

Mobilvenlig WordPress-hjemmeside

Ligegyldigt, hvilken pakke du vælger, er den optimeret til mobilen. En mobilvenlig WordPress-hjemmeside er essentiel, hvis du vil fange alle brugere. Afhængigt af din virksomheds branche, vil de fleste af dine besøgende i langt de fleste tilfælde tilgå din hjemmeside via mobilen, hvorfor det er essentielt, at den besøgende får en god brugeroplevelse på alle enheder – uanset, om der er tale om mobil, tablet eller desktop.

Uforpligtende tilbud

Skal vi bygge en professionel hjemmeside til dig?

Indtast dine kontaktoplysninger i kontaktformularen og beskriv dine ønsker til din nye hjemmeside. Efterfølgende kontakter vi dig til en indledende dialog omkring, hvordan vi skaber en funktionel webløsning.

4.8 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser.

Køb ny professionel hjemmeside

Hos Mondae.dk får du unikke, skræddersyede og professionelle hjemmesider, som primært henvender sig til mindre erhvervsdrivende. Vores mål er altid at opnå det absolut bedste udgangspunkt for at skabe succes for din forretning via en professionel hjemmeside. Dette gøres både ved hjælp af et skræddersyet hjemmeside-design, som opfordrer til handling.

Vi har samtidig fokus på at skabe hjemmesider, der kan boostes via forskellige marketingværktøjer som SEO, Google Ads og Facebook Ads. Din nye hjemmeside kan altså bruges til tage hul på en vækstrejse mod mere online synlighed, flere kunder og et bredere kendskab hos din målgruppe. Nøglen til succes er at få sammensat de rigtige løsninger, herunder en ny hjemmeside – og det kan vi hjælpe dig med, hvis du er seriøs omkring din virksomhed.

Attraktive vilkår og priser på ny hjemmeside

Udover at tilbyde attraktive priser på en ny hjemmeside, får du også fordelagtige vilkår, som giver dig ultimativ frihed. Du binder dig ikke på en lang og indviklet kontrakt. Du ejer al indhold selv, da du udelukkende betaler et engangsbeløb, hvorefter du ejer din nye hjemmeside selv. Vi tror på gennemsigtighed er de bedste forudsætninger for et godt samarbejde, og vi ønsker at sælge et produkt, som virker – og som du bliver glad for.

Få en SEO-optimeret hjemmeside klar til brug

Når du får lavet en ny hjemmeside, er det vigtigt, at den bliver opbygget med henblik på, at den skal kunne performe godt i søgeresultaterne. Google vurderer en hjemmeside ud fra mere end 200 forskellige parametre, hvorfor det er alfa og omega, at der tages højde for dem. Når vi designer og udvikler en ny hjemmeside, sørger vi altid for, at den har de bedste forudsætninger for at blive fundet i Google på søgeord, der kan give kunder i butikken.

Vi sørger for at skabe indhold, som tager højde for de forskellige parametre, Google lægger vægt på, når du analyserer din side, ligesom vi hjælper med at udvælge de søgeord, der giver mening for netop din forretning. Herudover sikrer vi, at det tekniske fundament for din nye hjemmeside også er optimeret ud fra Googles algoritme. Det betyder blandt andet, at du får en hurtig hjemmeside, der er både brugervenlig og nem at navigere på. Du får altså en hjemmeside, der er klar til at blive markedsført i søgemaskinerne, på Facebook og andre sociale medier, så du er klar til at skabe vækst for din forretning.

Skal vi tage en snak om din nye hjemmeside?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring en ny hjemmeside. Du kan enten anvende vores kontaktformular, som du finder her på siden, du kan sende os en mail på kontakt@mondae.dk eller ringe på (+45) 42 31 23 92. Når du vælger at være kunde hos os, indgår vi et stærkt samarbejde, hvor vi hele tiden er i tæt dialog under udviklingen af ny hjemmeside for din virksomhed. Vi ønsker bare’ ikke kunder, men samarbejdspartnere, som vi kan hjælpe med at skabe vækst. Hvis du er klar til at begynde din vækstrejse, så kontakt os i dag og få en gratis og uforpligtende snak om, hvordan vi skaber succes for din forretning.

Hvorfor vælge os til ny professionel hjemmeside?

Det kan godt være, at du føler, du har styr på, hvordan man bygger en ny hjemmeside og derfor selv vil give dig i kast med det. Det er helt okay, for du skal naturligvis have lov til at bygge din hjemmeside selv, hvis det er det, du har lyst til. Før du går i gang, bør du dog overveje, om du har styr på følgende:

  • Hvordan du skaber en hjemmeside, der er professionel nok til at få trafik?
  • Hvordan du skaber en professionel hjemmeside, som ser godt ud på både mobil, tablet og computer?
  • Hvordan du skriver tekster, som appellerer til både søgemaskine og læser?
  • Hvordan du skaber en brugervenlig hjemmeside, som brugeren rent faktisk kan finde ud af at bruge?

Hvis ikke du har styr på ovenstående, er det usandsynligt, at du får en hjemmeside, som rent faktisk bidrager til at skabe vækst i din forretning. Vi kan hjælpe dig med at spare både tid og besvær. Vi ved, hvordan vi sammen skaber en moderne, brugervenlig og professionel hjemmeside til en yderst attraktiv pris, så du kan komme i gang med at få flere kunder i butikken.

Få flere kunder via Google

Vi hjælper dig også, hvis du har brug for hjælp til at skabe øget synlighed i Google, så du får flere besøgende på din hjemmeside – og tilmed de rigtige af slagsen, som ender med at blive til kunder. På kort tid kan vi designe en professionel hjemmeside til din virksomhed, så du øger din digitale tilstedeværelse. Vi tilpasser altid vores hjemmeside designs, så de matcher dine forventninger og virksomhedens værdier, samtidig med at vi fokuserer på kernemålgruppen.

Hos Mondae får du unikke, skræddersyede og professionelle hjemmesider med WordPress CMS, som gør det nemt for dig at opdatere din hjemmeside, så dine kunder altid har adgang til retvisende informationer. Hvis der er behov for det, tilbyder vi også langvarige samarbejder, der inkludere alt fra drift og hosting til markedsføring og support. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud eller en løs snak omkring dine muligheder.

Hvorfor få lavet en ny hjemmeside?

Der er større konkurrence om kunderne, end der nogensinde har været. Hvis du ønsker at stå stærkt i kampen og være et skridt foran konkurrenterne, er det essentielt, at du har en moderne, mobilvenlig og professionel hjemmeside, som er både strømlinet og gennemført. Vi designer altid med vækst for øje, og vi ved, hvordan man opsætter en hjemmeside, så den sikrer flest besøgende konverteres til kunder.

Din hjemmeside skal ses som en butik i en gågade – hvis ikke facaden ser ordentlig, vedligeholdt og professionel ud, smutter kunderne igen. Det er nødvendigt, at din hjemmeside rent faktisk formår at skabe et professionelt førstehåndsindtryk, så de besøgende rent faktisk har lyst til at handle med dig. Formålet for dig er at blive den forretning, som fremstår mest professionel og æstetisk. Alt skal være simpelt, gennemført og fungere. Lad os hjælpe dig med at bygge en hjemmeside, som rent faktisk sikrer dig kunder i butikken!