SEO-priser: Hvad koster SEO – og hvad får jeg for pengene?

“Hvad koster SEO?” – det er et spørgsmål, de fleste, der driver en professionel hjemmeside eller webshop, har stillet sig selv. Svaret kan være indviklet, da der er mange faktorer, der har indflydelse på SEO optimering priser. I denne artikel får du indblik i, hvad SEO koster, samt hvordan prisen estimeres.

Scroll ned for at læse

Hvad koster SEO?

Før du beslutter dig for at hyre et bureau til at udføre SEO / søgemaskineoptimering for dig, er det væsentligt at undersøge, hvad SEO koster. Det kan dog være vanskeligt at give et konkret svar på, da der er mange forskellige discipliner indenfor SEO, ligesom der er større konkurrence på specifikke markeder.

Først og fremmest er det dog væsentligt at vide, hvilket niveau SEO priser bør befinde sig på. Du ender hurtigt med at betale for meget, hvis du eksempelvis hyrer et bureau, der har lange bindinger på deres abonnementer.

Hvilket niveau bør SEO priser befinde sig på?

En af de vigtigste faktorer for, hvilket niveau SEO priser befinder sig på, er, hvor meget du er interesseret i at investere i SEO arbejdet. Hvis du befinder dig på et konkurrencepræget marked, vil du i mange tilfælde kunne øge din omsætning markant gennem SEO – og det afspejler sig i SEO prisen.

At du skal betale en højere SEO pris, når du befinder dig på et konkurrencepræget marked, skyldes, at der skal mere arbejde til, før du oplever resultater – og derfor stiger prisen på SEO. Der skal altså investeres flere ressourcer i at opnå de ønskede resultater, som gør, at din omsætning stiger, hvilket afspejler sig i SEO optimering prisen.

Hvis konkurrencen derimod ikke er høj, vil du skulle betale en lavere pris, da det ikke kræver lige så mange ressourcer at opnå gode resultater på baggrund af SEO indsatsen. Prisen varierer altså, afhængigt af hvor høj konkurrence der er på markedet indenfor den niche, din forretning beskæftiger sig med.

Hvad koster SEO?

Prisen på SEO er, som nævnt, vanskeligt at fastlægge, da det varierer, afhængigt af det marked du befinder dig på. Samtidig tager SEO-bureauer forskellige priser for deres ydelse, hvorfor det er svært at give et konkret svar på.

Gennemsnitlige SEO priser:

  • Den gennemsnitlige timepris ligger på mellem 750-1200 kr. for SEO.
  • Du kan købe SEO pakker, som koster et fast beløb hver måned og typisk består af et bestemt antal timer, der arbejdes.

Prisen for SEO afhænger af flere faktorer

Hvad koster SEO? SEO-prisen afhænger af, hvor stor konkurrence der er på, hvad dit budget er, samt hvilket bureau du vælger.
Hvad koster SEO? SEO-prisen afhænger af, hvor stor konkurrence der er på, hvad dit budget er, samt hvilket bureau du vælger.
  1. Valg af bureau: Der er stor forskel på, hvor meget du skal betale for SEO hos de enkelte bureauer. De billigste bureauer tager omkring 750 kr. i timen, mens de større bureauer tager op til 1200 kr. i timen.
  2. Konkurrence på markedet: Hvis du befinder dig et konkurrencepræget marked, skal der mere arbejde til, før du opnår gode resultater på dine søgeord. Det afspejler sig i prisen for SEO.
  3. Dit budget: Prisen for SEO er ikke fast, hvorfor dit budget er væsentligt. Du kan komme langt for et lille budget, hvis du er tålmodig, da SEO tager tid. Jo mere du betaler, desto hurtigere vil du opnå resultater.

Vil du ha' et tilbud?Gratis og helt uforpligtende.

SEO priser er ikke lave, men din investering tjener sig hjem

SEO priser skal ikke ses som en udgift, men derimod en investering. De fleste anvender Google til at lede efter produkter eller ydelser, og det er derfor essentielt, at din webshop eller hjemmeside nemt kan findes i Google på søgninger, der er relevante for dine produkter.

Langt de fleste, der søger i Google, klikker på det første søgeresultat, hvorfor det er målsætningen at din hjemmeside kommer til at ligge nummer #1 på de søgninger, der er relevante for dine produkter eller ydelser.

Ved at bruge et værktøj, er det muligt at se, hvor mange der søger på forskellige søgninger i Google. Hvis du eksempelvis sælger spisestole, kan man se, at der er omkring 600, der søger på ‘spisestole’ om måneden.

Hvis kategorisiden på din webshop, der sælger spisestole, ligger nummer #1, når en bruger søger efter ‘spisestole’, vil du derfor kunne få 600 potentielle kunder ind på din webshop. Er den brugervenlig og opsat korrekt, er der stor sandsynlighed for, at en vis procentdel af de 600, der søger hver måned, køber en spisestol hos din webshop.

Det skulle gerne øge din omsætning markant, hvorfor det beløb, du betaler til dit SEO-bureau, kun udgør en lille del af den indtjening, du kan opnå på baggrund af deres arbejde. Du tjener derfor penge på, at du ligger nummer #1 på denne søgning – og ofte langt mere end det beløb, du betaler til dit SEO-bureau.

Pris for SEO abonnement

De fleste bureauer, der tilbyder SEO, gør det som et abonnement, hvor du betaler en bestemt pris for SEO hver måned. Du ved derfor, hvad din SEO pris er hver måned, hvorfor du ikke bør oprette et SEO abonnement, før du ved, at du har råd til det.

SEO bliver ofte solgt som abonnementer, da det ikke blot er en enkeltstående ydelse. SEO består af en lang række forskellige discipliner indenfor online markedsføring, som alle har til formål at styrke dine positioner i søgemaskinerne.

Det kræver blandt andet, at der udføres arbejde jævnligt, og det er derfor en tidskrævende proces, hvis du vil opnå gode resultater i søgemaskinerne på de søgeord, der er relevante for din branche.

Samtidig tager SEO tid – du kan ikke forvente resultater, før der er gået noget tid, da der er tale om mange små optimeringer, som på sigt giver dig gode resultater. Derfor skal du heller ikke forvente, at du ser resultater med det samme.

Vores pris på SEO

Vi sælger SEO som månedlige abonnementer, fordi det er den måde, der fungerer bedst, hvis vi skal skabe langvarige resultater for din virksomhed. Det betyder ikke, at du er bundet i lang tid til et abonnement – du kan frit opsige det, når du vil, hvis du ikke føler, at det bærer frugt.

Vi skræddersyer dog vores abonnementer, så de passer til dit behov. Vi tager derfor ikke en fast SEO optimering pris, men derimod sammensætter vi en pakke, som matcher dit specifikke behov.

Du bestemmer altså selv, om du vil betale 1.500 kr. om måneden for et abonnement, eller om du vil betale 10.000 kr. om måneden for et abonnement. Forskellen på vores SEO optimering priser ligger i, hvor meget arbejde der udføres om måneden.

Jo højere en SEO pris du betaler, desto mere arbejde bliver der udført hver måned. Du får derfor altid en pakke, der passer til både dit budget, og dit behov, når du vælger os som SEO-bureau.

Du kan læse mere om, hvad SEO koster på det internationale marked hos Ahrefs.

Skal vi hjælpe dig med SEO?

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med løbende at varetage deres SEO-arbejde. Når du vælger os, får du en ærlig og gennemsigtig partner til søgemaskineoptimering, der hjælper med alt fra optimering af din hjemmeside eller webshop, så det tekniske fundament er i orden, til linkbuilding, der sikrer at dine placeringer stiger fra måned til måned.

Vores priser er fair, når man sammenligner med de store bureauer. Du kan godt finde SEO-bureauer, som har lavere priser end os, men til gengæld er der få, der kan matche den kvalitet, vi leverer, til samme pris, som vi tager. Vores priser på SEO varierer, og vi kan altid finde en SEO løsning, der matcher dit budget.

Linkbuilding der matcher dit budget

Når vi udfører en SEO opgave for dig, er det primære formål at sikre, at du kommer foran dine konkurrenter på de søgeord, der er relevante for netop din forretning – det kan f eks være til de produkter og kategorier, der er på din webshop, eller de ydelser du tilbyder.

Vælg os til SEO, så du kan fokusere på det, du er bedst til. Vi kan arbejde med SEO på dine præmisser, så du får præcis den pakke,d u har behov for. Du har altid mulighed for at skrue op og ned, så du prisen bliver lavere i måneder, hvor der ike er den store omsætning.

Vi hjælper dig naturligvis med at finde de søgeord, der er relevante for din forretning, når vi indleder et samarbejde. Søgeord er en væsentlig del af enhver SEO strategi, og det kan ses som en plan for, hvordan vi vil genere nye besøgende hver måned vi søgemaskineoptimering.

Søgemaskineoptimering inkluderer SEO tekster og links

En stor del af vores SEO pakker består af at bygge links af god kvalitet til din hjemmeside. Når du får et link, bliver det i Googles øjne set som en anbefaling af din hjemmeside. Denne disciplin kaldes for linkbuilding, og det er kun et spørgsmål om tid, før du vil vil kunne se resultaterne af arbejdet, der løbende bliver udført.

Når arbejdet begynder at bære frygt, vælger vi nogle andre søgeord at fokusere på. Her skriver vi SEO tekster, som er en væsentlig del af de SEO opgaver, vi udfører for vores kunder. SEO tekster er optimerede tekster, der imødekommer søgemaskinernes algoritme. Søgemaskineoptimering er derfor alt fra tekstforfatning, linkbuilding, teknisk optimering og meget mere.

Få en god pris på SEO

Kontakt os på 42 31 23 92 eller sen en e mail på kontakt@mondae.dk, så finder vi en løsning, der passer til dit behov. Vi er altid klar på en uforpligtende snak omkring søgemaskineoptimering, og vi varetager dine SEO opgaver løbende.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på en god SEO løsning for din virksomhed. Vi lever af at hjælpe vores kunder med at få flere kunder, og vi garanterer, at det virker. Kontakt os nu for en god pris på en SEO løsning til din hjemmeside eller webshop.