Professionel tekstforfatning

Få en mere professionel og konverterende hjemmeside med professionel tekstforfatning. Vi skriver tekster, som appellerer til Google og dine besøgende.

Tilbud på tekstforfatningSe priser
tekstforfatning

Tekstforfatning

Ligegyldigt, om du driver en nyetableret webshop, netop har fået en ny hjemmeside eller blot ønsker at optimere din nuværende, er det nødvendigt med velskrevet og søgeoptimeret tekst – og gerne masser af det.

Tekstforfatning er den primære drivkraft bag dit website

Velformulerede tekster, der er skrevet til både den besøgende og søgemaskinerne, er det absolut vigtigste element i langt de fleste hjemmesideløsninger. Det gælder om at udarbejde teksten, så den er både informerende og fængende, men også så den tager højde for de forskellige parametre, Google og de andre søgemaskiner lægge vægt på, når de analyserer din hjemmeside.

Tekstforfatning er altså den primære motor bag en konverterende hjemmeside eller webshop, der driver trafik gennem de organiske søgeresultater, via sociale medier og andre former for online markedsføring.

Professionel tekstforfatning tager tid

Tekstforfatning er en langsommelig og svær proces, der kræver, at du har hundredvis af timer bag dig, hvor du har skrevet mere eller mindre vellykkede tekster. Hos Mondae har vi mange års erfaring med netop dét at skrive en tekst, der fænger og sikrer trafik via søgemaskinerne.

Når du vælger at uddelegere tekstarbejdet, er du sikker på, at du får et professionelt resultat, som fungerer fra start. Hvorfor bruge penge på at få udarbejdet en professionel hjemmeside, hvis indholdet ikke matcher den høje kvalitet?

Vi klarer alt fra kategoritekster og produktbeskrivelser til din ‘Om os’-side, og vi har altid din primære målgruppe i tankerne, når vi udarbejder dine tekster. Det sikrer en god oplevelse for alle, der besøger din hjemmeside eller webshop.

Professionel tekstforfatning skaber en højere troværdighed

Gode tekster er altafgørende for din forretning. I den skrevne kommunikation, har du mulighed for at skrive om din virksomheds ambitioner, overbevise dine besøgende om at købe dine produkter eller ydelser, og du kan besvare de spørgsmål, dine potentielle kunder har, så de ikke behøver at kontakte dig, før de køber.

Med andre ord sikrer du en højere troværdighed på din hjemmeside, hvis du investerer i professionel tekstforfatning – og det gælder, uanset om du driver en restaurant, en håndværkervirksomhed, en webshop eller noget helt fjerde. Pointen er, at du med god tekstforfatning kan engagere målgruppen på et langt højere plan, end hvis du ikke investerer i professionel tekstforfatning.

Det kan altså i dén grad betale sig at bruge ressourcer på tekstforfatning. Simpelthen fordi det giver et bedre resultat på bundlinjen. Det øger din troværdighed i dine kunders øjne, når indholdet på din hjemmeside er velproduceret.

Proces for tekstforfatning

Vi anvender en simpel proces, når vi skriver dine tekster. Først tager vi en indledende snak omkring dine ønsker, hvorefter vi skriver teksterne. Efterfølgende modtager du et udkast, som du kan forholde dig til.

#1: Indledning

Vi starter med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på, hvilke ønsker du har til din tekst.

#2: Research

Vi researcher på emnet.

#3: Tilretning

Vi skriver teksten og tilretter den sammen med dig.

#4: Modtagelse

Du modtager teksten, når du er tilfreds med den.

Uforpligtende tilbud

Brug for professionel tekstforfatning?

Indtast dine kontaktoplysninger i kontaktformularen. Vi kontakter dig indenfor 24 timer.

4.8 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser.