Professionel tekstforfatning, der skaber salg.

Få en mere professionel og konverterende hjemmeside med professionel tekstforfatning. Vi skriver tekster, som appellerer til Google og dine besøgende.

Udfyld kontaktformularenog få en halv times 1:1-sparring

Tekstforfatning

Ligegyldigt, om du driver en nyetableret webshop, netop har fået en ny hjemmeside eller blot ønsker at optimere din nuværende, er det nødvendigt med velskrevet og søgeoptimeret tekst – og gerne masser af det.


Tekstforfatning er den primære drivkraft bag dit website

Velformulerede tekster, der er skrevet til både den besøgende og søgemaskinerne, er det absolut vigtigste element i langt de fleste hjemmesideløsninger. Det gælder om at udarbejde teksten, så den er både informerende og fængende, men også så den tager højde for de forskellige parametre, Google og de andre søgemaskiner lægge vægt på, når de analyserer din hjemmeside.

Tekstforfatning er altså den primære motor bag en konverterende hjemmeside eller webshop, der driver trafik gennem de organiske søgeresultater, via sociale medier og andre former for online markedsføring.

Professionel tekstforfatning tager tid

Tekstforfatning er en langsommelig og svær proces, der kræver, at du har hundredvis af timer bag dig, hvor du har skrevet mere eller mindre vellykkede tekster. Hos Mondae har vi mange års erfaring med netop dét at skrive en tekst, der fænger og sikrer trafik via søgemaskinerne.

Når du vælger at uddelegere tekstarbejdet, er du sikker på, at du får et professionelt resultat, som fungerer fra start. Hvorfor bruge penge på at få udarbejdet en professionel hjemmeside, hvis indholdet ikke matcher den høje kvalitet?

Vi klarer alt fra kategoritekster og produktbeskrivelser til din ‘Om os’-side, og vi har altid din primære målgruppe i tankerne, når vi udarbejder dine tekster. Det sikrer en god oplevelse for alle, der besøger din hjemmeside eller webshop.

Professionel tekstforfatning skaber en højere troværdighed

Gode tekster er altafgørende for din forretning. I den skrevne kommunikation, har du mulighed for at skrive om din virksomheds ambitioner, overbevise dine besøgende om at købe dine produkter eller ydelser, og du kan besvare de spørgsmål, dine potentielle kunder har, så de ikke behøver at kontakte dig, før de køber.

Med andre ord sikrer du en højere troværdighed på din hjemmeside, hvis du investerer i professionel tekstforfatning – og det gælder, uanset om du driver en restaurant, en håndværkervirksomhed, en webshop eller noget helt fjerde. Pointen er, at du med god tekstforfatning kan engagere målgruppen på et langt højere plan, end hvis du ikke investerer i professionel tekstforfatning.

Det kan altså i dén grad betale sig at bruge ressourcer på tekstforfatning. Simpelthen fordi det giver et bedre resultat på bundlinjen. Det øger din troværdighed i dine kunders øjne, når indholdet på din hjemmeside er velproduceret.

Få flere kunder med professionel tekstforfatning,
der er målrettet dine potentielle kunder.

Målrettet din målgruppe

Tekstforfatning skal være skrevet i øjenhøjde - det skal appellere til målgruppen, motivere og opfordre til handling.

Høj kvalitet

Når du vælger os til tekstforfatning, får du velskrevne tekster, der matcher din virksomheds tone of voice.

Fast kontaktperson

Hos os får du en fast kontaktperson, så du ikke skal kommunikere med flere forskellige personer.

Skrevet til Google

Vores skribenter ved, hvordan man skriver tekster, der sikrer dig bedre placeringer i søgeresultaterne.

Hurtig levering

Når du hyrer os til professionel tekstforfatning, kan du se frem til høj kvalitet, fair priser og hurtig levering.

Fair priser

Vi er ikke blandt de billigste på markedet, men vores priser er til gengæld mere end rimelige for den kvalitet, du får.

Proces for tekstforfatning

Vi anvender en simpel proces, når vi skriver dine tekster. Først tager vi en indledende snak omkring dine ønsker, hvorefter vi skriver teksterne. Efterfølgende modtager du et udkast, som du kan forholde dig til.

#1: Indledning

Al tekstforfatning starter med en indledende snak omkring dine ønsker og behov. Når vi har, hvad vi skal bruge, går vores skribenter i gang.

#2: Research

Vi researcher på emnet, så vi har den nødvendige information at basere teksterne på. Research-graden bunder i, hvilket emne der er tale om.

#3: Produktion

Vores skribenter går i gang med at skrive dine tekster. Når de er færdige, modtager du et udkast, som du har mulighed for at komme med rettelser til.

#4: Levering

Når teksterne er klar, modtager du dem. Du kan enten selv implementere dem på dit website, eller vi kan hjælpe dig med det, hvis du ønsker det. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på at indsætte teksterne.


Skal vi hjælpe dig med professionel tekstforfatning, der skaber salg?

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på tekstforfatning. Afhængigt af, hvilken type tekster der er tale om, tager vi en fast pris pr. ord eller en timepris. Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os nu

Skal vi gi' dig etuforpligtende tilbud?

Vi er et marketing- og webbureau beliggende i Odense.  Når du vælger os, er det, fordi du går op i godt håndværk og ønsker et webbureau, som leverer en god service. Hos os er du altid i trygge hænder – både før, under og efter samarbejdet.

Kontakt os nu

Du er i trygge hænder hos vores tekstforfattere

Vores tekstforfattere er klar til at hjælpe dig med at optimere din hjemmeside med SEO tekster, der sikrer dig bedre resultater i søgemaskinerne, mere trafik og flere salg. Dine kunder bedømmer ikke bare din hjemmeside eller webshop på baggrund af designet, men i høj grad også det indhold, der er på det.

Det er ikke alle, der kan skrive tekster, som bliver fundet i Google – og som samtidig formår at hæve konverteringsraten. Faktisk er der stor forskel på, om du besøger en hjemmeside med godt eller dårligt indhold – det har en direkte indflydelse på, hvor mange salg du får.

Gode tekster kan bidrage til, at du får flere besøgende, mere salg, hæver din konverteringsrate, omsætter for mere og i sidste ende kan koncentrere dig om det, du er god til. Tekster er en vigtig del af en moderne hjemmeside, og vi ved, hvordan man skriver tekster, som er optimeret til Google.

Vores dygtige tekstforfattere er klar til at hjælpe dig med at optimere din hjemmeside eller webshop med god tekst, der styrker din virksomhed og giver dig mere frihed til at fokusere på det, du er god til. Vi er gode til det, vi laver, og vi lover dig, at du vil kunne mærke en forskel, når du vælger os til at optimere det content, der er på dit website.

Hvad er SEO tekster?

I dag er SEO tekster velskrevne tekkster, som er optimere til at imødekomme dine kunders behov – eller dine potentielle kunders behov. Du får nemlig flere potentielle kunder ind på din hjemmeside, når den har gode, velskrevne og optimerede SEO tekster, som imødekommer Googles algoritme, samtidig med at de indfrier den besøgendes intention med at klikke sig ind på din hjemmeside.
Vores dygtige tekstforfattere ved præcis, hvordan man optimerer en tekst, så den imødekommer Googles algoritme og appellerer til den besøgende på samme tid. En stor del af dine besøgende vil kunne blive dine kunder, hvis du fokuserer på at skabe godt indhold, der er SEO-optimeret.

Vi kan hjælpe dig med at hæve din organiske trafik fra søgemaskinerne, og vi står altid klar til at hjælpe dig videre, hvis du har nogle spørgsmål. Uanset, om du blot har brug for én enkelt tekst eller tekst til hele dit website, er vi klar til at hjælpe dig videre.

Vores kunder tæller alt fra mindre håndværker- og servicevirksomheder til større advokatbureauer, som arbejder koncentreret med content marketing. Derfor kan vi hjælpe stort set alle kunder med blandt andet produktbeskrivelser, kategoritekster, servicesider og alt det andet. Vi har stor erfaring med langt de fleste former for tekst.

Hvorfor vælge en tekstforfatter fra Mondae?

Du bør vælge os som tekstforfatter, hvis du er seriøs omkring din virksomhed. En god tekstforfatter kan hjælpe dig med at sikre dig resultater på baggrund af din SEO strategi. Vi ved, hvordan man arbejder med SEO, og vi fokuserer altid på at skabe de bedste forudsætninger for, at du opnår højere placeringer i Google på baggrund af vores arbejde.

Hvis du vil have værdifuld trafik til din hjemmeside og konvertere dine besøgende til betalende kunder, bør du vælge en af vores tekstforfattere. Du bør ikke undervurdere den effekt, professionelle og velskrevne tekster kan have på dit website og din trafik.

Kontakt os i dag, hvis en af vores tekstforfattere skal hjælpe dig med at skrive bedre tekst til din hjemmeside, som sikrer dig flere kunder. Vi ved, at god tekst virker – og vi vil gerne hjælpe dig med at øge din virksomheds synlighed i Google, så du ikke bare skal leve af dine kunder på nuværende tidspunkt, men også få nye kunder. Helt uden opsøgende salg, fordi de kommer til dig via Google.

Dine kunder skal elske dine tekster

Når du har gode og velskrevne tekster på din hjemmeside, får du mere ud af dine potentielle kunder. Vi har erfaring med stort set alle former for tekster, og vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at drage nytte af den erfaring – uanset, om du ønsker, at dine produkter eller ydelser bliver fundet i Google.

Vores arbejde har hjulpet forskellige kunder i hele landet med at få bedre placeringer i Google, flere salg og en højere omsætning. Godt indhold betaler sig, og vi sørger for, at teksterne understøtter den online marketing-strategi, du i forvejen arbejder med.

Hvis du ønsker at dine kunder og potentielle kunder skal se din hjemmeside som værende professionel, bør du blandt andet arbejde med din kommunikation. Vi gør brug af forskellige kneb til at sikre os, at den kommunikation, der er på din hjemmeside, fremstår professionel. Du får samtidig mere ud af dine kunder med godt indhold.

Vi hjælper kunder i hele landet

Vi arbejder online, og derfor kan vi hjælpe kunder i hele landet med online markedsføring og tekstforfatning. Teksten på din hjemmeside er vigtig for dine placeringer i Google – og det har i princippet indflydelse på, hvor meget omsætning din virksomhed får.

Vi kan hjælpe netop jeres virksomhed med at sikre, at teksten på din hjemmeside bliver skrevet, så den imødekommer kundens behov og Googles algoritme. Vi er gode til det vi laver, og derfor tør vi godt at garantere, at du opnår gode resultater, når vi hjælper dig med teksten på din hjemmeside.

Når I vælger os, hjælper vi jer med teksten, men vi kan også stå for at optimere din jeres hjemmeside yderligere, så den hjælper netop jeres brugere. Det er ikke altid, jeres medarbejdere har tid til både at skrive tekster og håndtere det øvrige arbedje, der er i jeres virksomhed. Med os på holdet får I en seriøs samarbejdspartner, der hjælper med netop jeres behov.

Jeres medarbjdere får derfor mere tid til at gøre det, de er bedst til – og tid er som bekendt penge. I særdeleshed, når den tid, der investeres i at skrive tekster kunne være brugt på andre ting.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud på tekstforfatning?

Leder du efter en kompetent tekstforfatter, der kan hjælpe dig med at skrive gode tekster, der sikrer, at din virksomhed får højere placeringer i Google? Vi kan hjælpe kunder i hele landet med online markedsføring og teksterforatning.

Hvis ikke du selv har forstand på at finde de søgeord, din hjemmesie skal optimeres efter, gør vi det geren for dig. Søgeord er relevante for din side, da det er dem, der danner grundlag for tekstforfatningen og det øvrige arbejde med SEO.

Inden vi går i gang med at skrive tekster for din virksomhed, sørger vores tekstforfatter for at hjælpe dig med at finde de søgeord, der er relevante for dit website og din virksomhed. Søgeordene er essentielle, når vi eksempelvis skal optimere din side til at blive synlig på de produkter, du sælger.

Send os en e mail på kontakt@mondae.dk eller ring på 42 31 23 92, så tager vi en snak om, hvilken måde vi kan hjælpe dig med at få flere kunder på via teksten på din hjemmeside. E mail bliver besvaret indenfor 24 timer, og vi giver altid et uforpligtende tilbud, der matcher dit behov og ambitionsniveau.