Jeg har bl.a. hjulpet

Freelance webdesigner

360° webdesign, der er skræddersyet til dit brand

Mit navn er Frederik Baastrup. Jeg arbejder som freelance webdesigner for et væld af virksomheder i alle størrelser. Hos mig kan du forvente et strømlinet og gennemsigtigt forløb med fokus på det gode resultat – altså dét, som gør en forskel for din forretning.

Udfyld kontaktformular

Du er kan forvente et ærligt og professionelt samarbejde

Ingen lange bindinger

Du bliver ikke bundet til noget som helst. Jeg går efter at indfri dine forventninger og lever af tilfredse kunder.

Fornuftige priser

En fordel ved at vælge mig er, at mine priser er fornuftige – og langt billigere end hos de etablerede webbureauer.

Fast kontaktperson

Du har kontakt til mig løbende gennem hele processen. Vi taler jævnligt sammen, så du hele tiden har en finger på pulsen.

Ingen dyre mellemled

Det arbejde, der bliver leveret, udføres af mig. Der er altså ingen dyre mellemled eller projektledere, du skal betale for.

Gennemsigt forløb

Når du vælger mig som webdesigner, kan du forvente et transparent forløb uden skjulte omkostninger.

Fuld tilfredshed

Jeg får kunder, når mine kunder anbefaler mig – og det gør de kun, hvis de er tilfredse. Derfor garanterer jeg 100% tilfredshed.

Hej, mit navn er Frederik 👋

Skal vi tage en snak om dit projekt? Giv mig et kald på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til mig på kontakt@mondae.dk, så lytter jeg til dine ønsker og behov – og holder du til på Fyn, kommer jeg naturligvis gerne forbi til et fysisk møde.

Skriv til migRing på 42 31 23 92

Hvorfor vælge en freelance webdesigner?

Din hjemmeside arbejder hele tiden for dig. Den bør tænkes ind som en væsentlig del af din virksomheds vækststrategi. Med det rigtige webdesign kan du generere kunder på alle tider af døgnet – også når du sover.

Du bør prioritere en stærk hjemmeside, så dine potentielle kunder kan finde dig. Professionelt webdesign er formentlig den bedste investering, du kan gøre for din forretning, såfremt du vælger den rigtige webdesigner til opgaven.

Som freelance webdesigner kan jeg hjælpe dig med at vækste din virksomhed gennem professionelt og gennemarbejdet webdesign. Jeg ved, hvad der fungerer, og jeg prioriterer kundeservice og stærke relationer til mine kunder.

Udfyld kontaktformular
[site_reviews_summary schema="true" hide="bars,rating,summary"]

“Mondae har med stor succes designet vores nye hjemmeside. Frederik er altid kreativ og løsningsorienteret i udførelsen af opgaverne og har en sikker hånd i at forene lækkert design og brugervenlighed.”

Ulrik Lund-Sørensen
IPSCenter Danmark

Professionelt webdesign helt uden binding

Du bør hyre mig som freelance webdesigner, hvis du ønsker professionelt og gennemarbejdet webdesign, som matcher din virksomheds identitet og værdier. Helt uden binding eller andet med småt.

Lad os tage en snakSe eksempler

Priseksempler

Jeg tilbyder hjemmesider i flere prisklasser. Har du brug for et simpelt visitkort, er prisen lavere, end hvis du har brug for en skræddersyet hjemmeside, der kan tiltrække nye kunder. Se eksempler på mine priser her.

WordPress Basic

Velegnet til nye virksomheder, der ønsker en simpel hjemmeside, der primært fungerer som visitkort.

 • Simpelt design
 • Ideel som visitkort
 • Op til 5 undersider
 • Simpel kontaktformular
 • Opsætning i WordPress
 • Rådgivning fra start til slut
 • Finpudsning af indhold
 • Integration med marketing
 • Implementering af SEO

Fra 14.995 kr.

ekskl. moms

Bestil hjemmeside

WordPress Pro

Velegnet til etablerede virksomheder, der ønsker en professionel hjemmeside, der genererer nye kunder.

 • Skræddersyet design
 • Ideel til leadgenerering
 • Op til 30 undersider
 • Avanceret kontaktformular
 • Opsætning i WordPress
 • Rådgivning fra start til slut
 • Finpudsning af indhold
 • Integration med marketing
 • Implementering af SEO

Fra 34.995 kr.

ekskl. moms

Bestil hjemmeside

Vær opmærksom på, at ovenstående priser kun er vejledende. Jeg giver altid et skræddersyet tilbud på din nye hjemmeside, så det indfrier alle dine behov og ønsker.

Få implementeret dit webdesign i WordPress

Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken, når den allerede findes. Som freelance webdesigner anvender jeg et framework, der tager udgangspunkt i WordPress’ funktionalitet, så jeg i stedet kan lægge kræfter i at levere et gennemarbejdet webdesign.

Udfyld kontaktformularSe priser

Solid brugeroplevelse på alle enheder

Som freelance webdesigner sikrer jeg, at din hjemmeside ser fantastisk ud på alle enheder ved hjælp af responsivt design og lækkert layout. Det gælder både for større løsninger til etablerede brands og visitkort til mindre erhvervsdrivende og soloselvstændige.

Udfyld kontaktformularSe priser
5/5 stjerner på Trustpilot 5/5 stjerner på Trustpilot

"Vi har Frederik tilknyttet som ekstern konsulent  opgaver indenfor grafisk design samt WordPress  og der bliver altid leveret høj kvalitet til den aftalte tid.”

Julie Karl Koch Fahler
Agreena

5/5 stjerner på Trustpilot 5/5 stjerner på Trustpilot

Udfyld formularen og lad os snakke om dit projekt

Udfyld kontaktformularen og lad os tage en snak om dine behov, drømme og muligheder. Det er selvfølgelig helt uforpligtende – og gode råd er altid gratis.

Ring til mig

Skriv til mig

Leder du efter en kompetent freelance webdesigner?

Mit navn er Frederik Baastrup. Jeg er freelance webdesigner med erfaring fra nogle af landets førende bureauer indenfor online markedsføring, webdesign og systemudvikling. Jeg har arbejdet med webdesign i mere end 10 år, og jeg er uddannet multimediedesigner samt har en bachelor i medievidenskab ved Syddansk Universitet.

Jeg tilbyder skræddersyet webdesign, som matcher din virksomhed, din strategi og dit ambitionsniveau. Når du vælger mig som freelance webdesigner, får du en professionel sparringspartner, som går ind i projektet med drive og engagement. Jeg brænder for løsninger, som simplificere det komplekse og gør det intuitivt, samtidig med at det er pakket pænt ind i appellerende og æstetisk webdesign.

Som freelance webdesigner har jeg erfaring med design af hjemmesider for såvel ambitiøse startups og soloselvstændige som nogle af landets største virksomheder og organisationer. Uanset, hvilken opgave der er tale om, tager jeg udgangspunkt i den samme arbejdsproces, når jeg designer din hjemmeside.

Hvorfor vælge mig som freelance webdesigner?

Hvis du ikke i forvejen er klar over det, så er SEO en forkortelse for søgemaskineoptimering. De fleste besøg på din hjemmeside kommer fra Google, og det er derfor essentielt, at der bliver tænkt SEO ind allerede fra den indledende designfase. Hvis din hjemmeside ikke kan findes i Google, er der stor sandsynlighed for, at den skal redesignes, før det er muligt – og det betyder, at du smider pengene ud af vinduet, hvis du betaler for webdesign, som ikke tilgodeser Googles algoritme fra starten.

Når jeg som freelance webdesigner går i gang med en opgave, trækker jeg på mine mere end 10 års erfaring fra SEO-branchen. Jeg har arbejdet for nogle af de førende bureauer i branchen, og jeg ved, hvordan man udarbejder et website, der bliver fundet i Google. Jeg kender til alle de tricks og kneb, der skal tænkes ind i designprocessen, hvis dit website skal have succes i Google.

Når du vælger mig, får du derfor en freelance webdesigner, som ikke alene sikrer dig en professionel og æstetisk løsning. Du får et webdesign, der kan markedsføres i Google og trække tusindvis af besøgende ind på din hjemmeside hver måned. Jeg kan bidrage med alt fra specialiseret UI/UX-design og tekstforfatning til linkbuilding og løbende søgemaskineoptimering.

Skræddersyet webdesign, der matcher din identitet

Din virksomheds hjemmeside er blandt de absolut vigtigste faktorer, når det kommer til succes. En hjemmeside spiller i dag en afgørende rolle, både hvad angår erhvervelse og fastholdelse af kunder – og det gælder, uanset om du sælger konsulentydelser, fysiske produkter eller digitale abonnementer.

Som freelance webdesigner tager jeg derfor altid udgangspunkt i lige netop din virksomhed, din strategi og de mål, du har sat. Jeg designer æstetiske og professionelle hjemmesider, som skiller sig ud fra mængden, men som stadig er intuitive, brugervenlige og optimeret til Google.

Udover webdesign tilbyder jeg implementering i WordPress. Jeg bygger ingenting fra bunden, da det i min optik er et levn fra fortiden. I dag findes der en lang række sidebyggere, som kan anvendes til at implementere dit webdesign – og det er der en lang række fordele ved.

I stedet for at starte fra scratch hver gang, anvender jeg et WordPress-team med en avanceret sidebygger, som jeg implementerer designet i. På den måde kan jeg nå det hele på den halve tid, og det er samtidig langt nemmere at opdatere og vedligeholde din hjemmeside. Du sparer penge, samtidig med at du får en avanceret hjemmeside, som nemt kan måle sig med én, der er udviklet fra bunden.

Hvad koster en freelance webdesigner?

Det er forskelligt fra webdesigner til webdesigner, hvor meget du skal betale i timen. Jeg tager 700 kr. i timen, og jeg bruger typisk 30-50 timer på at designe en hjemmeside og implementere den i WordPress. Jeg tilbyder også faste priser på større projekter, så der ikke dukker uventede regninger op.

De fleste projekter, jeg udvikler, koster mellem 20.000-50.000 kr. Mine priser er ikke de laveste i branchen, men til gengæld ligger de omkring 200-400 kr. under den pris, et etableret webbureau tager i timen. Du sparer altså hurtigt mellem 6.000-12.000 kr. på et webdesign og efterfølgende implementering, som tager 30 timer.

Herudover får du fuld valuta for dine penge, da der ikke skal en projektleder ind over, som sluger en stor del af budgettet udelukkende på kommunikation, som du ikke får noget ud af i sidste ende. Hos mig er der ingen mellemmand, der kan gøre opgaven mere kompleks, end det egentlig er nødvendigt.

Fordelen ved at vælge mig som freelance webdesigner frem for et bureau er, at du ved, hvem der udfører arbejdet. Du får en professionel webdesigner, som du har direkte kontakt med. Det sikrer, at vi kommer hurtigere i mål – og samtidig sparer du flere tusinde kroner, som du i stedet kan bruge på din forretning eller bruge på andre ydelser, som kan bidrage til vækst.

Hvordan arbejder jeg med webdesign?

Som freelance webdesigner har jeg en fast arbejdsrutine, som jeg anvender til langt de fleste af mine projekter. Jeg har brugt mange år på at specialisere mig indenfor webdesign, og derfor ved jeg, hvordan jeg kan skabe seriøse resultater, der virker hver gang.

Vi starter altid med, at jeg bliver kontaktet. Du ringer eller skriver til mig, fordi du ønsker et uforpligtende tilbud på webdesign. Her taler vi sammen omkring din forretning, dine mål og dine idéer. Jeg plejer at bruge minimum én time på den indledende samtale, hvorefter jeg har de informationer, jeg skal bruge.

De informationer, jeg har fået, samler jeg til et konkret tilbud. Jeg er grundig, når jeg udarbejder tilbud på webdesign, og derfor gennemgår jeg alle de trin, vi skal igennem, før din hjemmeside kan lanceres. Det første trin er wireframing, hvor jeg udarbejder den overordnede struktur for din hjemmeside.

Næste trin er at omsætte wireframes’ne til det egentlige webdesign. Undervejs kan du naturligvis komme med feedback, så vi er sikre på, at du får et webdesign, som matcher dine ønsker. Jeg arbejder dog ikke med ført hånd, hvorfor du udelukkende skal vælge mig, hvis du har tillid til, at jeg har de rette kompetencer til at løfte opgaven.

Hvis der er behov for det, udarbejder jeg en SEO-strategi og en plan for det indhold, der skal op på din hjemmeside. Jeg tilbyder at stå for teksterne på din hjemmeside, men du er også velkommen til at gøre det selv. Hvis du selv står for at udarbejde teksterne, kan jeg dog ikke tilbyde søgemaskineoptimering af indholdet, da teksternes indhold og struktur er afgørende for, om din hjemmeside får succes i søgeresultaterne.

Endeligt implementeres webdesignet i WordPress, hvorefter den lanceres og opgaven afsluttes. Når din professionelle WordPress-hjemmeside er færdig, er det dig, der ejer den. Jeg arbejder primært udelukkende med webdesign, som ejg selv kan implementere i WordPress efterfølgende.

Hvorfor vælge en freelance webdesigner frem for et bureau?

Der er mange fordele ved at vælge en freelance webdesigner frem for et bureau. Generelt set, så får du samme produkt, men forskellen er, at du ved, hvem der udfører arbejdet for dig. Du risikerer derfor ikke, at det er en junior-designer uden megen erfaring, der udfører arbejdet for dig.

I stedet kan du træffe et valg på baggrund af de referencer, som den freelance webdesigner, du vælger, har på sin hjemmeside. På den måde har du en langt bedre fornemmelse af, hvad du får, end hvis du vælger et decideret webbureau. Det kan dog i nogle tilfælde være en fordel at vælge et webbureau.

Hvis du har brug for en større og mere kompleks løsning, så vil et webbureau ofte være bedre rustet til at tage sig af opgaven. Hvis du derimod har brug for en mindre løsning, hvor der er fokus på design og leadgenerering, så er en freelance webdesigner ofte det helt rigtige valg.

En freelance webdesigner er billigere end et bureau

Ovenstående er ikke den eneste fordel ved at vælge en freelance webdesigner. Ofte er prisen også langt bedre end hos større bureauer, fordi du ikke betaler for dyre mellemled, projektleder og bureaukrati, som du i sidste ende ikke får noget ud af. Et større og mere etableret webbureau har langt flere udgifter til lønninger og drift, og det smitter af i den pris, du betaler for din løsning.

Når du vælger en freelance webdesigner, så har vedkommende typisk minimale udgifter, og det betyder, at timeprisen er langt lavere end hos et bureau. Det samme gør sig gældende for min timepris, som er omkring 40-50% billigere end den pris, som større bureauer tager – og det er samme produkt, du får, når alt kommer til alt.

Der er derfor god grund til at vælge en freelance webdesigner, hvis du vil have én fast kontaktperson, som er den samme, der leverer dit design, samtidig med at du får en langt lavere pris. Du sparer penge, og samtidig får du i mange tilfælde en bedre og mere gennemarbejdet løsning, hvis du vælger den rigtige freelance webdesigner.

Du er garanteret et webdesign, der indfrier dine forventninger

Jeg får primært nye kunder, når mine nuværende eller tidligere kunder anbefaler mig til andre. Derfor arbejder jeg altid aktivt for at indfrie mine kunders forventninger og i mange tilfælde også overstige dem. Det betyder nemlig, at de anbefaler mig videre, og på den måde får jeg kunder i min forretning.

Hvis jeg derimod har en utilfreds kunde, så fraråder de andre at hyre mig – og samtidig risikerer jeg også at få negative anmeldelser i Google og på Trustpilot, hvilket svækker min forretning gevaldigt. Derfor har jeg altså hovedet på blokken, for jeg skal levere, hvis jeg vil beskytte mit omdømme.

Af samme årsag kan du forvente, at jeg går all-in, når du hyrer mig som freelance webdesigner. Jeg arbejder målrettet for at sikre dig det bedst mulige resultat, og derfor tilbyder jeg også 100% tilfredshedsgarant. Hvis jeg ikke er i stand til at løfte opgaven som aftalt, så bliver du ikke faktureret, og det er din garanti for, at du ikke bliver bundet af en aftale, som i sidste ende ikke imødekommer dit behov.

Har du nogen spørgsmål? lad os tage en snak

Hvis der er noget, du er i tvivl om, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så svarer vi på dine spørgsmål og hjælper dig med at vælge den rigtige pakke. Du får svar på din henvendelse inden for 24 timer, og vi tager telefonen mellem 09:00 og 15:00 på hverdage.

Udfyld kontaktformularRing på 41 32 23 92

Vælg din løsning

Her kan du læse mere om de to løsninger, vi tilbyder. Vælg den pakke, som matcher din virksomheds behov.

WordPress Basic

Simpel hjemmeside til nye eller mindre virksomheder, som primært har brug for et visitkort. Det helt rigtige valg til dig, som er soloselvstændig eller bare har brug for en enkel og minimalistisk WordPress-hjemmeside, så du kan vise omverdenen, at du eksisterer.

Priser fra 8.995 kr.

WordPress Pro

Professionel hjemmeside med fokus på konvertering. Få en skræddersyet hjemmeside, som dukker op i Google og matcher din virksomheds salgsstrategi. Du får med andre ord en æstetisk og optimeret hjemmeside, som arbejder aktivt for at tiltrække kunder.

Priser fra 16.995 kr.

[site_reviews_summary schema="true" hide="bars,rating,summary"]

“Mondae har med stor succes designet vores nye hjemmeside. Frederik er altid kreativ og løsningsorienteret i udførelsen af opgaverne og har en sikker hånd i at forene lækkert design og brugervenlighed.”

Ulrik Lund-Sørensen
IPSCenter Danmark