Vi designer effektive og brugervenlige webshop-løsninger, der konverterer.

Få en professionel webshop, der gør det muligt at sælge dine produkter over nettet. Med en brugervenlig og konverteringsoptimeret webshop bliver du synlig for potentielle kunder fra hele landet.

Professionel webshop i WooCommerce

Vi bygger professionelle webshops, der er skræddersyet til din forretning og de produkter, du sælger. Med en elegant, stilsikker og konverteringsoptimeret webshop efterlader du den besøgende med en positiv fornemmelse af din forretning.

For 15.500 kr. får du blandt andet:

  • Tilpasset design
  • Opsætning af sider og menu
  • Teknisk SEO
  • Ekspertrådgivning
  • WordPress som CMS
  • Mobilvenligt design
  • Hastighedsoptimering
  • Lancering
Kontakt os nu

Få en professionel WooCommerce-webshop,
der inkluderer alt, hvad du skal bruge.

Skræddersyet design

Vi skræddersyer et konverteringsoptimeret design, der matcher de produkter, du sælger.

Intuitivt kontrolpanel

WooCommerce sikrer et brugervenligt kontrolpanel, hvor du kan styre din webshop.

Fast kontaktperson

Al kommunikation går gennem din faste kontaktperson, så processen er så enkel som muligt.

All in one-løsning

Saml alle dine marketing-aktiviteter hos os og få én  leverandør til en favorabel pris.

Opsætning af 10 produkter

Vi opsætter de første 10 produkter og lærer dig, hvordan du opsætter de resterende.

SEO-optimering

Din webshop er køreklar til Google, så du kan få besøgende via søgemaskinerne.

Nemt checkout

Et intuitivt checkout-flow sikrer, at kunderne har nemt ved at gennemføre handlen.

Hosting

Vi tilbyder at hoste din hjemmeside, hvis ikke du selv har fundet en hostingudbyder.

Proces for udvikling af webshop

Vi bruger altid samme arbejdsproces, når vi designer, udvikler og lancerer professionelle hjemmesider. Din kontaktperson vejleder dig fra indledende samtale til færdig hjemmeside, så du føler dig tryg gennem hele forløbet.

#1: Indledning

Alle projekter starter med en indledende snak omkring din forretning, dine produkter og generelle ønsker. Dette foregår som udgangspunkt via telefon og mail.

#2: Opsætning

Baseret på vores samtale udarbejder vi et design til dine nye webshop. Når udkastet er godkendt, opsætter vi det i WooCommerce i et staging-miljø.

#3: Tilretning

Når din nye webshop er udviklet, vil der som regel være nogle enkelte rettelser. Disse foregår i samarbejde med dig, så du bliver tilfreds med din webshop.

#4: Lancering

Når din nye webshop er godkendt, lægger vi den online. Nu kan du selv redigere, administrere og opdatere dit produktsortiment – og servicere dine kunder, når de bestiller.

Professionel webshop

En professionel webshop er vigtig, hvis du planlægger at sælge dine produkter på nettet. Først og fremmest er det vigtigt, at din webshop er brugervenlig, så kunden rent faktisk har mulighed for at finde frem til de produkter, du har, putte dem i kurven og gennemføre handlen.

Herudover er det nødvendigt, at din webshop kan findes i Google på søgninger, der er relevante for de produkter og kategorier, du har i dit sortiment. Det stiller krav til det tekniske fundament, siden er bygget op omkring, ligesom sidestruktur og indhold er væsentligt, hvis kundens indgangsvinkel skal være gennem søgemaskinerne.

Vi udvikler webshops i WooCommerce

Det er ikke ligegyldigt, hvilket system din webshop er bygget op omkring. Vi kan lige så godt lægge kortene på bordet – hvis du har behov for en stor webshop med flere tusinde produkter, så er det ikke os, du skal have fat i.

Vi er eksperter i at udvikle webshops til små og mellemstore forretninger, der har behov for en æstetisk, brugervenlig og konverteringsoptimeret løsning, der fokuserer på kvalitet frem for kvantitet. Vi anvender WooCommerce, en udvidelse til WordPress, som egner sig perfekt til netop dén type webshops.

Hvorfor vælge WooCommerce?

WooCommerece er en open source-løsning, der kan kobles samme med WordPress. Det betyder, at det ikke koster noget – i modsætning til eksempelvis Shopify. Samtidig er det et brugervenligt og intuitivt system, der gør det nemt at administrere din webshop.

Du kan nemt opdatere dit varelager, holde styr på ordrer, se kundernes oplysninger, administrere rabatkoder og alt andet, du har brug for, når du driver en professionel og moderne webshop. Samtidig er det nemt at redigere i sidens struktur selv, og du behøver intet kendskab til programmering.

Hosting af din webshop

Det er vigtigt, at din webshop har minimal nedetid, så du ikke går glip af vigtigt salg. Samtidig er det essentielt, at din webshop kan håndtere store mængder af trafik, hvis du eksempelvis holder udsalg eller af andre årsager får mange besøgende på samme tid.

Når du er kunde hos os, ejer du selv din webshop efterfølgende. Det betyder, at du ikke er bundet til et månedligt abonnement, ligesom du selv kan vælge din hosting-udbyder. Hvis du ikke ønsker selv at stå for hosting, tilbyder vi at hoste din side for dig. Vi giver altid en skarp pris på hosting af din webshop, og vi hjælper dig også gerne med at vælge en stabil hosting-udbyder.

Få en lynhurtig webshop, som sikrer en god brugeroplevelse

Hastigheden på din webshop er vigtigt – det er afgørende for, om dine potentielle kunder har en god brugeroplevelse, når de interagerer med shoppen. Hvis webshoppen er langsom, vil det ikke alene gå udover brugeroplevelsen, men også resultere i en lav konverteringsrate, ringe placeringer i Google og en lang række andre negative konsekvenser.

Vi sørger for, at dine produktbilleder fylder mindst muligt, at siderne er lette, samt at der ikke er noget, der resulterer i langsomme loadtider. En professionel webshop fra Mondae bliver indlæst hurtigt, ligesom den besøgende nemt og hurtigt kan interagere med den, så du er sikret mest muligt salg.

Kategori- og produktbeskrivelser

Hvis du har behov for hjælp til at udarbejde kategori- og produktbeskrivelser, der appellerer til den besøgende og Google, er vores dygtige team klar til at hjælpe dig. Vores kompetente tekstforfattere skriver tekster, der er informerende og opfordrer til salg, samtidig med at de imødekommer Googles algoritme. Du øger dine chancer for salg, når du har ordentligt og gennemarbejdet indhold på din webshop.

Vil du selv stå for at skrive indholdet til din webshop, kan vi hjælpe dig med, hvad du skal være opmærksom på, når du skriver dem. Du får altid kyndig vejledning til, hvordan du selv opdaterer og optimerer dine kategori- og produktbeskrivelser, så du nemt kan klare det på egen hånd.

Brugervenligt design, der matcher dine produkter

Vi designer din nye webshop med udgangspunkt i konverteringsoptimering samt en nem og intuitiv brugeroplevelse. Samtidig sørger vi for, at designet stemmer overens med de værdier, der karakteriserer din virksomhed.

Det er vigtigt, at der er tydelige call to actions, så kunden nemt kan navigere på websitet. Designet bliver udarbejdet med udgangspunkt i best practise indenfor konverteringsoptimering, så du får så mange salg som muligt med din nye webshop.

Din nye webshop kan tilgås på alle enheder

De fleste anvender mobilen, når de handler på nettet. Derfor er det essentielt, at din webshop kan tilgås på alle enheder, så du er sikret salg, uanset om kunden besøger din webshop fra mobil, tablet, desktop eller en hvilken som helst anden enhed.

Vi tilpasser designet, så det ser godt ud og er nemt at anvende på alle enheder. Det resulterer i en højere konverteringsrate, ligesom det har en positiv indflydelse på dine placeringer i søgeresultaterne. Du får altså mere ud af din webshop, når den fungerer optimalt på alle enheder.

Hvorfor investere i enprofessionel webshop?

En professionel webshop er en investering, der tjener sig selv hjem mange gang. En professionel webshop er designet med udgangspunkt i din forretning og dine produkter, så du opnår den højest muligt konverteringsrate.

Flere kunder

En professionel webshop sikrer dig flere besøgende, kunder og en højere konverteringsrate.

Alle enheder

Webshoppen er intuitiv og brugervenlig på både mobil, tablet og computer.

Trafik fra Google

En professionel webshop kan nemt findes på relevante søgeforespørgsler i Google.

Intuitivt kontrolpanel

Du kan nemt selv opdatere og redigere dit varesortiment md en professionel webshop.

Priseksempler

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, som egner sig til de alle typer virksomheder. Vælg den, der matcher dit behov og ambitionsniveau. Er du i tvivl? Så ring på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@mondae.dk, så hjælper vi dig med at vælge rigtigt.

Basis-hjemmeside

WordPress som CMS

Simpelt webdesign

Opsætning af kontaktformular

Privatlivspolitik og cookie-notifikation

Simpelt blogunivers

Opsætning af billeder, video og tekst


Prisniveau:

6-12.000 kr.

Mest populære pakke

Basis inkl. design

Alt fra ‘basis’-pakken

+ Design af forside + 1 underside

+ Tekstforfatning

+ Søgeordsanalyse

+ Komprimering af billeder

+ 4 relevante links


Prisniveau:

12-55.000 kr.

Skræddersyet løsning

Alt fra ‘basis inkl. design’-pakken

+ Ubegrænset design af undersider

+ Kodet fra bunden

+ Udvidet søgeordsanalyse

+ Skræddersyede funktioner

+ Opsætning af design i prototype


Prisniveau:

+50.000 kr.

En professionel webshoper skræddersyet til dine produkter

Det er ikke uvæsentligt, at din designet på din webshop udstråler de samme værdier, som din forretning og dine produkter. Kunden skal med det samme kunne afkode, hvilken kvalitet og hvilket prisniveau produkterne befinder sig i.

Når vi designer din nye webshop, tager vi derfor udgangspunkt i din forretning og dine produkter. Sammenhængen mellem visuel udformning og forretningsmæssige værdier er med til at skabe troværdighed og hæve konverteringsraten.

Kontakt os nu

Du kan godt bygge en webshop fra bunden selv – og der findes endda skabeloner, du kan tage udgangspunkt i. Det er dog ikke en selvfølge, at du opnår en tilfredsstillende konverteringsrate, medmindre du har forstand på, hvordan man arbejder med brugervenlighed og struktur på en webshop.

Når du hyrer os til at designe og udvikle din webshop, er det vores erfaring du betaler for. Vi ved, hvordan man skal gribe designprocessen af, så du ikke bare får en æstetisk og brugervenlig løsning, men også en løsning, der er skræddersyet dine potentielle kunder.

Vi udvikler ikke din nye webshop fra bunden, da det vil resultere i en pris, som de færreste kan betale. Samtidig findes der systemer, der er skræddersyet til at imødekomme de behov, du har til en moderne og professionel webshop. Der er ingen grund til at bygge noget fra bunden, når der findes en eksisterende løsning, som opfylder behovet.

Selvom vi ikke udvikler din webshop fra bunden, betyder det ikke, at du ikke får en skræddersyet løsning. Vi gør ikke brug af tema-baserede løsninger, hvorfor du får en unik webshop, der matcher din virksomhed, dine produkter og dine ønsker. Når du vælger os, er det, fordi du ønsker en lækker, æstetisk og brugervenlig webshop til en fair pris.

Vi anvender WooCommerce til din nye webshop. Det er en udvidelse til WordPress, hvorfor du vil have nemt ved at administrere din webshop, hvis du i forvejen kender til WordPress. Hvis ikke du har erfaring med WordPress, bør du ikke være bekymret – det er både intuitivt og brugervenligt, og så findes der utallige tutorials, videoer og artikler, der beskriver alt, hvad der er værd at vide om systemet.
Samtidig er både WooCommerce og WordPress gratis, hvorfor du ikke skal betale dyrere gebyrer og abonnementer for at have din webshop kørende. Du betaler os en engangsbetaling for at designe og opsætte din webshop, hvorefter du selv ejer din løsning – og altså ikke skal betale et abonnement hos tredjepart.

Når du vælger os som samarbejdspartner til din nye webshop, får du ikke kun et bureau, der kan hjælpe dig med design og udvikling. Vi arbejder med digital markedsføring og hjælper hver dag vores kunder med at opnå større synlighed, få flere kunder og øge omsætningen.
Vores speciale er SEO og content marketing, men vi tilbyder også Google Ads og Facebook-annoncering, hvorfor du er i trygge hænder, når du vælger os. Vi giver hellere end gerne et gratis og uforpligtende tilbud på markedsføring af din nye webshop.

Vi anvender WooCommerce, som er en udvidelse til WordPress, som er det absolut mest anvendte CMS til hjemmesider i verden. Det betyder, at det er et utroligt veldokumenteret system, så du nemt kan administrere varelageret på din nye webshop selv.
Hvis du hellere vil have os til det, kan vi også hjælpe dig. Vi tilbyder en serviceaftale, så du blot skal ringe eller skrive til os, hvorefter vi tager hånd om din forespørgsel med det samme. Det bliver ikke nemmere at vedligeholde din nye webshop.

Ofte stillede spørgsmål

Det korte svar er nej – der er ingen løbende udgifter til din webshop, når først du har betalt for den. Du har dog altid mulighed for at købe online markedsføring, vedligeholdelse eller hosting, der betales som et løbende abonnement.

Der går som udgangspunkt mellem 3-4 uger, fra du har bestilt din nye webshop, indtil den er færdig. Leveringstiden varierer dog, afhængigt af hvor hurtig  du er til at vende tilbage på henvendelser og levere det materiale, vi skal bruge.

Hvis ikke, du har produktbilleder, -beskrivelser og øvrigt materiale klar, går der som regel længere tid, før din webshop er færdig. Er det hele tilgængeligt fra start, vil du dog typisk skulle regne med, at der går mellem 3 og 4 uger, før din webshop er færdig.

Du bestemmer selv, om du vil finde din egen hosting, eller om vi skal sørge for at hoste din webshop for dig. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, står vi altid til rådighed i forhold til at rådgive dig, så du vælger den mest optimale løsning.

Vi tilbyder fleksibel webshop-hosting, som tager udgangspunkt i det behov, du har. Vælger du, at vi skal hoste din webshop, får du samtidig service og vedligeholdelse med i dit abonnement.

Du betaler de første 50 % af den samlede pris for din nye webshop, når vi starter samarbejdet op. Det er vores garanti for, at du er seriøs omkring samarbejdet, og samtidig din garanti for, at vi tager dig seriøst.

Når din webshop er færdig, betaler du den sidste halvdel. Hvis du har behov for at få delt betalingen op i flere rater, er vi som regel fleksible og klar på at finde en løsning, der matcher dit behov.

Vi er klar over, at det er vigtigt, din webshop kan tilgås fra alle enheder. Derfor sørger vi for, at den ser godt ud, uanset om den besøgende tilgår din webshop fra en mobil enhed som smartphone og tablet, eller om vedkommende bruger computeren.

De webshops, vi udvikler, er konverteringsoptimerede – og det betyder, at de kan anvendes på alle enheder.

Er der noget,
du er i tvivl om?

Hvis der er noget, du er i tvivl om, svarer vi hellere end gerne på dine spørgsmål. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.

42 31 23 92kontakt@mondae.dk