Webshop

Styrk din forretning med en professionel webshop udviklet i WooCommerce.

Din webshop er ikke bare et salgsvindue, hvor du viser dine produkter frem. Den er hele kernen i din forretning, så hvorfor gå på kompromis? Med den rigtige webshop-løsning investerer du i flere salg og mindre ressourcespild.

Vi starter altid med en indledende samtale, hvor vi finder ud af, hvilke ønsker og behov du har til din kommende webshop. Herefter udarbejder vi et design, der matcher dine ambitioner. Designet omsættes til kode, hvorefter vi er klar til at lancere din webshop.

Lyder det interessant? Ring til os på (+45) 42 31 23 92, så tager vi en snak omkring dine muligheder. Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder, når vi udvikler din webshop, herunder.

Vi analyserer din virksomhed og lægger en strategi.

Før vi går i gang, tager vi altid et indledende møde, hvor vi gennemgår de behov og ønsker, du har. Blandt andet snakker vi om, hvilke funktioner der er brug for. Når vi har defineret en kravspecifikation, lægger vi en strategi for din kommende webshop.

Den resterende del af vores arbejde baseres på den indeledende samtale, men du er med hele vejen. Vi konsulterer dig gennem hele processen, så du hele tiden selv har en finger på pulsen.

Vi udarbejder et design, der omsættes til kode.

Når kravspecifikation og strategi er på plads, udarbejdes et designudkast, der imødekommer disse punkter. Når udkastet er færdigt, retter vi til, indtil du er 100 procent tilfreds.

Nu er det op til vores udvikler at omsætte designet til din nye webshop. Før den lanceres, sikrer vi, at alle funktioner fungerer, som de skal.

Din webshop lanceres, så du er klar til at sælge.

Når vi har sikret, at alle funktioner virker, som de skal, er din nye webshop klar til at gå online. Du kan nu komme i gang med det, der er hele kernen i din forretning; at sælge.

Mondae er et fullservice bureau, hvorfor vi også tilbyder markedsføring for din nye webshop. På den måde kan du opnå større synlighed blandt din målgruppe. Samtidig kan vi hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine onlineaktiviteter.

Spørgsmål? Vores support sidder klar til at hjælpe dig.

Er der noget, du er i tvivl om? Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål- Du behøver nemlig ikke at være teknisk for at være kunde hos os. Vi yder gratis support på vores webløsninger den første måned, så vi er sikre på, at du kommer godt fra start.

Du kan fange os på (+45) 42 31 23 92 i tidsrummet fra 09:00 – 16:00 i hverdagene, og ellers kan du altid kontakte os via mail.

Sørgsmål? Er du i tvivl om noget, så ring til os på (+45) 42 31 23 92 eller send en mail til kontakt@mondae.dk.