WooCommerce webshop

Professionel WooCommerce webshop, skræddersyet til dine produkter.

Jeg bygger skræddersyede WooCommerce webshops med fokus på æstetik, brugervenlighed og funktionalitet. Din nye WooCommerce webshop er konverteringsoptimeret og køreklar til Google. Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud på en skræddersyet WooCommerce webshop.

Estimér projektSe cases

Boost dit salg med en professionel og brugervenlig WooCommerce webshop.

Med en professionel WooCommerce webshop er din virksomhed gearet til at sælge produkter over nettet. Få en æstetisk, brugervenlig og konverteringsoptimeret webshop, der skaber synlighed og øger kendskabsgraden blandt dine potentielle kunder.

Jeg designer og udvikler din hjemmeside, så den er optimeret med henblik på at skabe flest mulige salg. De besøgende bliver konverteret til nye kunder, og du opnår en større kendskabsgrad med en professionel WooCommerce webshop.

+315%

mere trafik

-21%

bounce rate

+43%

hurtigere indlæsning

+29%

flere konverteringer

Jeg bygger professionelle WooCommerce webshops med fokus på brugervenlighed.

Det er vigtigt, at du har en professionel webshop, der fungerer som salgsvindue for dine produkter. Alle vores WooCommerce webshops er køreklar til Google, så du opnår mere synlighed.

Jeg designer WooCommerce webshops med henblik på at skabe sammenhæng mellem dit brand, dine produkter og din salgsstrategi.

  • Design, der understøtter din salgsstrategi
  • Skab mere trafik til din hjemmeside
  • Få flere kundehenvendelser
  • Skab mere salg og vækst din virksomhed
Udfyld kontaktformular

Få en professionel WooCommerce webshop uden binding eller andet med småt.

Når du vælger Mondae til leverandør af din nye WooCommerce webshop, ejer du selv det endelige produkt. Der er ingen binding eller andet med småt, som du burde have været opmærksom på. Du betaler én gang – og så er det op til dig, om du vil bruge os til videreudvikling, eller du hellere vil fortsætte på egen hånd.

Uanset, hvilken løsning du vælger, får du en solid træning i systemet. Jeg arbejder med WooCommerce, så hvis du i forvejen har kendskab til WordPress, er læringskurven forholdsvist simpel.

Udfyld kontaktformular
Hvorfor vælge en WooCommerce webshop?

WooCommerce er en fleksibel platform, der kan alt, hvad en professionel webshop indebærer.

En del af WordPress

WooCommerce er en udvidelse til WordPress, hvorfor du får alle de velkendte funktioner, når du vælger en WooCommerce webshop.

Brugervenligt system

Når du vælger en WooCommerce webshop, får du et fleksibelt og brugervenlig system, hvor du nemt kan oprette og redigere i dine produkter.

Nemt at arbejde med SEO

Det er vigtigt, at din WooCommerce webshop kan findes i Google. Heldigvis er det nemt at arbejde med SEO på WooCommerce webshops.

Stort community

Der findes et stort community omkring WordPress og WooCommerce. Det betyder, at du altid kan få hjælp, hvis der opstår udfordringer.

Mere effektiv udvikling

Når du vælger WooCommerce som platform til din webshop, skal alt ikke udvikles fra bunden. Det sparer dig for både tid og penge.

Plugins sikrer funktionalitet

Der findes et væld af plugins, som kan tilføje ekstra funktionalitet til din WooCommerce webshop, uden det skal udvikles fra bunden.

Integration med regnskabssystem

Du kan integrere WooCommerce med de fleste regnskabsprogrammer, så dine salg automatisk registreres = mindre manuelt arbejde for dig.

Mobilvenligt design

Alle WooCommerce webshops, jeg bygger, er designet, så de automatisk tilpasser sig den enhed, den besøgende tilgår den fra.

Hurtig loadtid

Få en lynhurtig WooCommerce webshop, som indlæses på få sekunder. Det sikrer dig højere brugervenlighed og dermed øget omsætning.

Designproces

Sådan går vi fra idé til færdig WooCommerce webshop.

Jeg designer din hjemmeside med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Når jeg designer, kombinerer jeg æstetik, brugervenlighed og forretningsforståelse, så du får en professionel WordPress hjemmeside, der arbejder for din forretnings vækststrategi.

1. Indledning

Jeg starter større designprojekter med at skitsere struktur og indhold, så der er styr på alt, før skitserne formgives til det endelige design.

2. Tilretning

Det endelige webdesign til udarbejdes i Figma, så vi er sikre på, at alt er, som det skal være, før det implementeres i WordPress.

Et udpluk af mine seneste cases.

"Vi har i over 2 år haft Frederik tilknyttet som ekstern konsulent på opgaver indenfor grafisk design samt WordPress. Frederik leverer altid høj kvalitet til tiden. Vi kan absolut anbefale Frederik!”

Julie Karl Koch Fahler
Agreena

Har du nogen spørgsmål?

Frederik sidder klar til at rådgive dig til den rigtige løsning for dig og din virksomhed. Ring nu på 42 31 23 92. Du kan også udfylde kontaktformularen og få svar indenfor 24 timer.

Professionel WooCommerce webshop

En professionel webshop er vigtig, hvis du planlægger at sælge dine produkter på nettet. Først og fremmest er det vigtigt, at din WooCommerce webshop er brugervenlig, så kunden rent faktisk har mulighed for at finde frem til de produkter, du har, putte dem i kurven og gennemføre handlen.

Herudover er det nødvendigt, at din webshop kan findes i Google på søgninger, der er relevante for de produkter og kategorier, du har i dit sortiment. Det stiller krav til det tekniske fundament, siden er bygget op omkring, ligesom sidestruktur og indhold er væsentligt, hvis kundens indgangsvinkel skal være gennem søgemaskinerne.

Design og udvikling

Det er ikke ligegyldigt, hvilket system din webshop er bygget op omkring. Jeg kan lige så godt lægge kortene på bordet – hvis du har behov for en stor webshop med flere tusinde produkter, så er det ikke os, du skal have fat i.

Jeg er ekspert i at udvikle webshops til små og mellemstore forretninger, der har behov for en æstetisk, brugervenlig og konverteringsoptimeret løsning, der fokuserer på kvalitet frem for kvantitet. Jeg anvender WooCommerce, en udvidelse til WordPress, som egner sig perfekt til netop dén type webshops.

Hvorfor vælge WooCommerce?

En WooCommerece webshop er en open source-løsning, der kan kobles samme med WordPress. Det betyder, at det ikke koster noget – i modsætning til eksempelvis Shopify. Samtidig er det et brugervenligt og intuitivt system, der gør det nemt at administrere din webshop.

Du kan nemt opdatere dit varelager, holde styr på ordrer, se kundernes oplysninger, administrere rabatkoder og alt andet, du har brug for, når du driver en professionel og moderne webshop. Samtidig er det nemt at redigere i sidens struktur selv, og du behøver intet kendskab til programmering.

Hosting af din WooCommerce webshop

Det er vigtigt, at din webshop har minimal nedetid, så du ikke går glip af vigtigt salg. Samtidig er det essentielt, at din webshop kan håndtere store mængder af trafik, hvis du eksempelvis holder udsalg eller af andre årsager får mange besøgende på samme tid. Du kan læse mere om WooCommerce her.

Når du er kunde hos os, ejer du selv din webshop efterfølgende. Det betyder, at du ikke er bundet til et månedligt abonnement, ligesom du selv kan vælge din hosting-udbyder. Hvis du ikke ønsker selv at stå for hosting, tilbyder jeg at hoste din side for dig. Jeg giver altid en skarp pris på hosting af din webshop, og jeg hjælper dig også gerne med at vælge en stabil hosting-udbyder.

Udfyld kontaktformular

Få en lynhurtig WooCommerce webshop

Hastigheden på din WooCommerce webshop er vigtigt – det er afgørende for, om dine potentielle kunder har en god brugeroplevelse, når de interagerer med shoppen. Hvis webshoppen er langsom, vil det ikke alene gå udover brugeroplevelsen, men også resultere i en lav konverteringsrate, ringe placeringer i Google og en lang række andre negative konsekvenser.

Jeg sørger for, at dine produktbilleder fylder mindst muligt, at siderne er lette, samt at der ikke er noget, der resulterer i langsomme loadtider. En professionel webshop fra Mondae bliver indlæst hurtigt, ligesom den besøgende nemt og hurtigt kan interagere med den, så du er sikret mest muligt salg.

Kategori- og produktbeskrivelser

Hvis du har behov for hjælp til at udarbejde kategori- og produktbeskrivelser, der appellerer til den besøgende og Google, er vores dygtige team klar til at hjælpe dig. Vores kompetente tekstforfattere skriver tekster, der er informerende og opfordrer til salg, samtidig med at de imødekommer Googles algoritme. Du øger dine chancer for salg, når du har ordentligt og gennemarbejdet indhold på din WooCommerce webshop.

Vil du selv stå for at skrive indholdet til din WooCommerce webshop, kan jeg hjælpe dig med, hvad du skal være opmærksom på, når du skriver dem. Du får altid kyndig vejledning til, hvordan du selv opdaterer og optimerer dine kategori- og produktbeskrivelser, så du nemt kan klare det på egen hånd.

Brugervenlig WooCommerce webshop

Jeg designer din nye WooCommerce webshop med udgangspunkt i konverteringsoptimering samt en nem og intuitiv brugeroplevelse. Samtidig sørger jeg for, at designet stemmer overens med de værdier, der karakteriserer din virksomhed.

Det er vigtigt, at der er tydelige call to actions, så kunden nemt kan navigere på websitet. Designet bliver udarbejdet med udgangspunkt i best practise indenfor konverteringsoptimering, så du får så mange salg som muligt med din nye WooCommerce webshop.

Ser godt ud på alle enheder

De fleste anvender mobilen, når de handler på nettet. Derfor er det essentielt, at din WooCommerce webshop kan tilgås på alle enheder, så du er sikret salg, uanset om kunden besøger din WooCommerce webshop fra mobil, tablet, desktop eller en hvilken som helst anden enhed.

Jeg tilpasser designet, så det ser godt ud og er nemt at anvende på alle enheder. Det resulterer i en højere konverteringsrate, ligesom det har en positiv indflydelse på dine placeringer i søgeresultaterne. Du får altså mere ud af din WooCommerce webshop, når den fungerer optimalt på alle enheder.