Vi har hjulpet 150+ glade kunder

Dit personlige WordPress-bureau

Webbureau med speciale i WordPress-løsninger

Mondae er et WordPress bureau med base i Odense, men vi har kunder i hele landet. Vi designer og implementer brugervenlige WordPress-hjemmesider samt WooCommerce-webshops. Du bør vælge os, hvis du ønsker en seriøs og professionel samarbejdspartner, der er ambitiøs på dine vegne. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Udfyld kontaktformularSe priser
Mobilvenligt design

Din nye hjemmeside bliver designet, så den ser godt ud på alle enheder – både mobil, tablet og computer.

Fast kontaktperson

Slut med kommunikation, der går tabt. Hos os har du direkte kontakt med personen, som udfører arbejdet.

Ingen binding

Besværlige kontrakter og lange bindinger? Ikke hos os. Når din hjemmeside er færdig, får du 100% ejerskab over den.

Professionel WordPress hjemmeside uden binding

Få en professionel WordPress-hjemmeside, der matcher din virksomheds identitet. Helt uden binding eller andet med småt – og du har selvfølgelig 100% ejerskab over siden, når den er færdig.

Læs mere om WordPressSe eksempler
[site_reviews_summary schema="true" hide="bars,rating,summary"]

“Mondae har med stor succes designet vores nye hjemmeside. Frederik er altid kreativ og løsningsorienteret i udførelsen af opgaverne og har en sikker hånd i at forene lækkert design og brugervenlighed.”

Ulrik Lund-Sørensen
IPSCenter Danmark

5/5 stjerner på Trustpilot 5/5 stjerner på Trustpilot

Udfyld formularen og lad os snakke om dit projekt

Udfyld kontaktformularen og lad os tage en snak om dine behov, drømme og muligheder. Det er selvfølgelig helt uforpligtende – og gode råd er altid gratis.

Ring til mig

Skriv til mig

Priseksempler

Jeg tilbyder hjemmesider i flere prisklasser. Har du brug for et simpelt visitkort, er prisen lavere, end hvis du har brug for en skræddersyet hjemmeside, der kan tiltrække nye kunder. Se eksempler på mine priser her.

WordPress Basic

Velegnet til nye virksomheder, der ønsker en simpel hjemmeside, der primært fungerer som visitkort.

 • Simpelt design
 • Ideel som visitkort
 • Op til 5 undersider
 • Simpel kontaktformular
 • Opsætning i WordPress
 • Rådgivning fra start til slut
 • Finpudsning af indhold
 • Integration med marketing
 • Implementering af SEO

Fra 14.995 kr.

ekskl. moms

Bestil hjemmeside

WordPress Pro

Velegnet til etablerede virksomheder, der ønsker en professionel hjemmeside, der genererer nye kunder.

 • Skræddersyet design
 • Ideel til leadgenerering
 • Op til 30 undersider
 • Avanceret kontaktformular
 • Opsætning i WordPress
 • Rådgivning fra start til slut
 • Finpudsning af indhold
 • Integration med marketing
 • Implementering af SEO

Fra 34.995 kr.

ekskl. moms

Bestil hjemmeside

Vær opmærksom på, at ovenstående priser kun er vejledende. Jeg giver altid et skræddersyet tilbud på din nye hjemmeside, så det indfrier alle dine behov og ønsker.

5/5 stjerner på Trustpilot 5/5 stjerner på Trustpilot

"Vi har Frederik tilknyttet som ekstern konsulent  opgaver indenfor grafisk design samt WordPress  og der bliver altid leveret høj kvalitet til den aftalte tid.”

Julie Karl Koch Fahler
Agreena

WordPress bureau

Mondae er et WordPress bureau beliggende i Odense. Vi designer og udvikler WordPress-hjemmesider og WooCommerce-webshops for kunder i hele landet – og vi vil også gerne være dit WordPress bureau, uanset om din virksomhed er beliggende på Fyn, Sjælland eller i Jylland.

Frederik, der står bag Mondae, har mere end 10 års erfaring med WordPress, men vi har eksisteret som WordPress bureau i omkring 3 år. Vi har valgt at specialisere os i WordPress, da det er verdens mest udbredte CMS, og så er det samtidig enormt intuitivt og brugervenligt.

Hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi som WordPress bureau kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på (+45) 42 31 23 92 eller sende en mail til kontakt@mondae.dk – så tager vi en snak omkring dit specifikke behov.

Hvorfor vælge et WordPress bureau?

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge et WordPress bureau. Først og fremmest kan det være svært at finde ressourcer til administrere din hjemmeside, hvis du samtidig skal finde tid til at drive din forretning.

Samtidig er det vigtigt, at du får en professionel hjemmeside, som matcher dit specifikke behov og din virksomheds identitet. Selvom der findes mange temaer, du kan tage udgangspunkt i, hvis du selv vil opsætte din hjemmeside, er det ikke altid den bedste løsning.

I stedet kan det være en klar fordel at kontakte et WordPress bureau, som kan udarbejde et konverteringsoptimeret design, der imødekommer din virksomheds behov. Det kan eksempelvis være at generere flere kunder til din virksomhed.

Hvis det er det overordnede formål med din WordPress-hjemmeside, sikrer vi, at designet understøtter dette. På den måde kan din hjemmeside fungere som en salgskanal – og i mange tilfælde kan du helt slippe for opsøgende salg.

Hvorfor vælge WordPress?

Som nævnt, er WordPress verdens mest udbredte CMS. Flere end 40% af alle hjemmesider i verden er baseret på WordPress, hvilket betyder, at omkring en tredjedel af de hjemmesider, du besøger, er WordPress-hjemmesider.

Samtidig er der den klare fordel ved WordPress, at det open-source. Det betyder, at alle kan redigere i kildekoden, samt at det er gratis. Der udvikles løbende på platformen, så den hele tiden er sikker og overholder de gængse webstandarder.

Det har desuden den klare fordel, at alt ikke skal udvikles fra bunden. I stedet findes der adskillige temaer og plugins, man kan tage udgangspunkt i, hvis man ønsker avanceret funktionalitet, uden at det behøver at koste en formue.

Vi tilbyder både skræddersyede WordPress-hjemmesider, samt hjemmesider der er opsat med en page builder. Sidstnævnte er klart den løsning, vi sælger flest af, da det betyder, at vi kan udarbejde skræddersyede hjemmesider til en pris, der er langt under gennemsnittet.

Sandheden er, at man med en page builder kan bygge stort set lige så avancerede layouts, som hvis det hele blev udviklet fra bunden. Når du vælger os som WordPress bureau, kan du således få en professionel hjemmeside, der ikke vælter budgettet.

Hvorfor vælge os som WordPress bureau?

WordPress er både gratis, intuitivt og nemt at komme i gang med – og det kan måske få dig til at overveje, om du overhovedet har behov for et WordPress bureau. Sandheden er, at det har du måske heller ikke. I visse tilfælde kan du sagtens administrere din WordPress hjemmeside selv.

Det er dog ikke altid, man har hverken tid, kompetencer eller ressourcer til selv at varetage sin WordPress-hjemmeside – og det er her vi som WordPress webbureau kommer ind i billedet. Vi kan udvikle en professionel hjemmeside for dig, så du får tid til at tage dig af din virksomhed.

Hos os kan du få en 100% skræddersyet hjemmeside, der matcher de specifikke behov, din virksomhed har. Selvom vi er et WordPress bureau, har vi solid erfaring med tekstforfatning og markedsføring – herunder organisk SEO.

Det betyder, at vi kan tilbyde skræddersyede WordPress-hjemmesider, der bliver fundet i Google, og som derfor kan generere leads til din virksomhed. Du får altså en all-inclusive løsning, når du vælger os som WordPress bureau.