WordPress hjemmeside

Professsionel WordPress hjemmeside skræddersyet til din virksomhed.

Din hjemmeside skal ikke bare være et simpelt visitkort – det skal være en velfungerende platform, der formår at generere trafik og konvertere de besøgende til betalende kunder. Jeg sætter mig grundigt ind i din målgruppes ageren på nettet, så du får en hjemmeside, der øger din virksomheds omsætning.

Estimér projektSe cases

Har du brug for en ny WordPress hjemmeside?

Du er driver en virksomhed, og du har derfor brug for en hjemmeside. Det er både dyrt og ressourcekrævende at hyre et stort webbureau med mange medarbejdere – og i mange tilfælde har du slet ikke brug for en dyr og hæderkronet løsning.

Jeg ved, at din tid er værdifuld. Derfor har jeg specialiseret mig i at bygge komplette løsninger for små og mellemstore virksomheder, der ikke ønsker at hyre et stort webbureau. Mine hjemmesider er bygget på WordPress, hvilket betyder, at de er nemme for alle at opdatere og vedligeholde.

Indhent et gratis tilbud

+315%

mere trafik

+138%

flere søgeord indekseret

+49%

hurtigere loadtid

+30%

flere konverteringer

Det har aldrig været nemmere at få en WordPress hjemmeside.

Du behøver hverken at være it-ekspert eller at have særlige kompetencer for at få en funktionel WordPress-hjemmeside. Jeg sørger for alt, og jeg er med dig hele vejen fra design til lancering. Det har aldrig været nemmere at få en professionel WordPress-hjemmeside, der rent faktisk virker! Klik på knappen herunder for at indhente et gratis tilbud og kom i gang med det samme.

  • Design, der understøtter din salgsstrategi
  • Skab mere trafik til din hjemmeside
  • Få flere kundehenvendelser
  • Opnå synlighed og undgå opsøgende salg
Indhent et gratis tilbud

Få flere kunder med en ny WordPress hjemmeside.

Jeg har arbejdet med online markedsføring i mere end 10 år, og jeg ved derfor, hvor vigtigt det er at have en online tilstedeværelse. Af samme årsag har jeg specialiseret mig i at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at bygge smukke hjemmesider, genererer leads.

Hos mig får du en fuldt funktionel WordPress-hjemmeside, der indeholder alt det, der er behov for. Jeg skræddersyer din hjemmeside, så den matcher din virksomheds identitet og værdigrundlag – og derfor tiltrækker de helt rigtige kunder.

Indhent et gratis tilbud

Få en professionel WordPress hjemmeside, som er opsat til at generere salg.

WordPress CMS

WordPress er det mest udbredte CMS i verden. Det skyldes ikke mindst, at det er en brugervenlig platform, der gør det nemt at vedligeholde dit website.

Skræddersyet design

Jeg designer din hjemmeside med udgangspunkt i din virksomheds identitet og strategi, så den bidrager til øget omsætning.

Optimering til Google

Få en WordPress hjemmeside, som bliver indekseret i Google og er klar til at blive fundet på de søgeord, der er relevante for din forretning.

Fast kontaktperson

Når du vælger mig til design af din hjemmeside, har du én fast kontaktperson. På den måde går vigtig kommunikation ikke tabt.

Konverteringsoptimering

Din nye WordPress hjemmeside bliver designet med henblik på at øge antallet af salg eller henvendelser, så din virksomhed kan vækste.

Mobilvenligt design

Din nye WordPress hjemmeside tilpasser sig automatisk den enhed, den indlæses på, så den ser godt ud på både telefon, tablet og computer.

Markedsføring

Din hjemmeside bliver designet og opsat, så den er klar til at blive markedsført via de kanaler, der giver mening for lige netop din forretning.

100% ejerskab

Du ejer selv din nye WordPress hjemmeside. Der er ingen skjulte gebyrer eller bindinger, så du kan selv bestemme, hvad du gør med den efterfølgende.

Brugervenlighed

Din nye WordPress hjemmeside bliver designet med henblik på maksimal brugervenlighed, så den er nem at navigere på for de besøgende.

Designproces

Sådan går vi fra idé til færdig WordPress hjemmeside.

Jeg designer din hjemmeside med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Når jeg designer, kombinerer jeg æstetik, brugervenlighed og forretningsforståelse, så du får en professionel WordPress hjemmeside, der arbejder for din forretnings vækststrategi.

1. Indledning

Jeg starter større designprojekter med at skitsere struktur og indhold, så der er styr på alt, før skitserne formgives til det endelige design.

2. Tilretning

Det endelige webdesign til udarbejdes i Figma, så vi er sikre på, at alt er, som det skal være, før det implementeres i WordPress.

Priseksempler for WordPress hjemmesider

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, kan du ringe til mig på (+45) 42 31 23 92 eller sende mig en mail på kontakt@mondae.dk.

Standard

Få en professionel og brugervenlig WordPress hjemmeside, der konverterer de besøgende til betalende kunder.

Installation af WordPress

Tilpasset design

Op til 10 undersider

Kontaktformular

Opsætning af tekst og billeder

SEO-plugin

Opsætning af cookie-plugin

Pris:

10-25.000 kr.

Skræddersyet

Få en skræddersyet og kompleks WordPress hjemmeside med avanceret funktionalitet tilpasset din virksomhed.

Wireframing

Avanceret webdesign (inkl. iterationer)

Særlige funktioner (booking, etc.)

10+ undersider

Søgeordsanalyse

Teknisk søgeoptimering

Udarbejdelse af indhold

Pris:

+25.000 kr.

Et udpluk af mine cases

Herunder kan du se et overblik over et par af de cases, jeg har leveret for mine kunder. Klik dig ind på det enkelte projekt for at læse mere samt se eksempler.

"Vi har i over 2 år haft Frederik tilknyttet som ekstern konsulent på opgaver indenfor grafisk design samt WordPress. Frederik leverer altid høj kvalitet til tiden. Vi kan absolut anbefale Frederik!”

Julie Karl Koch Fahler
Agreena

Har du nogen spørgsmål?

Frederik sidder klar til at rådgive dig til den rigtige løsning for dig og din virksomhed. Ring nu på 42 31 23 92. Du kan også udfylde kontaktformularen og få svar indenfor 24 timer.

Hvad er WordPress?

WordPress er verdens mest udbredte CMS (Content Management System). I dag er flere end 455 millioner hjemmesider bygget på WordPress. Det betyder, at omkring 30% af alle hjemmesider i verden er WordPress hjemmesider.

Da WordPress blev lanceret i 2003, var det udelukkende beregnet til blogs. Med tiden har WordPress dog udviklet sig til et langt mere avanceret system, hvor det er muligt at bygge komplekse hjemmesider med skræddersyet funktionalitet.

Flere af de største hjemmesider i verden er baseret på WordPress – store internationale brands som Sony, Disney, BBC, New Yorker og MTV har alle WordPress hjemmesider. Faktisk bruger omkring 60% af de 100 hurtigst voksende virksomheder i verden WordPress.

WordPress’ popularitet og fleksibilitet skyldes ikke mindst, at der er tale om open source. Det betyder, at alle, der har en interesse i det, kan udvikle på platformen. Det har været med til at accelerere udviklingen, så systemet i dag er det mest populære CMS overhovedet.

Det betyder samtidig, at systemet konstant forbedres, således at WordPress hjemmesider hele tiden har de nyeste sikkerhedsstandarder. Der lanceres opdateringer på månedlig basis, og ofte vil fejl og sikkerhedshuller blive fikser, før du når at opdage dem.

I princippet er WordPress skelettet på din hjemmeside. Det er selve motoren, som der bygges oven på, og det er gennem WordPress’ kontrolpanel, du opdaterer din hjemmeside. Det er der en lang række fordele ved, da det blandt andet betyder, at en WordPress hjemmeside ikke nødvendigvis skal bygges fra bunden.

En professionel WordPress hjemmeside genererer salg og leads.
En professionel WordPress hjemmeside genererer salg og leads.

Hvorfor vælge en WordPress hjemmeside?

Helt grundlæggende bør du vælge en WordPress hjemmeside, hvis du ønsker et fleksibelt system, som du selv kan opdatere. En WordPress hjemmeside har et utroligt brugervenligt kontrolpanel, hvor du kan at opdatere og tilpasse din, selvom du ikke nødvendigvis har teknisk snilde eller forstand på programmering.

Det giver dig en lang række muligheder, uanset hvad formålet med din hjemmeside er. Først og fremmest er du ikke nødt til at hyre en dyr udvikler, hver gang du skal have opdateret din hjemmeside, ligesom det var tilfældet før i tiden.

Herudover er der en lang række plugins, som du kan installere på din WordPress hjemmeside. Det giver dig mulighed for at tilføje avanceret funktionalitet, uden det skal udvikles fra bunden, og på den måde sparer du penge.

#1: WordPress er gratis

WordPress er blandt de største Open Source-platforme til hjemmesider. Open Source betyder, at alle har mulighed for at udvikle på systemet, samt at det ikke kræver en licens at installere det eller redigere i det. I stedet er det fuldkommen gratis at bruge WordPress på din hjemmeside.

Det betyder, at der er flere tusinde frivillige udviklere, der konstant arbejder på at forbedre og optimere WordPress. Du skal således ikke vente i flere måneder på en vigtig opdatering, da platformen hele tiden optimeres, og du kan opdatere systemet kvit og frit.

#2: En WordPress hjemmeside er fleksibel

Som nævnt, er WordPress et utroligt fleksibelt system, som ikke kræver, at alt bliver bygget fra bunden. I princippet kan du bygge en WordPress hjemmeside kvit og frit, da der findes både temaer og plugins, som du kan basere den på.

Mange af dem er gratis, men der findes også plugins og temaer, som koster penge. Det er ofte en god idé at vælge de plugins og temaer, som koster penge, da de typisk bliver opdateret med jævne mellemrum. Du kan læse mere om WordPress her.

#3: En WordPress hjemmeside er SEO-venlig

Det er nemt at arbejde med SEO på en WordPress hjemmeside. Først og fremmest er platformen bygget op med kvalitetskode, som gør, at Google og andre søgemaskiner nemt kan indeksere en WordPress hjemmeside.

Samtidig findes der en række plugins, som gør, at du kan komprimere billeder, indsætte titel og meta-beskrivelse på dine undersider samt en lang række andre tiltag, der øger din synlighed i de organiske søgeresultater.

#4: En WordPress hjemmeside er sikker

Hvis du sørger for at holde din WordPress hjemmeside opdateret og gør brug af plugins og temaer, som bliver vedligeholdt, er du garanteret en sikker løsning. Som nævnt, udgives der jævnligt opdateringer til WordPress, og det er vigtigt, at du installerer dem.

Der er forskel på opdateringerne af WordPress. Fra tid til anden udkommer WordPress i en ny version, som har en lang række nye funktioner. Mere typisk er det dog, at opdateringerne har til formål at lappe sikkerhedshuller og lignende.

En WordPress hjemmeside er derfor sikker, hvis du sørger for at opdatere den og gøre brug af plugins og temaer fra anerkendte udviklere – og derfor kan det godt betale sig at betale for plugins og temaer, selvom der findes tilsvarende i gratis versioner.

Samtidig kan du installere forskellige plugins, som har til formål at styrke sikkerheden på din WordPress hjemmeside. Det kan eksempelvis være plugins, som giver dig besked, når der er blevet forsøgt at logge ind på din side.

Hvorfor skal jeg ikke vælge en WordPress hjemmeside?

Der er forskellige scenarier, hvor en WordPress hjemmeside ikke er den bedste løsning. Hvis du har en webshop med mange tusinde produkter, er WordPress sjældent en god løsning, da WordPress primært egner sig til mindre webshops.

Det betyder ikke, at WordPress ikke er nogen god løsning, hvis du driver en webshop – faktisk tværtimod. Med WooCommerce, som er et plugin til WordPress, kan du omdanne din WordPress hjemmeside til en funktionel WooCommerce webshop.

Dog er der stadig tale om en tilføjelse til din eksisterende WordPress hjemmeside, hvorfor du bør vælge en mere dedikeret webshop-platform, hvis du driver en stor og avanceret webshop med mange tusinde produkter.

Hvad koster en WordPress hjemmeside?

Prisen for en WordPress hjemmeside varierer, afhængigt af hvilket behov du har. Hvis du blot ønsker en simpel WordPress hjemmeside, som ikke skal kunne generere leads til din virksomhed, men blot fungere som visitkort, kan du komme langt uden noget større budget.

Hvis du skal bruge din WordPress hjemmeside til at generere leads og salg, er det dog en god idé at overlade arbejdet til en professionel webdesigner. En professionel webdesigner kan hjælpe dig med at designe en WordPress hjemmeside, som både matcher din virksomheds identitet, men også formår at få den besøgende til at foretage en handling.

I princippet kan du få din WordPress hjemmeside til at erstatte en sælger, hvis den er designet og programmeret korrekt. Har du opnået gode placeringer i Google på værdifulde søgeord, kan du generere nye kundeemner på alle tider af døgnet.

Hvorfor betale for en WordPress hjemmeside?

Selvom du kan bygge en WordPress hjemmeside gratis, er det ikke altid nogen fornuftig løsning. Dét, du hyrer mig til, er ikke at opsætte en hjemmeside i WordPress. Du hyrer mig, fordi du ønsker en professionel WordPress hjemmeside, der kan skabe vækst i din forretning.

En professionel WordPress hjemmeside er konverteringsoptimeret, så den hele tiden arbejder for dig. Hvis det primære formål med din hjemmeside er at få flere henvendelser fra potentielle kunder, så bliver den designet med dét for øje.

Jeg bruger lang tid på at designe din WordPress hjemmeside, før jeg implementerer designet. Det betyder blandt andet, at jeg sætter mig grundigt ind i din virksomhed og dit konkrete behov, før jeg går i gang med at designe din WordPress hjemmeside.

Det er væsentligt, at din hjemmeside er optimeret med henblik på at sikre dig flest mulige konverteringer. Det kræver, at den er brugervenlig og intuitiv. Herudover skal den kunne findes i Google – og det stiller krav til indholdet.

Jeg har mere end 10 års erfaring med søgemaskineoptimering og tekstforfatning til hjemmesider. Det betyder, at jeg har 100% styr på, hvordan man skruer en hjemmeside sammen, som kan findes i Google.

I løbet af min karriere har jeg hjulpet nogle af landets største virksomheder og organisationer med webdesign, søgemaskineoptimering og tekstforfatning. Jeg ved, hvilke kneb der skal i spil, hvis du vil rykke din virksomhed til det næste niveau.

Hvorfor vælge Mondae til din WordPress hjemmeside?

Du skal vælge mig, hvis du ønsker en ambitiøs WordPress hjemmeside, som kan bidrage til, at din virksomhed skalerer. Der, hvor mine kompetencer primært befinder sig, er i webdesign, kommunikation og søgemaskineoptimering. Det har jeg 100% styr på, og det er her, jeg adskiller mig fra mine konkurrenter.

Du skal til gengæld ikke vælge mig, hvis du ønsker en WordPress-udvikler, der bygger tingene fra bunden – eksempelvis til at implementere et design, du selv har lavet. Jeg arbejder udelukkende med hjemmesider, som jeg selv designer.

Når du vælger mig, får du en servicemindet WordPress-konsulent, som ved, hvordan man skaber resultater. Jeg går hele vejen for at sikre din virksomhed succes, og jeg værdsætter langvarige relationer.

Udfyld kontaktformular