Få en professionel WordPress-hjemmeside til en fair pris

WordPress-hjemmeside medudgangspunkt i dit behov.

Mondae tager udgangspunkt i en filosofi om, at det ikke nødvendigvis skal sprænge budgettet at få en professionel hjemmeside af høj kvalitet, der er skræddersyet til din virksomhed. Når din nye WordPress-hjemmeside er færdig, er det dig, der ejer den – selvom du har givet en brøkdel af, hvad det koster hos et bureau.


34%

af alle hjemmesider
er baseret på WordPress

100%

tilfredshedsgaranti
på alle mine hjemmesider

150+

kunder har jeg hjulpet
med WordPress-hjemmesider

Hvem er Mondae?

Mit navn er Frederik Baastrup, og Mondae er mit freelance-bureau. Jeg er webdesigner og har mere end 10 års erfaring fra web- og marketingbranchen. Jeg designer professionelle WordPress-hjemmesider til danske virksomheder, der stiller krav til kvalitet – uden nødvendigvis at sprænge budgettet.

Læs mere om mig

Gratis designudkast

Før vi starter en opgave op, giver jeg altid et gratis designudkast, så vi kan se, om der er et match.

10 års erfaring

Jeg har 10 års erfaring fra web- og marketingbranchen, som jeg trækker på, når jeg designer.

Sparring

Jeg arbejder ikke med ført hånd. Du vælger mig, fordi jeg ved, hvordan vi rykker din forretning.

Designproces

Sådan går vi fra idé til færdig WordPress-hjemmeside.

Jeg designer din hjemmeside med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Når jeg designer, kombinerer jeg æstetik, brugervenlighed og forretningsforståelse, så du får en professionel WordPress-hjemmeside, der arbejder for din forretnings vækststrategi.

1. Wireframing

Jeg starter større designprojekter med at skitsere struktur og indhold, så der er styr på alt, før skitserne formgives til det endelige design.

2. Designfase

Det endelige webdesign til udarbejdes i Figma, så vi er sikre på, at alt er, som det skal være, før det implementeres i WordPress.

Få et uforpligtende tilbud

Få et prisestimat på din nyeWordPress-hjemmeside

Alle mine WordPress-hjemmesider bliver skræddersyet, så de matcher kundens virksomhed, budget og behov. Derfor kan jeg ikke give en fast pris, før vi har taget en indledende samtale. Udfyld kontaktformularen for en uforpligtende snak omkring din nye hjemmeside, så udarbejder jeg et prisestimat til dig.

Vi har fået 5/5 stjerner på Trustpilot 5/5 stjerner på Trustpilot

4 gode grunde til at vælge en WordPress-hjemmeside

Mobilvenlig

Det er nemt at udvikle en mobilvenlig WordPress-hjemmeside, som ser godt ud på alle enheder.

Udvikling

WordPress er spækket med features, der gør, at det er hurtigt og effektivt at udvikle en WordPress-hjemmeside.

Sikkerhed

WordPress er en sikker platform, og det er nemt at tage backup, opdatere og vedligeholde, så hackerangreb undgås.

Plugins

Der findes masser af plugins til WordPress, som gør, at avanceret funktionalitet ikke skal udvikles fra bunden hver gang.

Mobilvenligt design

En brugervenlig og fleksibel WordPress-hjemmeside, som ser godt ud på alle enheder.

Størstedelen af dem, der besøger din hjemmeside, bruger mobiltelefonen. Jeg sikrer, at din WordPress-hjemmeside er lækker, uanset om den besøges fra mobil, tablet eller computer.

Få flere henvendelser

Få en hjemmeside, der øger troværdigheden og styrker din virksomheds salg.

Jeg designer altid med konvertering for øje. Med en professionel WordPress-hjemmeside får du flere besøgende, flere henvendelser og flere salg. Du styrker med andre ord din forretning.

Gratis designudkast

Du får altid et gratis designudkast, før vi indleder et samarbejde.

Udfyld kontaktformularen

Fair prisniveau,som alle kan være med på.

Mondae tager udgangspunkt i en filosofi om, at det ikke nødvendigvis skal være umuligt at få en professionel hjemmeside, der er skræddersyet til din virksomhed.

Simpelt website

Et simpelt, brugervenligt og æstetisk website uden avanceret funktionalitet, der fungerer som visitkort for din virksomhed.

 • Installation af WordPress
 • Simpelt webdesign
 • 3-10 undersider
 • Kontaktformular
 • Cookie-plugin
 • Opsætning af billeder
 • Implementering af din tekst

Prisniveau: 10.000-20.000 kr.

Få et prisestimat

Professionelt website

Et komplet og avanceret website, der kan tiltrække nye kunder gennem søgemaskiner og andre marketing-aktiviteter.

 • Wireframing
 • Avanceret webdesign (inkl. iterationer)
 • Særlige funktioner (booking, etc.)
 • 10+ undersider
 • Søgeordsanalyse
 • Udarbejdelse af indhold
 • Teknisk søgeoptimering

Prisniveau: Fra 20.000 kr.

Få et prisestimat

Har du en forespørgsel, der ikke matcher ovenstående? Jeg tilbyder skræddersyede og skalérbare løsninger til virksomheder, der ønsker seriøse resultater. Du kan få hjælp til webdesign, content og søgemaskineoptimering, der sikrer dig gode placeringer i Google på svære keywords. Kontakt mig for en indledende snak om dit behov.

Få et prisestimat

Mine seneste projekter

Herunder kan du se et udpluk af de seneste projekter, som jeg er mest stolt af. Jeg har forsøgt at udvælge projekter indenfor flere forskellige brancher – og som giver et indblik i min designstil.

Rath & Stok
Hypebase
Commoditrader
Onlinetekster.dk

Flere end 150 glade kunder

Gennem tiden har jeg hjulpet mere end 150 glade kunder med WordPress-hjemmesider. Herunder kan du læse, hvad de siger om vores samarbejde.

"Frederik har hjulpet os med vores hjemmeside, og vi er super glade for det endelige resultat. Virkelig god service, og vi får altid hjælp indenfor kort tid, når der opstår udfordringer.”

Jens Jensen
Jens Jensen ApS

"Vi er super glade for vores nye webshops udseende og generelle brugervenlighed. Dette gælder både mig selv og de tilbagemeldinger, vi får fra kunderne. Frederik har min varmeste anbefaling!"

Kaspar Rathje
Rath & Stok

"Frederik har hjulpet os med vores hjemmeside, og vi er super glade for det endelige resultat. Virkelig god service, og vi får altid hjælp indenfor kort tid, når der opstår udfordringer.”

Astrid Thorsen
Onlinetekster.dk

"Vi har i over 2 år haft Frederik tilknyttet som ekstern konsulent på opgaver indenfor grafisk design samt WordPress. Frederik leverer altid høj kvalitet til tiden. Vi kan absolut anbefale Frederik!”

Julie Fahler
Commoditrader.com

Skal vi tage en snak omdin nye WordPress-hjemmeside?

Indtast dine kontaktinformationer og beskriv din opgave så grundigt som muligt. Jeg vender tilbage indenfor 24 timer på hverdage. Du får altid et gratis designudkast, som du kan forholde dig til, før vi går videre med opgaven.

Vi har fået 5/5 stjerner på Trustpilot 5/5 stjerner på Trustpilot
100% tilfredshedsgaranti
Hvis du ikke er tilfreds med din nye hjemmeside, får du alle dine penge igen.

Spørgsmål og svar

Er der noget, du er i tvivl om? Herunder har jeg finder du svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål, er du mere end velkommen til at stille det i kontaktformularen herover eller ringe på (+45) 42 31 23 92.

Ja. Du kan godt dele din betaling op i rater. Som udgangspunkt fakturerer jeg de første 50 % af den samlede pris ved opstart, mens den sidste halvdel bliver faktureret, når din WordPress-hjemmeside er lanceret. Hvis du har brug for at dele betalingen op i flere rater, kan vi sagtens finde ud af det.

Ja. Hvis du (mod forventning) ikke er tilfreds med din WordPress-hjemmeside, får du alle dine penge igen. Det gælder dog ikke, hvis du blot fortryder din bestilling. Lever hjemmesiden ikke op til det, der er aftalt, før opgaven blev accepteret, overfører jeg opstartsgebyret tilbage til dig og ser bort for den øvrige regning.

Typisk mellem 1-5 uger. Leveringstiden afhænger af omfanget af den specifikke opgave. Hvis der er tale om en WordPress-hjemmeside med avancerede funktioner eller design, vil der være længere leveringstid. Skal du blot have en simpel WordPress-hjemmeside, der kan fungere som visitkort, går der typisk mellem 1-3 uger, før den er klar. Den konkrete leveringstid afhænger desuden også af, hvor hurtigt du er til at melde tilbage på mine henvendelser.

Det bestemmer du selv. Som udgangspunkt er der ikke vedligeholdelse med i pakken, da du selv ejer hjemmesiden og har ansvaret for den, når mit arbejde er udført. Vi kan dog sagtens indgå en aftale omkring vedligeholdelse, hvis du ikke ønsker at stå for det selv.

Typisk ikke. Som udgangspunkt udvikler jeg kun WordPress-hjemmesider, som jeg selv designer. Du skal vælge mig, fordi jeg ved, hvordan man sammensætter et website, der sikrer dig højere synlighed i Google, flere besøgende, flere henvendelser og en øget omsætning – ikke fordi du ønsker at få udviklet en hjemmeside, som du selv har designet.

Nej. Der er ingen skjulte omkostninger, så du får ingen ekstra regning med uforudsete udgifter, når opgaven er afsluttet. Dog vil jeg i visse tilfælde være nødt til at opkræve mere, hvis du beslutter dig for, at der skal flere funktioner på, efter vi har indgået en aftale. Hvis det er tilfældet, får du besked herom, så du selv kan tage stilling til, om du ønsker at gå videre.

Ja og nej. Der følger ikke hosting med, når du bestiller en WordPress-hjemmeside. Jeg hjælper dig gerne med at finde en hostingløsning, som passer til dit behov, men jeg tilbyder ikke selv hosting. Hvis der er noget, du er i tvivl om, sørger jeg for at hjælpe dig videre, så du får et stabilt webhotel, hvor din hjemmeside fungerer stabilt.

Ja. Når jeg er færdig med din WordPress-hjemmeside, og den er offentliggjort, ejer du den selv – og jeg har ingen anparter i den. Du kan selv vælge, om du ønsker, at jeg skal hjælpe dig med vedligeholdelse, men du ejer 100% selv din hjemmeside, når du har betalt for den.

Ja. Jeg arbejder med søgemaskineoptimering og content marketing, hvilket er de områder, hvor jeg kan hjælpe dig. Ønsker du andre former for markedsføring, kan jeg hjælpe dig med at finde en freelancer eller et bureau, som kan varetage opgaven for dig.

Ja. Før vi starter et projekt op, tager vi en indledende samtale omkring dit behov og dine ønsker. Jeg sætter mig grundigt ind i din forretning, så jeg er sikker på, at vi er et godt match – og at jeg kan lave en hjemmeside, der rent faktisk bidrager til øget vækst i din forretning. Du får naturligvis indflydelse på, hvordan den skal se ud, men du skal ikke vælge mig, hvis du ikke stoler på, at jeg kan håndtere designprocessen.

Ring nu:

42 31 23 92

Skriv nu:

kontakt@mondae.dk

WordPress-hjemmeside

Jeg designer brugervenlige WordPress-hjemmesider, som bliver fundet i Google. Mit speciale er WordPress-webdesign og søgemaskineoptimering. Du bør vælge mig, hvis du vil have en professionel WordPress-hjemmeside, som kan findes i Google på vigtige søgeord – og generere kunder til din virksomhed.

Herunder kan du læse mere om, hvorfor du bør vælge en WordPress-hjemmeside frem for en hjemmeside, der er baseret på et andet CMS. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din WordPress-hjemmeside, bedes du udfylde kontaktformularen.

Du kan også ringe til mig på (+45) 42 31 23 92 eller sende en mail til kontakt@mondae.dk. Så finder vi en løsning, der matcher dit ambitionsniveau, budget og generelle ønsker. Mine priser er fair, men jeg er ikke den billigste på markedet.

Hvad er WordPress?

WordPress er verdens mest udbredte CMS. CMS står for Content Management System, og det er betegnelsen for det kontrolpanel, du bruger til at styre din hjemmeside. Omkring 34% af alle hjemmesider i verden er baseret på WordPress.

En stor del af platformens popularitet skyldes, at det er open source. Det betyder, at alle har mulighed for at redigere i kildekoden, samt at det er gratis. Når du vælger en WordPress-hjemmeside, kan du derfor i princippet komme i gang, uden det koster dig noget.

Det er dog ikke altid nogen god idé at designe og opsætte din WordPress-hjemmeside. Særligt ikke, hvis den skal fungere som en essentiel del af din forretnings salgsstrategi. Her bør du anvende en webdesigner, som ved, hvordan man udarbejder et professionelt webdesign.

En WordPress-hjemmeside har samtidig den fordel, at der findes en lang række page builders, som du kan implementere dit design med. Jeg bruger en page builder, som hedder Uncode, der langt hen ad vejen kan bygge lige så avancerede WordPress-hjemmesider, som hvis de bliver kodet fra bunden.

4 gode grunde til at vælge en WordPress-hjemmeside

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge en WordPress. Hvis du ønsker en skalérbar hjemmeside, som er nem at redigere og vedligeholde, bør du basere den på WordPress. Her kan du opdatere og vedligeholde din hjemmeside, uden du skal røre ved kode – overhovedet.

#1: En WordPress-hjemmeside er gratis

En WordPress-hjemmeside er gratis, fordi systemet er open source. Det koster ikke noget at hente og installere WordPress, hvilket er en stor fordel. Du betaler ikke mig for at implementere WordPress, men for at designe en WordPress-hjemmeside, som kan generere kunder til din forretning.

#2: En WordPress-hjemmeside er skalérbar

Det er nemt at redigere og vedligeholde en WordPress-hjemmeside – og du får derfor en skalérbar løsning, som nemt kan udvides. Det betyder, at du kan udvikle en WordPress-hjemmeside, i takt med at din virksomhed vokser sig større.

#3: En WordPress-hjemmeside skal ikke udvikles fra bunden

Der er mange penge at spare, når du vælger en WordPress-hjemmeside. Det skyldes, at der findes adskillige plugins, som allerede er udviklet. Med disse plugins kan du få de fleste funktioner på din hjemmeside, uden de skal udvikles fra bunden.

Derfor kan du skyde genvej, så du ikke er nødsaget til at betale en dyr timepris til en WordPress-udvikler. Samtidig bliver løsningen ofte bedre, når den baseres på et gennemtestet plugin.

#4: Det er nemt at få hjælp

Der findes et stort community omkring WordPress. Det betyder, at det er nemt at få hjælp, når du sidder fast. WordPress er det mest udbredte CMS i verden, hvorfor de fleste udfordringer er løst mere end én gang – og du kan derfor altid få kompetent rådgivning.

Hvorfor betale for en WordPress-hjemmeside?

Selvom du kan bygge en WordPress-hjemmeside gratis, er det ikke altid nogen fornuftig løsning. Dét, du hyrer mig for, er ikke at opsætte en hjemmeside i WordPress. Du hyrer mig, fordi du ønsker en professionel WordPress-hjemmeside, der kan skabe vækst i din forretning.

En professionel WordPress-hjemmeside er konverteringsoptimeret, så den hele tiden arbejder for dig. Hvis det primære formål med din hjemmeside er at få flere henvendelser fra potentielle kunder, så bliver den designet med dét for øje.

Jeg bruger lang tid på at designe din WordPress-hjemmeside, før jeg implementerer designet. Det betyder blandt andet, at jeg sætter mig grundigt ind i din virksomhed og dit konkrete behov, før jeg går i gang med at designe din WordPress-hjemmeside.

Det er væsentligt, at din hjemmeside er optimeret med henblik på at sikre dig flest mulige konverteringer. Det kræver, at den er brugervenlig og intuitiv. Herudover skal den kunne findes i Google – og det stiller krav til indholdet.

Jeg har mere end 10 års erfaring med søgemaskineoptimering og tekstforfatning til hjemmesider. Det betyder, at jeg har 100% styr på, hvordan man skruer en hjemmeside sammen, som kan findes i Google.

I løbet af min karriere har jeg hjulpet nogle af landets største virksomheder og organisationer med webdesign, søgemaskineoptimering og tekstforfatning. Jeg ved, hvilke kneb der skal i spil, hvis du vil rykke din virksomhed til det næste niveau.

Hvorfor skal du vælge mig?

Du skal vælge mig, hvis du ønsker en ambitiøs WordPress-hjemmeside, som kan bidrage til, at din virksomhed skalerer. Der, hvor mine kompetencer primært befinder sig, er i webdesign, kommunikation og søgemaskineoptimering. Det har jeg 100% styr på, og det er her, jeg adskiller mig fra mine konkurrenter.

Du skal til gengæld ikke vælge mig, hvis du ønsker en WordPress-udvikler, der bygger tingene fra bunden – eksempelvis til at implementere et design, du selv har lavet. Jeg arbejder udelukkende med hjemmesider, som jeg selv designer.

Når du vælger mig, får du en servicemindet WordPress-konsulent, som ved, hvordan man skaber resultater. Jeg går hele vejen for at sikre din virksomhed succes, og jeg værdsætter langvarige relationer.

Vil du ha' et prisestimat?Udfyld kontaktformularen og kom i gang.